تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 641 اولاول ... 313738394041424344455191141541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

agha man ye p990 gereftam ke asle farance serial asli 350 vali vafgti ba estefade az ghalame noori miram too ghesmate masseage baraye neveshtan ye ghesmate koochik az safhe siah mishe too ghesmate contact ham hamin vaze vali age bedoone ghalame noori yani dar hali ke kibord baste hast beram injoori nist moshkel chie lotfan rahnamayi konid fori ast

پروفشنال deicide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز ممنون از حضور هميشگي و مثبت شما. البته با راهنمايي هاي شما و بقيه دوستان من روز پنج شنبه P990 خريدم.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

agha man ye p990 gereftam ke asle farance serial asli 350 vali vafgti ba estefade az ghalame noori miram too ghesmate masseage baraye neveshtan ye ghesmate koochik az safhe siah mishe too ghesmate contact ham hamin vaze vali age bedoone ghalame noori yani dar hali ke kibord baste hast beram injoori nist moshkel chie lotfan rahnamayi konid fori ast
    اول از همه یه چیزی رو توضیح بدم و اون اینکه قلم یا Stylus همراه P990 قلم نوری نیست، یه ترکیبی از پلاستیک و فلز هستش و هیچ تکنولوژی خاصی هم درش به کار نرفته؛ شما میتونید از انگشت هم به جای قلم استفاده کنید. (البته نکنید، مثال زدم)

در مورد سوال، اون مثلث سیاه رنگ در اصل یک نشانگر هستش که صفحه رو به دو قسمت تقسیم میکنه؛ قسمت پایین برای نوشتن حروف و قسمت بالا برای نوشتن اعداد و سایر نشانه هاست؛ یعنی مثلا اگه شما در قسمت پایین یه خط عمودی بکشید، گوشی معادل اون رو حرف ال ( l ) تشخیص میده ولی اگه همین رو در قسمت بالا وارد کنید به صورت عدد 1 نوشته میشه. اگه دفترچه راهنما رو مطالعه کنید اونجا توضیح داده.

در ضمن لطفا از این به بعد فارسی تایپ کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اول از همه یه چیزی رو توضیح بدم و اون اینکه قلم یا Stylus همراه P990 قلم نوری نیست، یه ترکیبی از پلاستیک و فلز هستش و هیچ تکنولوژی خاصی هم درش به کار نرفته؛ شما میتونید از انگشت هم به جای قلم استفاده کنید. (البته نکنید، مثال زدم)

در مورد سوال، اون مثلث سیاه رنگ در اصل یک نشانگر هستش که صفحه رو به دو قسمت تقسیم میکنه؛ قسمت پایین برای نوشتن حروف و قسمت بالا برای نوشتن اعداد و سایر نشانه هاست؛ یعنی مثلا اگه شما در قسمت پایین یه خط عمودی بکشید، گوشی معادل اون رو حرف ال ( l ) تشخیص میده ولی اگه همین رو در قسمت بالا وارد کنید به صورت عدد 1 نوشته میشه. اگه دفترچه راهنما رو مطالعه کنید اونجا توضیح داده.

در ضمن لطفا از این به بعد فارسی تایپ کنید.
    آقا دست شما درد نکنه خوشحالم کردی

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام.منم راه میدین ؟ (p990 خریدمااااااااا )
    چند تا سوال دارم.البته ببخشید اگه تکراری هستن ولی از اونجایی که من تموم صفحات این تاپیک رو خوندم ولی جوابشون رو پیدا نکردم ...
    1 . اینکه چطوری میشه منویی که وقتی فلیپ گوشی باز هست رو دستکاری کرد ؟ همون منویی که برای من 4 تا گزینه داره.یکی log یکی phone یکی منوی اصلی و یکی هم که Shortcut ها و تماس های امروز توشه .فکر کنم اسم این منو Activity menu باشه ... نمیشه گزینه هاش رو عوض کرد.اونها رو پاک کرد جاشون یه چیزه دیگه گذاشت یا اصلا چیزی بهشون اضافه کرد ؟؟

2. چرا برنامه ها کامل بسته نمیشه و باید برم از Task Manager اونها رو End کنم ؟ نمیشه کاری کرد که خودشون کامل بسته بشه ؟ این طوری سرعت پایین نمیاد ؟ در همین مورد : استفاده از برنامه هایی مثل Swiss Manager یا Sman رو توصیه میکنید.اگه میشه در مورد این دو برنامه یه توضیح خیلی کوچیک بدین ...

3 . نمیشه از Main Menu گزینه هایی رو که میخوام حذف کنم . مثلا من نمیخوام Calendar یکی از گزینه های منوی اصلی باشه ؟؟ اگه راهی داره ممنون میشم بگید ...

4 . چطوری میتونم کاری کنم که ROM خالی باشه و سرعت بالا ؟ آیا با End کردن همه ی برنامه ها توی Task Manager این کار انجام میشه ؟ یعنی گوشی به حداکثر سرعت میرسه ؟ راه دیگه هست . ترفندی چیزی اگه کسی از دوستان میدونه ممنون میشم کمکم کنه ...

5 . من که نتونستم با نرم افزار Clockss کار کنم اگه کسی کار باهاشو بلده اگه میشه یه توضیح کوچیکی بده ...

6 . به جز این منویی که توی صفحه است و برای من 4 تا گزینه داره و یکی از اجزای اون ( که باز اونجا هم میشه ShortCut درست کرد و من نمیتونم بیشتر از 9 تا درست کنم !! ) دیگه راهه دیگه ای برای درست کردن ShortCut نیست ؟ اگه برنامه ای در این ضمینه هست لطفا معرفی کنین (که فکر نمیکنم باشه ).

7 . میشه کاری کرد که مثل گوشی های نوکیا صفحه کلید رو با پسورد قفل کرد ؟ (فکر نمیکنم بشه) اگه دوستان برنامه هم دارن که قسمت های گوشی رو قفل میکنه ممنون میشم لینکش رو قرار بده ( Advance Device Lock دارم ولی کار نمیده.فکر کنم تریال باشه)

گوشی فرانسوی و سریال اصلی هست ...

به زودی برنامه هایی رو که خودم نصب و تست کردم رو میزارم ...

ممنون میشم کمکم کنید ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

خوب مثل اينكه دوباره قيمتش داره بالا ميره...

پروفشنال deicide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    براي تميز کردن صفحه Lcd گوشي بايد چيکار کرد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.منم راه میدین ؟ (p990 خریدمااااااااا )
    چند تا سوال دارم.البته ببخشید اگه تکراری هستن ولی از اونجایی که من تموم صفحات این تاپیک رو خوندم ولی جوابشون رو پیدا نکردم ...
    1 . اینکه چطوری میشه منویی که وقتی فلیپ گوشی باز هست رو دستکاری کرد ؟ همون منویی که برای من 4 تا گزینه داره.یکی log یکی phone یکی منوی اصلی و یکی هم که Shortcut ها و تماس های امروز توشه .فکر کنم اسم این منو Activity menu باشه ... نمیشه گزینه هاش رو عوض کرد.اونها رو پاک کرد جاشون یه چیزه دیگه گذاشت یا اصلا چیزی بهشون اضافه کرد ؟؟

2. چرا برنامه ها کامل بسته نمیشه و باید برم از Task Manager اونها رو End کنم ؟ نمیشه کاری کرد که خودشون کامل بسته بشه ؟ این طوری سرعت پایین نمیاد ؟ در همین مورد : استفاده از برنامه هایی مثل Swiss Manager یا Sman رو توصیه میکنید.اگه میشه در مورد این دو برنامه یه توضیح خیلی کوچیک بدین ...

3 . نمیشه از Main Menu گزینه هایی رو که میخوام حذف کنم . مثلا من نمیخوام Calendar یکی از گزینه های منوی اصلی باشه ؟؟ اگه راهی داره ممنون میشم بگید ...

4 . چطوری میتونم کاری کنم که ROM خالی باشه و سرعت بالا ؟ آیا با End کردن همه ی برنامه ها توی Task Manager این کار انجام میشه ؟ یعنی گوشی به حداکثر سرعت میرسه ؟ راه دیگه هست . ترفندی چیزی اگه کسی از دوستان میدونه ممنون میشم کمکم کنه ...

5 . من که نتونستم با نرم افزار Clockss کار کنم اگه کسی کار باهاشو بلده اگه میشه یه توضیح کوچیکی بده ...

6 . به جز این منویی که توی صفحه است و برای من 4 تا گزینه داره و یکی از اجزای اون ( که باز اونجا هم میشه ShortCut درست کرد و من نمیتونم بیشتر از 9 تا درست کنم !! ) دیگه راهه دیگه ای برای درست کردن ShortCut نیست ؟ اگه برنامه ای در این ضمینه هست لطفا معرفی کنین (که فکر نمیکنم باشه ).

7 . میشه کاری کرد که مثل گوشی های نوکیا صفحه کلید رو با پسورد قفل کرد ؟ (فکر نمیکنم بشه) اگه دوستان برنامه هم دارن که قسمت های گوشی رو قفل میکنه ممنون میشم لینکش رو قرار بده ( Advance Device Lock دارم ولی کار نمیده.فکر کنم تریال باشه)

گوشی فرانسوی و سریال اصلی هست ...

به زودی برنامه هایی رو که خودم نصب و تست کردم رو میزارم ...

ممنون میشم کمکم کنید ...
    1- اسمش Activity Menu نیست، و تا جایی که من میدونم نمیشه تغییرش داد.

2- چراشو باید از طراحان Symbian پرسید. این مسئله باز بودن برنامه ها و تاثیرش بر سرعت، قبلا کمی مشهود بود ولی بعد از معرفی FirmWare جدید، دیگه حل شده و اگر 10 تا برنامه هم با هم باز باشه، حتی برای آزاد کردن مموری دیگه Restart نمیشه، چه برسه به کاهش سرعت. الان از وقتی که گوشیمو آپدیت کردم اصلا سراغ Task Manager نرفتم. در مورد اون دو تا برنامه، من خودم Swiss Manager رو نصب کردم، البته بیشتر برای جنبه اطلاعاتی و نه عملیاتی ولی در کل برنامه خوبیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Key: 3E812C70E040

3- شما فقط میتونید آیکون برنامه هایی رو که خودتون نصب کردید رو به فولدر های دیگه منتقل کنید؛ سایر آیکون ها قابل جابجایی نیستن.

4- البته بهترین عملکرد گوشی زمانیه که همه برنامه ها بسته باشن که با استفاده از Task Manager میشه اینکارو انجام داد ولی با استفاده از Swiss Manager میشه حافظه ای توسط سایر process های سیستمی اشغال شده رو آزاد کرد، البته تفاوت آنچنانی ایجاد نمیکنه. اگه جدیدترین ورژن FirmWare رو نصب کنید، در قسمت Control Panel>Device گزینه ای به نام Transition اضافه میشه که off کردن اون جلوه های بصری منوها (انیمیشن) رو غیر فعال میکنه و باعث میشه سرعت باز شدن منوها و عملکرد کلی، بهتر بشه.

5- اطلاعاتی در این مورد ندارم.

6- در حالت باز بودن فیلیپ دیگه بیشتر از این نمیشه ولی موقع بسته بودن با زدن More و بعد Shortcut، میانبرهای صفحه در بسته رو هم عوض کرد. من برنامه ای سراغ ندارم.

7- Menu>Tools>Control Panel>Security و Inactivity Lock رو فعال کنید. فقط رمزی رو که وارد میکنید فراموش نکنید و اگه قبلا برای زمانی که گوشیو روشن میکنید، پسورد گذاشتین، اینجا هم همونو وارد کنین. به عبارت دیگه همون Phone Lock Code .

در ضمن به جمع P990 دارا خوش اومدی

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    براي تميز کردن صفحه Lcd گوشي بايد چيکار کرد؟
    با یه دستمال الکترواستاتیک از جنس تفلون. کمی رطوبت هم داشته باشه اثرش بیشتره، مثلا یک قطره آب به ازای هر 2 سانتیمتر مربع از سطح دستمال. بهیچوجه از دستمالی که پرز میده استفاده نکنید. البته تو علاالدین محافظ صفحه که به صورت یک پوشش شفاف هستش رو به همراه یه دستمال مخصوص میفروشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من میخاستم بپرسم ریسک نیست اگه گوشیمو خودم آپدیت کنم چون از یه طرف دیال آپ دارم و باید برم کافی نت و از طرفی تازه کارم ممکنه خراب بشه در ضمن قیمت آپدیت 15000 تومان است راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •