تمامی مدارک مربوط به بیماری هنگام اعزام با خودتون ببرین اونجا برین بهداری پادگان و مدارکتون ارائه بدین براتون برگه اعزام تنظیم میکنن به بیمارستان ارگان مربوطه و اونجا تصمیم میگیرن که شما شرایط معافیت دائم دارین یا نه.
تمامی مدارک مربوط به بیماری هنگام اعزام با خودتون ببرین اونجا برین بهداری پادگان و مدارکتون ارائه بدین براتون برگه اعزام تنظیم میکنن به بیمارستان ارگان مربوطه و اونجا تصمیم میگیرن که شما شرایط معافیت دائم دارین یا نه.
دوستان التماس میکنم جواب بدید...10 ماهه دارم خدمت میکنم...6 ماه اضاف خدمت دفترچه دارم....بهم گفته بودن 4 ماهشو میبخشیم و 2 ماهشو باید بکشی....امروز یه خبری اومده مبنی بر بخشش اضاف خدمت....متن خبر ابهام داره.....میشه بگید بخشیده شد یا نه؟پیشاپیش سپاس
دوستان آیا در حین دو ماهِ "آموزشی" هم میشه با اقدام برای معافیت تحصیلی جهت کارشناسی ارشد خدمت رو متوقف کرد؟ یا آموزشی در هر صورت باید دو ماهش تکمیل بشه؟
ضمنا اینکه گفته میشه در نوبت اسفند ۱۵ روز تعطیلی عید میدن آیا صحت داره یا خیر؟
ویرایش شد ...
Last edited by Iloveu-ALL; 17-02-2020 at 14:29.
ویرایش شد ...
Last edited by Iloveu-ALL; 17-02-2020 at 14:30.
بله
میشه ایست خدمتی بزنین و مشکلی نیس.
در مورد قسمت دوم سوالتون ارتش کل عید میفرسته مرخصی البته در دوران آموزشی.
شما اینو باید از مسئول نیروی انسانی وظیفه ها بپرسی.
سازمان وظیفه عمومی ناجا شایعه بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان حین خدمت را تکذیب کرد.![]()
Last edited by mojt90; 18-02-2020 at 15:32.
سلام
دو ماه از گرفتن گواهی موقت ترخیص من میگذره. زیر برگه نوشته در صورتیکه بعد از دو ماه اطلاعات در سامانه ناجا ثبت نشد تماس بگیرید. چطور چک کنم اطلاعات ثبت شده یا نه؟
می تونیم با کد سخا داخل سایت نظام وظیفه ببینی ولی به نظرم بهتره بری پلیس 10+
اول برو پلیس 10+ بگو دوماهه ترخیص شدم ولی کارتم هنوز نیومده می خوام ببیتم وضعیتم چیه اگر گفت وضعیتت پایان خدمته و در جال صدور کارته که هیچ اگر گفت وضعیتت هنوز اعزام به خدمته، یا هنوز تو سیستمشون نیومده یا مشکلی برای ثبت ترخیصیت وجود داشته و یگانت ترخیصیتو ثبت نکرده
می تونی بری از نظام وظیفه شهرتون بپرسی وضعیتم چیه چون سیستمشون بروزه ولی ممکنه جوابتو ندن
پس اگر پادگان نزدیکتونه بهتری بری پادگان(کارت ملی ببر بگو کارتم نیومده می خوام برم شعبه وظیفه) شعبه وظیفه (صدور کارت) بپرس چرا کارتم نیومده اونجا بهت می گن معمول ترین دلیلش داشتن بدهی(اضافه حقوق ریختن) هست
اگر پادگان دوره می تونی زنگ بزنی پادگان بگی وصل کنن همون شعبه وظیفه (صدور کارت) ببینی چرا کارتت نیومده یا می تونی مستقیما با شعبه حقوقی وظیفه تماس بگیری بگیری بگی کارتم نیومده می خوام ببینم بدهی دارم یا نه
اگه بدهی داشتی که اونا خودشون می گن باید جیکار کنی
Last edited by musican33; 22-02-2020 at 02:57.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)