امیر علی کیه؟
امیر علی کیه؟
فكر كنم ايشون باشن:امیر علی کیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو ورلد 35 هستم.
چطوریه چند روزه داره فعالیت کم میشه تو این ورلد انگاری؟
ترایب های اطرافم دونه دونه دارن متروک میشن.
توی نقشه هم همینو نشون میده.
نظرتون چیه ؟؟؟؟
واضخه که زردها روستاهای من بدبخت هستن
قرمز ها دشمن و ابی ها هم متحدین
اوه اوه دهنت سرویسه مهرداد.
خط مقدم هستی.کار سختی داری.
باحال ترین جا هستی مهرداد !!
توی هر ترایبی بری تیکه پارت میکنن !!
خوب خیلی هم نمیشد کنار هم باشن هر دسته از اون زردا حدود 60-70 تا روستاس تازه یه جای دیگه هم که حدود 200 ساعت با نوبل فاصله داره هم یه 20 تایی روستا دارم
و22
اره خیلی بد فرمه و الان هر روستا قراره از طرف ترایب ساپورت بشه اما فقط یه روستا نیرو بهش میفرستن که خیلی کمه !!
یه سوال چون شما خیلی با تجربه ای
اوایل جنگ من از دشمن روستا بگیرم ؟ خه این جنگ هنوز شروع نشده ملت دارن اماده میشن واسه جنگ! اما بهنظرم اگه روستا بگیرم چون دیوارش خراب میشه و دشمن خس انتقامش بالا میره بزارم اخرای جنگ یهو 40-50 تا روستا بگیرم ! نظرتون چیه ؟ یا همون لحظات اول بگیرم و سریع ساپورت کنم قبل اینکه بفهمن چی به چیه
اره خیلی باحاله ، اگه وقت داشتم و البته اگه یه کم هم روستا در محل امن داشتم خیلی حال میداد اما الان دهنم فقط سرویس میشه
راستی شما ؟؟؟؟
اگه میخوای روستا هات سالم بمونن جاسوس اون ترایب بشو !!یه سوال چون شما خیلی با تجربه ای
اوایل جنگ من از دشمن روستا بگیرم ؟ خه این جنگ هنوز شروع نشده ملت دارن اماده میشن واسه جنگ! اما بهنظرم اگه روستا بگیرم چون دیوارش خراب میشه و دشمن خس انتقامش بالا میره بزارم اخرای جنگ یهو 40-50 تا روستا بگیرم ! نظرتون چیه ؟ یا همون لحظات اول بگیرم و سریع ساپورت کنم قبل اینکه بفهمن چی به چیه
لیدر بن شده ی کوروشراستی شما ؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)