پادگان شما خیلی بی مسیولیت بوده که بدون تسویه ترخیص شدین اصلا برگه ترخیص از خدمت نیرو انسانی یگان صادر میکنه و شما تا وقتی که با کلیه قسمت ها تسویه نکرده باشی برگه ترخیص برای شما صادر نمیکنن.
شما کجا خدمت کردی؟
پادگان شما خیلی بی مسیولیت بوده که بدون تسویه ترخیص شدین اصلا برگه ترخیص از خدمت نیرو انسانی یگان صادر میکنه و شما تا وقتی که با کلیه قسمت ها تسویه نکرده باشی برگه ترخیص برای شما صادر نمیکنن.
شما کجا خدمت کردی؟
در اصل هم همین طوره، مدارک ترخیصیت رو ارسال نمی کنند به نظام وظیفه تا مراجعه کنی و بدهیت رو تسویه کنی
ارتش بودم
فکر می کنم رویه اش همین باشه، چون حقوق این ماه را، اول ماه بعد می ریزن و همیشه حقوق یک ماه کامل رو می ریزند، به همین خاطر مثلا اگر یک نفر به علتی(مثل کسری) زودتر ترخیص بشه اون مقدار حقوق اضافه ریخته می شه به حسابش و باید پسش بده
از طرفی نمی تونن شخص رو نگه دارن تا حقوق ماهیانه به حسابش ریخته بشه و بعد ترخیص شه
آه ای خدا ..
خدمت ما هم برج 7 همین امسال (98) تموم شد رفت ..
آموزشی 04 ، یگان چهلدختر بعدشم مرز ..
چقد سخت گذشت برام ولی تموم شد رفت .. توی یه چشم به هم زدن ..
امیدوارم تمام سربازا به خیر و خوشی و سلامتی خدمتشونو تموم کنن و برگردن پیش خانوادههاشون
کارتت اومده؟
اگر اومده، کی اومد؟
منم ارتش بودم پدافند
شما وقتی تسویه رو جمع میکنی میری دارایی دقیقا حساب میکنه چقدر مثلا برات میریزن چه مبلغی باید پس بدی مثلا من استعلاجی داشتم فکر کنم یه 14 روزی میشد حساب کرد اون زمان حدود 30 تومن شد رفتم بانک پادگان پرداخت کردم رسید دادم دارایی و تاییدیه دارایی رو گرفتم.
حدس من اینه شما به اصطلاح رایج با برش خواستی تاییدیه این قسمت بگیری و یه سرباز دارایی مهر دارایی برات زده گفته تمومه به سلامت شما هم فکر نمیکردی به مشکل بخوری.
Last edited by masooyan; 31-12-2019 at 21:25.
2 تا تسویه هستش .. یه تسویه که اول انجام میدی و بهت یه برگه میدن که توش نوشته شما خدمتتو تو فلان تیپ گذروندی و این برگه تا اومدن کارت پایان خدمت اعتبار داره ..
بعد از اینکه برگه رو بهم دادن، بهم گفتن که هر موقع آخرین حقوق ارتش رو گرفتی، 90 روز بعدش با همین برگه بیا پادگان تا تسویه حقوقیتُ انجام بدی و کارت پایان خدمت بیاد دم خونه ..
خلاصه که هنوز نرفتم واسه تسویه حقوقی .. 1-2 ماه دیگه میرم .. موقعی که تسویه حقوقی رو انجام بدی، حدوداً 10-20 روز طول میکشه کارتت بیاد .. (یکی از بچههارو گفتن 900 هزار تومن ارتش بهت بیشتر داده .. باید بری بریزی به حساب ارتش تا کارتت رو صادر کنیم .. اونم پولُ واریز کرد و کاراشو انجام داد و 10 روز بعدش کارتش اومد دم خونش)
خیر، در پادگان برای همه همین طور بود حتی برای هم خدمتی های من
در مورد استعلاجی و اینکه از حقوق کم می شه یا نه اطلاعی ندارم و در این مورد کمی شک دارم
هنگام ترخیص که برای تسویه به شعبه حقوقی پادگان مراجعه می کنی یک برگه می دن که شماره حساب و شماره تلفن داخلش هست می گن فلان روز زنگ بزن اگر بدهی داشتی بریز به حساب و فیش واریزی رو بیار پادگان
سلام دوستان
یکی از دوستان بعد از آموزشی تو پادگان پدافند سمنان برای ادامه خدمت افتاده منطقه شمال غرب (گروه تبریز) عملیات
کسی از دوستان اطلاع داره که خدمت تو این پادگان چطوره و کلا محیط پادگان به چه صورته؟
و همچنین در مورد موقعیت و مسیر های دسترسی به پادگان از شهر
پیشاپیش ممنون بابت پاسخهاتون
- - - Updated - - -
سلام دوستان
یکی از دوستان بعد از آموزشی تو پادگان پدافند سمنان برای ادامه خدمت افتاده منطقه شمال غرب (گروه تبریز) عملیات
کسی از دوستان اطلاع داره که خدمت تو این پادگان چطوره و کلا محیط پادگان به چه صورته؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
- - - Updated - - -
سلام دوستان<br>یکی از دوستان بعد از آموزشی تو پادگان پدافند سمنان برای ادامه خدمت افتاده منطقه شمال غرب (گروه تبریز) عملیات<br>کسی از دوستان اطلاع داره که خدمت تو این پادگان چطوره و کلا محیط پادگان به چه صورته؟<br>و همچنین در مورد موقعیت و مسیر های دسترسی به پادگان از شهر<br>پیشاپیش ممنون بابت پاسخهاتون
- - - Updated - - -
سلام دوستان<br>یکی از دوستان بعد از آموزشی تو پادگان پدافند سمنان برای ادامه خدمت افتاده منطقه شمال غرب (گروه تبریز) عملیات<br>کسی از دوستان اطلاع داره که خدمت تو این پادگان چطوره و کلا محیط پادگان به چه صورته؟<br>و همچنین در مورد موقعیت و مسیر های دسترسی به پادگان از شهر<br>پیشاپیش ممنون بابت پاسخهاتون&nbsp;
- - - Updated - - -
سلام دوستان<br>یکی از دوستان بعد از آموزشی تو پادگان پدافند سمنان برای ادامه خدمت افتاده منطقه شمال غرب (گروه تبریز) عملیات<br>کسی از دوستان اطلاع داره که خدمت تو این پادگان چطوره و کلا محیط پادگان به چه صورته؟<br>و همچنین در مورد موقعیت و مسیر های دسترسی به پادگان از شهر<br>پیشاپیش ممنون بابت پاسخهاتون&nbsp;
- - - Updated - - -
سلام دوستان&lt;br&gt;یکی از دوستان بعد از آموزشی تو پادگان پدافند سمنان برای ادامه خدمت افتاده منطقه شمال غرب (گروه تبریز) عملیات&lt;br&gt;کسی از دوستان اطلاع داره که خدمت تو این پادگان چطوره و کلا محیط پادگان به چه صورته؟&lt;br&gt;و همچنین در مورد موقعیت و مسیر های دسترسی به پادگان از شهر&lt;br&gt;پیشاپیش ممنون بابت پاسخهاتون&amp;nbsp;
سلام،
من دارم از یه دانشگاه خارجی برای ادامه تحصیل پذیرش میگیرم و برای مواردی مثل پاسپورت و مدرک موفقت کارشناسی به برگه (سبز؟) اعزام به خدمت احتیاج دارم. تا الان نتونستم بگیرم چون چند ماهه که معاینات پزشکیم طول کشیده. الان که بهم معاف رزم دادن میخوام اعتراض کنم اما میترسم با اعتراض بازم گرفتن برگه عقب بیفته و من نتونم کارای اداری ادامه تحصیلم رو انجام بدم. میخواستم ببینم آیا میتونم برگه اعزام رو بگیرم و بعدش اعتراض کنم؟
Last edited by Nocturne; 11-01-2020 at 18:51.
سبام خسته نباشید من یگانم خورده ستاد کل نیروهای مسلح ایا باید با لباس ارتش برم اموزشیم نیروزمینی ارتش بوده کسی خبر داره رسته هم زده اداری پرسنلی
اصلا خدمت اونجا چجوریه
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)