سرعت دانلود سرويس art1 الان چقدره؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت دانلود سرويس art1 الان چقدره؟
صد کیلو در ثانیه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
كلا هميشه اينقدره؟ نظرتون راجبه حداقل تبادل ترافيك كه در سايت هست چيه؟
سرعت استانداردش باید 16 در ثانیه باشه
اما این در حالت عادی 100 هست
براساس یک فرمول پیچیده که ازش خبر ندارم ، مقدار دانلود هارو طی سی روز گذشته چک میکنند و سرعت رو بر مبنای اون فرمول پایین میارن
کدوم قسمت سایت داداش؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
این که تو سایت نوشته art1 حداقل تبادل ترافیک/گیگابایت 9 گیگه یعنی چی؟(9گیگ مصرف شد قطع میکنن؟)
سرعت شبانه شاتل .
اولین روز استفاده از سرویس 512 اکو
شهر قم
اینم عکس دانلود از سایت معروف اپرا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by FAR FAR251; 28-08-2013 at 04:05.
ببينيد دوستان چيزي كه من از پشتيباني شاتل صحبت كردم و گفت اين بود كه مثلا شما در سرويس art1 تا 9 گيگابايت باسرعت بالا مثلا 100 كيلوبايت و يا حتي بيشتر دانلود ميكنيد ولي اگر 9 گيگ اعلامي از شركت شاتل مصرف بشه سرعتتون ميشه 16 كه استاندارد آرت 1 هست و اگر بازم اسرار به دانلود داشته باشيد محدود تر ميشيد و سرعت از 16 هم پايين تر مياد
(دهنم كف كرد اينقدر اين موضوع رو توضيح دادم)
یکی از آشناهای من همین Art1 رو داره و میگه ماهیانه 20 تا 30 گیگ دانلود میکنه پس اگر از 9 گیگ بگذره بیاد روی 16 کیلوبایت همچین حجمی امکانپدیر هست؟
به نطرم این منطقی نیست
سلام
می خواستم بدونم که سرویس های محدود شاتل هم شامل «سیاست مصرف منصفانه» یا همون «Fair Policy» (خواستم بگم بلدم) میشه یا نه؟
یعنی اگه هرشب دانلود کنم، مشکلی داره یا نه؟
آخه از کسی شنیده بودم که طرح های نامحدود شامل این سیاست به اصطلاح منصفانه می شه.
با تشکر.
سرویس های محدود چون شبانش دانلودش جز حجم مصرفی حساب نمیشه شامل این قانون میشه و اگه هر شب 3 الی 4 گیگ (البته اگه با این سرعت زاغارت ) بگیری محدود میشی
هم اکنون 315 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 315 مهمان)