تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4098 از 4428 اولاول ... 30983598399840484088409440954096409740984099410041014102410841484198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,971 به 40,980 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه mostafamz2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

فعلا فن آوا شبانه داره ولی اینا دارن کلا دانلود شبانه رو نیست و نابود میکنن
    فن آوا هم میگن زیاد جالب نیست
    من الان سرویس 2 مگ آسیاتک دارم و باید سرعت شبانه ام روی 256 باشه(بهم دروغ گفتن شبانه اش از سرعت اسمی کمتر نمیشه) ولی روی 120 هست و همینم کلی پیگیری کردم که پایینتر نشده
    شما مطمئنی از 10 آذر شبانه پارس یک سوم کم میکنه ؟ صبر کنیم ببینیم اگه اینطوری بشه که اصلا فایده نداره واقعا مزخرفه
    آسیاتک هم بعضی سرویسای زیر 10 گیگش شبانه نیم بها گذاشته(این مسخره بازیا همش الکیه ، میخوان شبانه رایگان رو کلا بردارن)
    حالا من موندم از چه شرکتی بگیرم

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

فن آوا هم میگن زیاد جالب نیست
    من الان سرویس 2 مگ آسیاتک دارم و باید سرعت شبانه ام روی 256 باشه(بهم دروغ گفتن شبانه اش از سرعت اسمی کمتر نمیشه) ولی روی 120 هست و همینم کلی پیگیری کردم که پایینتر نشده
    شما مطمئنی از 10 آذر شبانه پارس یک سوم کم میکنه ؟ صبر کنیم ببینیم اگه اینطوری بشه که اصلا فایده نداره واقعا مزخرفه
    آسیاتک هم بعضی سرویسای زیر 10 گیگش شبانه نیم بها گذاشته(این مسخره بازیا همش الکیه ، میخوان شبانه رایگان رو کلا بردارن)
    حالا من موندم از چه شرکتی بگیرم
    بله داداش حتی خبرشو روی سایت هم زدن انقدر بش اعتراض شد پاکش کردن تا کسی تخلیه نکنه
    به پشتیبانی هم که زنگ میزنیم میگه 10 آذر اجرا میشه حتما

3. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

آقا یکی درست توضیح میده میخوان شبانه رو چه جوری محاسبه کنن و از ملت پول بچاپن ؟
    یعنی چی یک سوم حساب می کنه ؟
    الان رو دو مگ محدود که گرفتیم هر ماه 4 گیگ ذخیره داریم واسه روزانه و نا محدود برای شبانه. حالا میخوان یک سوم چی رو واسه شبانه اعمال کنن و عملا هر شب میشه چقدر دانلود کرد ؟

5. این کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafamz2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

آقا یکی درست توضیح میده میخوان شبانه رو چه جوری محاسبه کنن و از ملت پول بچاپن ؟
    یعنی چی یک سوم حساب می کنه ؟
    الان رو دو مگ محدود که گرفتیم هر ماه 4 گیگ ذخیره داریم واسه روزانه و نا محدود برای شبانه. حالا میخوان یک سوم چی رو واسه شبانه اعمال کنن و عملا هر شب میشه چقدر دانلود کرد ؟
    یعنی شب تا صبح هرچقدر دانلود کنی یک سومش از ترافیکت کم میشه
    در اصل دیگه شبانه رایگان نیست

7. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

یعنی شب تا صبح هرچقدر دانلود کنی یک سومش از ترافیکت کم میشه
    در اصل دیگه شبانه رایگان نیست
    اوه اوه
    ما الان شبی 8-9 گیگ میگیریم .... و تو طول ماه در روز 6 گیگ بیشتر نمیخوایم.
    حالا که این طوری بشه یعنی من یک شب 9 گیگ بگیرم از حجم روزانه ام 3 گیگ میره و شب بعد هم باز 3 گیگ دیگه میره و عملا به روز سوم برسه دیگه هیچی ترافیک نداری !!! ما با حالت الان 6 گیگ رو 30 روز استفاده می کردیم و این جوری میشه 2 روز !!! پس واسه 30 روز میشه 90 گیگ و 90 گیگ * گیگی 4000 تومن = 360.000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا عالیه ... دیگه دزدی بهتر از این نمیشه به بهانه ی احقاق حق دیگر مصرف کنندگان ... دارن حق زن و بچه و جد آبادشون رو احقاق می کنن تا مصرف کننده رو...

9. 3 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اوه اوه
    ما الان شبی 8-9 گیگ میگیریم .... و تو طول ماه در روز 6 گیگ بیشتر نمیخوایم.
    حالا که این طوری بشه یعنی من یک شب 9 گیگ بگیرم از حجم روزانه ام 3 گیگ میره و شب بعد هم باز 3 گیگ دیگه میره و عملا به روز سوم برسه دیگه هیچی ترافیک نداری !!! ما با حالت الان 6 گیگ رو 30 روز استفاده می کردیم و این جوری میشه 2 روز !!! پس واسه 30 روز میشه 90 گیگ و 90 گیگ * گیگی 4000 تومن = 360.000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا عالیه ... دیگه دزدی بهتر از این نمیشه به بهانه ی احقاق حق دیگر مصرف کنندگان ... دارن حق زن و بچه و جد آبادشون رو احقاق می کنن تا مصرف کننده رو...
    داداش این فیسبوکشون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم آدرس کلوبشون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اعتراضتون رو بی زحمت کامنت کنید شاید نتیجه ای داشت

11. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

مرسی واسه لینک ها
    اما خودت هم میدونی که تو این مملکت هیچ فایده ای نداره این کارا
    کلا از راه اعتراضات ملایم و صحبت های منطقی آدم ره به جایی نمیبره اینجا چون طرفت اصوالا منطقی نیست و عقلی نداره. باید به زور و بگیر و ببند شاید بتونی نصف حقتو بگیری. یعنی اینجا مثلا باید همه جمع شیم مثلا بسیم چندصد یا حتی چند هزار نفر و یکجا در یک دوره سرویس رو پس بدیم و تخلیه کنیم. و یا مثل همیشه گردنمون رو کج کنیم و بگیم ممنون که مارو مثل برده ی خودتون نگه داشتید و هر روز به ما زور میگید و از جیبمون میچاپید.
    نمی دونم ، یا یه کاری که یا زور ما به اونا بچربه ، یا زور اونا به ما. خلاصه حد وسط نیست.

فقط داشته باشید که یا یک حساب سرانگشتی ، دانلود شبانه ای که در طول یک ماه برای من نوعی هزینه اش میشد 32000 هزار تومن ، قراره بشه هر ماه 360.000 تومن !!!

یعنی ببینید میخوان دزدی کنن به بهانه ی خدمات به غیر ( که اون غیر جیب خودشون و جد آبادشونه ) تا چه حد !!
    Last edited by zaza2z; 07-11-2014 at 04:29.

13. 5 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

15. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شرکت دزد
    دفعه چندم که شبا قطع میشه
    دیشب از ساعت 4 قطع بود

این چند شب باید از خواب بزنم مودم ریست کنم
    Last edited by sleeplessness; 07-11-2014 at 09:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •