سلام.دوست عزیز اگر کسی خواست بره تامین اجتماعی برای خودش بیمه درست کنه یا از طریق شرکت خصوصی براش بیمه درست کنند،مشکلی پیش نمیاد اگر خدمت نخواد بره؟بهش نمیگن باید کارت پایان خدمت داشته باشی؟
سلام.دوست عزیز اگر کسی خواست بره تامین اجتماعی برای خودش بیمه درست کنه یا از طریق شرکت خصوصی براش بیمه درست کنند،مشکلی پیش نمیاد اگر خدمت نخواد بره؟بهش نمیگن باید کارت پایان خدمت داشته باشی؟
شما اگر غایب باشی نمیتونی تحت پوشش بیمه توسط شرکت خصوصی باشه
چون اگر بیمه ت کنه خود کارفرما جریمه میشه
خودش برای خودش بیمه رد کنه چی؟بیمه میگه باید کارت پایان خدمت داشته باشی یا نه؛ کاری نداره؟
یا اطلاعی ندارید؟
ممنونم
تا جایی که من میدونم برای بیمه اختیاری باید یک ماه سابقه قبلی داشته باشید
اما این که پایان خدمت میخواد یا نه مطمین نیستم
یه زمانی میگفتن برای بیمه بیکاری نیاز به پایان خدمت هستش
میتونید از مشاورین بیمه بپرسید
شاید چند سال پیش خیلی کاری نداشتن
ولی من پیش بینی می کنم با توجه به کاهش شدید تعداد سرباز شاید در اینده نزدیک طرح یا برنامه ای برای سربازان غایب بریزن
Last edited by musican33; 19-10-2019 at 13:25.
الان بیشتر از تنبیه دارن طرح های تشویقی میذارن
مثل اعطای وام 30 ملیونی به سربازانی که مهارت دارند و....![]()
سلام ،من بخاطر مشکل صافیه کف پا نتونستم دفترچمو پست کنم بیمارستان امام سجاد معرفی شدم بهم گفتن بعد ۳۰،الی ۴۰ روز کمیسون تشکیل میشه بهت خبر میدن ک بری ، الان اون تایم گذشته خبری نشده چجوری میتونم روندشو پیگیری کنم؟ نظام وظیفه زنگمیزنم میگن ممکنه ۳ ماه طول بکشه که خیلی زمان زیادیه ،جایی نیست ک بشه حضوری رفت وقت گرفت؟
کاری نمیشه کرد
خودشون زمان رو مشخص می کنن و ممکنه زمان بر بشه
دلیل طولانی شدنش هم درخواست های معافیت هست که یک به یک بررسی میشه و بعد از اینکه مثلا 50 تا پرونده جمع شد و نیاز به کمیسیون داشت طی چندروز دعوت نامه ارسال میکنند و کمیسیون تشکیل میشه
فقط باید صبر کنی بهت اطلاع بدن
یادش بخیر ۳سالونیم پیش خدمت میخواستم برم اومدم تواین سایتو تو این تایپیک هنوز تو ایمیلام پستای این تایپیک میاد خوشا همون موقعها واقعا فکر ادم فقط یه چیز بود که خدمتش تموم بشه هیچ دق دقه دیگه ای نداشت وقتی بریم سره کار وار زندگی بشیم میفهمیم چقدر خدمت اسون بود
سلام....لطفا کسی اگه در مورد معافیت های پزشکی و کفالت اطلاع داره به من پیام خصوصی بده....مشخصا در مورد مشکلات افتادگی دریچه قلب .....ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)