تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4099 از 4428 اولاول ... 30993599399940494089409540964097409840994100410141024103410941494199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,981 به 40,990 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض ............

مرسی واسه لینک ها
    اما خودت هم میدونی که تو این مملکت هیچ فایده ای نداره این کارا
    کلا از راه اعتراضات ملایم و صحبت های منطقی آدم ره به جایی نمیبره اینجا چون طرفت اصوالا منطقی نیست و عقلی نداره. باید به زور و بگیر و ببند شاید بتونی نصف حقتو بگیری. یعنی اینجا مثلا باید همه جمع شیم مثلا بسیم چندصد یا حتی چند هزار نفر و یکجا در یک دوره سرویس رو پس بدیم و تخلیه کنیم. و یا مثل همیشه گردنمون رو کج کنیم و بگیم ممنون که مارو مثل برده ی خودتون نگه داشتید و هر روز به ما زور میگید و از جیبمون میچاپید.
    نمی دونم ، یا یه کاری که یا زور ما به اونا بچربه ، یا زور اونا به ما. خلاصه حد وسط نیست.

فقط داشته باشید که یا یک حساب سرانگشتی ، دانلود شبانه ای که در طول یک ماه برای من نوعی هزینه اش میشد 32000 هزار تومن ، قراره بشه هر ماه 360.000 تومن !!!

یعنی ببینید میخوان دزدی کنن به بهانه ی خدمات به غیر ( که اون غیر جیب خودشون و جد آبادشونه ) تا چه حد !!
    دقیقا ....

من هم دقیقا شرایط شما را دارم . اینا فقط براشون پول مهمه .

دانلود شبانه نباشه ...من هم دیگه مرض ندارم برم سرعت بالا بگیرم ...همین 256 یا 512 هم راضی کنندست . اونم تازه میخوام تخلیه کنم برم یک شرکت دیگر پیدا کنم باقیمت های ارزونتر . خیلی به ضررشون میشه . دانلود شبانه باعث میشد خیلی ها سرعت بالاتری بگیرند در نتیجه پول بیشتری بدن .

الان دیگه نه تنها خیلی ها تمدید نمیکنن . و یا کلا بی خیال دانلود و اینترنت میشند . بلکه خیلی ها مثل من تخلیه میکنند و به سراغ شرکت های با قیمت ارزونتر میرن . حتی مشترکانی که چندین سال حدود 5 تا 7 سال از پارس انلاین استفاده میکردند ....رو از دست میدن .

شاید بگید خیلی ها دانلود شبانه ندارند . اما حداقل چیزی که من اطراف خودم میبینم . 80% کسانی که ADSL دارند من میشناسم فقط به امید دانلود شبانه سرویس هاشون رو تمدید میکنند .

با این کار که یک سوم دانلود شبانه رو هزینش رو بگیرند . ببینید چه روزی که میگم . دقیقا 1 سوم کاربراشون کوچ و یا تخلیه میکنند و یک سوم کاربراشون رو از دست میدن .

وقتی درامد شرکت و سود اوریشون پایین اومد اونموقع میفهمند که تصمیمشون درست یا نادرست بوده .
    Last edited by sansa; 07-11-2014 at 09:27.

2. 4 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان ... یه سوال داشتم در مورد این قضیه دزدی پهنای باند این شرکت .. تو برنامه networx یه قسمت هست به نام Netstat که لیست کانکشن های متصل به اینترنت مانیتور میکنه ... یه سری کانکشن بصورت Listening تو لیستش هست که واقعا کاربردشون من نمیدونم و یه دفعه میبینی پهنای باند بدون باز کردن چیزی یا آپدیتی چیزی میره روی 200 کیلوبایت دانلود و الکی استفاده میشه ... واقعا این کار درستی نیست و دزدی زورکی حساب میشه ... کسی اطلاعی داره که این کانکشن ها کدوم ها بیخود هستن که terminate کنیم ؟ واقعا و النن دارن دزدی میکنن بیشرفا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من فقط 500 مگ دیروز سیستم روشن بوده هیچ صفحه ای باز نبوده و کلا ویندوز آپدیت و هرچی که بگید رو غیرفعال کردم خود ب خود 500 مگ اکانتم کم شده این غیر دزدی چی میتونه باشه سیستم تو بهترین حالت ممکن بدون ویروس یا اسپیوار یا هرچیزیه .
    Last edited by Babak_King; 07-11-2014 at 11:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دقیقا ....

من هم دقیقا شرایط شما را دارم . اینا فقط براشون پول مهمه .

دانلود شبانه نباشه ...من هم دیگه مرض ندارم برم سرعت بالا بگیرم ...همین 256 یا 512 هم راضی کنندست . اونم تازه میخوام تخلیه کنم برم یک شرکت دیگر پیدا کنم باقیمت های ارزونتر . خیلی به ضررشون میشه . دانلود شبانه باعث میشد خیلی ها سرعت بالاتری بگیرند در نتیجه پول بیشتری بدن .

الان دیگه نه تنها خیلی ها تمدید نمیکنن . و یا کلا بی خیال دانلود و اینترنت میشند . بلکه خیلی ها مثل من تخلیه میکنند و به سراغ شرکت های با قیمت ارزونتر میرن . حتی مشترکانی که چندین سال حدود 5 تا 7 سال از پارس انلاین استفاده میکردند ....رو از دست میدن .

شاید بگید خیلی ها دانلود شبانه ندارند . اما حداقل چیزی که من اطراف خودم میبینم . 80% کسانی که ADSL دارند من میشناسم فقط به امید دانلود شبانه سرویس هاشون رو تمدید میکنند .

با این کار که یک سوم دانلود شبانه رو هزینش رو بگیرند . ببینید چه روزی که میگم . دقیقا 1 سوم کاربراشون کوچ و یا تخلیه میکنند و یک سوم کاربراشون رو از دست میدن .

وقتی درامد شرکت و سود اوریشون پایین اومد اونموقع میفهمند که تصمیمشون درست یا نادرست بوده .
    بهت اطمینان میدم اینا اینقدر در اوردن که این چیز ها براشون مهم نیست در ثانی یکی از صفات خوب ما ایرانی ها سازش گری هست خیالت راحت نه تنها تخلیه نمی کنیم بلکه روزی میرسه میگیم الهی شکر دارن یک سوم حجمو کم میکنن نه بیشتر (این همون قضیه مدرسه رفتن توی 28 اسفند و قرار کلاس نرفتن هست)

5. 2 کاربر از juik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فعلا فن آوا شبانه داره ولی اینا دارن کلا دانلود شبانه رو نیست و نابود میکنن
    فقط فن آوا که نیست شبانه داره الان ! های وب - پیشگامان - و مخابرات هم هستن

7. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا اینو تو سایت پیشگامان دیدم چیز شد همش ریخت

عجب چیزیه میشه ماهی 40 گیگ قیمت 12500 تقریبا
    کسی خبر داره چنین چیزی راسته؟ دروغه؟ یا شرایط خاصی داره؟
    آخه اسیاتک هم یه همچین بسته هایی گذاشته دو ساله 600 گیگ ولی زنگ زدم واسه مغازه بگیرم گفت اون 600 گیگ فقط 4 تا 10 صبح میشه گرفت

9. 2 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فقط فن آوا که نیست شبانه داره الان ! های وب - پیشگامان - و مخابرات هم هستن
    پیشگامان بالاخره حذف کرده یا نه

11. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پیشگامان بالاخره حذف کرده یا نه
    تو سایتش که زده شبانه داره ولی میگن سرعتو محدود میکنه مثل شاتل

13. 2 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دانلود دیشب من از ساعت 4 الی 7
    سرویس 2 مگ
    حجم باقی مانده 1.7 گیگ

15. 6 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دانلود دیشب من از ساعت 4 الی 7
    سرویس 2 مگ
    حجم باقی مانده 1.7 گیگ
    فقط دیشب این طور بوده یا 3 شب هست که به همین منواله ؟

17. این کاربر از juik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

اگه از بچه های شاهینشهر کسی اینجا هست لطفا جواب بده :

اینجا کیفیت پارس آنلاین چطوره؟
    من یه مدته دارم از ADSL مخابرات استفاده میکنم ولی دیگه کلافه شدم ازبس که پینگش بالاس و حتی صفحات وب رو هم باز نمیکنه :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •