ای ول به بچه های فروم ایرانسل !!!
ای ول به بچه های فروم ایرانسل !!!
مرسی آقای دزفولی که به فکر ما هستی.
از همینجا ازت تشکر می کنم چون می دونم احتمال داره اینجا رو ببینی.
(خودم آدرس اینجا رو توی ای میل فرستادم)
Last edited by ShahabSAMSUNG; 05-07-2007 at 02:12.
دست کم نباید گرفت ما از همینجا میتونیم دنیارو کنترل کینیم کاری ندراره فقط به چند نفر نیاز داریم مثل شرلوک هلمز ارنولد فرانکی بوش هاها بی خیال شوخی کردم ولی تعجب میکنم جواب ایمیل هارو نمیدن چیزی برای گفتن ندارن من فکی مکنم ایمیلهارو به دلیل خبری که توش گذاشتیم ارسال کردن به مسولین رتبه های بالاتر و اونا هم به دزفول گفتن و دزفول هم امروز اعتراض کرد
حالا با هم گیر بدیم به اصفهان اگه جوا نداد به رگولاتوری اگه جواب نداد به دفتر محمود ایمیلشو پیدا مکنیم
شهاب یه ایمیل دیگه برنده تر بنویس یه خورده توش چوهر نمک به بریز
دوستان کسی از ایرانسل پیامی مبنی بر راه اندازی سرویس Mms تا 24 ساعت آینده دریافت نکرده؟
دزفولی دوست داریم.....دزفولی دوست داریم...
دمت گرم علیرضا جان که یه سری جوان را از نگرانی در اوردی
نه عزیز قضیه 939 که فکر کنم اواخر تیر یا اوایل مرداد باشه..(چند روز پیش زیر نویس کرد تو تلویزیون)
ولی به هر حال حتما در سالگرد ایرانسل یه سری هدایایی در نظر میگیره.(وظیفهاش هست..![]()
)(شوخی)
Last edited by mehdi_vsgh; 05-07-2007 at 09:20.
آره واسه منو و شهرامو آرزو ام اومده
راسته؟
خوب وقتي اومده يه چيزي هست كه اومده ، دقيقا متنش چيه ؟
ايول دزفولي ، تا فردا مي خوان وصل كنن![]()
![]()
![]()
دزفولی هووووووورا!
رقیبا سوووووراخ!
(درست گفتم؟؟؟؟هورا و سوراخ ؟...والا من تا حالا استادیوم نرفتم!!!)
یه سوال:
شما چجوری کد های شبکه و Bts ها رو پیدا میکنید!؟
آفا اینا چقدر کارشون جالبه....مخابراتو میگم!!mms نمیدن چون نمیشه فیلترش کنی!!!
MMS هاي تحت پيگرد
نوشته: فاطمه ملكی
منبع: اعتماد ملی
MMS هاي ارسالي همچنان تحت پيگرد هستند. هر روز دلايل و روشهايي براي ممانعت از ارسال آنها يافت ميشود. يك روز تصميم به ***** آنها گرفته ميشود و روزي ديگر معرفيكنندگان فرستندگان MMS هاي غيراخلاقي تشويق ميشوند و قرار است پاداش بگيرند.
اينها وعدههاي رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران است كه از تدابير اجرايي جهت جلوگيري از ارسال MMS هاي غيراخلاقي، اعم از شكايت به مراجع قضايي و تشويق افراد گزارشدهنده و معرفيكننده ارسالكنندگان MMS هاي غيراخلاقي خبر داده است.
وفا غفاريان رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران گفته است: اساسا، بر محتواي SMS ها، هيچ كنترلي صورت نميگيرد چرا كه امكان كنترل روزانه حدودا 46 ميليون SMS ارسالي وجود ندارد.
غفاريان افزوده است: البته، طبق قانون، كنترلهاي ويژهاي در زمان انتخابات براي جلوگيري از ارسال SMS هاي تخريبي بر عليه كانديداها صورت ميگيرد و امكان ارسال SMS هاي عمده ناشناس از طريق شركتهاي مربوطه قطع خواهد شد.
غفاريان، تصريح كرد: در غير اين صورت، ديگر هيچ كنترلي بر ارسال پيامهاي كوتاه شهروندان صورت نميگيرد.
البته اين گفتههاي وي در حالي است كه محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات فعلي، در آغازين روزهاي بر مسند نشستناش در وزارت ارتباطات، از ذخيره همه پيامهاي كوتاهي ارسالي خبر داده بود كه پس از چالشهايي كه در پي اين گفته وي ايجاد شد، تا اندازهاي سخنان خود را تعديل كرد.
غفاريان در مورد MMS همچنين گفته است كه البته درخصوص محتواي MMS ها، موضوع كمي پيچيدهتر بوده و تدابيري در اين زمينه پيشبيني شده است؛ از جمله اينكه فرد قرباني و دريافتكننده MMS هاي غيراخلاقي، ميتواند با مراجعه به مراجع قضايي، شكايت خود را مطرح كند.
رئيس هياتمديره شركت مخابرات ايران، تدبير اجرايي ديگر را در نظر گرفتن مشوقهايي براي افراد گزارشدهنده و معرفيكننده ارسالكنندگان MMS هاي غيراخلاقي عنوان كرد.
گرچه مقابله با MMS هاي غيراخلاقي، در حوزه اخلاقيات امري پسنديده است اما شكايت از سوي دريافتكنندگان MMS هاي ناخواسته امري طبيعي است كه به دليل مزاحمتي كه براي مشتركان ايجاد ميشود، ميتوانند با مراجعه به مراجع قضايي خواسته خود را پيگيري كنند.
اين مساله حتي در موضوع پيام كوتاه نيز صدق ميكند و در صورت ارائه شكايت و يا درخواست، به موضوع مطرح شده مشترك رسيدگي ميشود.
اما طرح تشويقي براي معرفيكنندگان MMS هاي غيراخلاقي گرچه موضوعي نو است كه نشان از عدم موفقيت طرح -------- MMS دارد اما طرح آن از سوي رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران كه عنوان اپراتور اول را به يدك ميكشد، كمي تعجببرانگيز است.
يكي از دلايلي كه هميشه از سوي اين اپراتور به عنوان دليل عدم ارائه سرويس پيامهاي چندرسانهاي تلفن همراه مطرح ميشد، بروز مشكلات امنيتي و اخلاقي ناشي از ارائه آن بود كه تاكنون مشتركان اپراتور اول را از نعمت برخورداري از اين سرويس محروم كرده است.
با آمدن ايرانسل كه عنوان اپراتور دومي تلفن همراه را بر دوش دارد، مزيت بهرهمندي از خدمات اين شركت، سرويسهاي جداگانهاي از صوت و پيام متني از سوي اين اپراتور بود كه مشتركان را به سوي تجربهاي نو سوق ميداد.
نكته قابل تامل اين است كه چرا هيچ يك از راه و روشهاي مقابله با اين موارد هنوز از سوي اپراتور دوم مطرح نشده و نه طرح ***** MMS و نه روش تشويقي موارد ارائه شده از سوي خود اپراتور دوم نبوده است و تصميمگيرندگان اين موضوع رقيب ايرانسل بوده است كه در مورد آن تصميمگيري كردهاند.
شايد لازم باشد پيش از ارائه هر نوع تصميمي به صورت علني، ابتدا ميزان MMS هاي ارسالي از سوي مشتركان مشخص شود و سپس در مورد نوع محتواي آن كه اكنون به بحراني براي مسوولان مبدل شده است، تصميمگيري شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)