آقا هرکی وقت کرد به این مشکل ماهم رسیدگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا هرکی وقت کرد به این مشکل ماهم رسیدگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .گوشی من نوت 2 هست.وقتی میخوام صدای زنگ گوشی رو عوض کنم پیغام میده handcent smsمتوقف شده است.زیرش هم نوشته تایید...وقتی هم تایید رو میزنی هیچ اتفاقی نمیفته و بازم نمیشه وارد صداهای گوشی شد و تغییرش داد..کسی میدونه این پیغام یعنی چی و چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟ممنون.
سلام من میخوام مودم گوشیمو توی لپ تاب باهاش کانکشن بسازم اما مشکل دارم وسط کار کسی هست کمک کنه م
دل گوشیم گ
الاکسی تب سامسونک @p6200
سلام گوشی سامسونگ gt-s5570i دارم می خواهم آپدیتش کنم الان اندروید 2.3.6 روش هست می خواهم ببینم بالاتر از این چیزی وجود دارد برای آپدیتش اگر هست لینک دانلود بدید تا برم دان کنم و آپدیتش کنم ؟
ممنونم
سلام آقا شهاب ! لطفً به گوشی دو سیم کارته ،3G ،با سیستم عامل اندروید ودوربین بالای 5 مگا پیکسل و قیمت حدود 1300000 معرفی کن ؟؟؟؟؟؟؟من خیلی سرچ کردم ولی واقعاً موندم چی بخرم!!!!!!!!!.ممنون!
گوشیم ی هفتست که برا خودش خاموش روشن میشه.بنظرتون مشکلش چیه؟
galaxy fit
سلام
آقا امروز برای برادرم یه galaxy ace 2 گرفتم. توی task manager میزان ram و storage رو این طوری نشون میده
free storage: 1.1 GB
RAM: 555 MB
در صورتیکه RAM باید 768 مگابایت و حافظه 4 گیگ باشه. البته میدونم یه مقداری از حافظه رو خود سیستم برمیداره ولی تا این حد؟! RAM چی نباید میزان RAM در دسترس رو 768 نشون بده؟
آقا یه سوال دیگه
میخوام یه رم 16 گیگ بندازم روش. به نظرتون مارک و سرعتش چی باشه بهتره؟
آقا گرفتم
transcend 16GB Class 10
به قیمت 50 هزار تومان
ولی نمیدونم چرا وقتی رو گوشی انداختم 14.6 گیگ نشون میده
Last edited by ehbas; 01-05-2013 at 00:20.
سلام
من گوشی سامسونگ کربی 2 دارم.
شنیدم که چرخش خودکار داره!! مال من که فعال نیست کسی هست بدونه چطوری فعالش کنم؟؟؟اصلا واقعا داره؟؟؟
سلام
من میخام گالاکسی اس 3 بگیرم
دیروز یکی بهم گفت که دیگه ایران رو ساپورت نمیکنه و از 20 روز دیگه نرم افزار هاش اپدیت نمیشه و این رو هم شبکه خبر گفته
صحت داره ؟ حتی نرم افزار مربوط به اپدیت رو هم بهم نشون داد
جریان چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)