سلام آقا قسمتی هست که میره پیش دوشت دخرش Fun میزنه باید چی کار کنم که پر شه
سلام آقا قسمتی هست که میره پیش دوشت دخرش Fun میزنه باید چی کار کنم که پر شه
جدی؟؟؟قابل توجه ripazha خورها:با Num2 وNum8 ماشین زودتر بالا و پایین میره.
من که دیگه حرفه ای شدم ... هر جا بخام با ماشین فرود میام .... به صورت عمود بر زمین میرم ... بعدش hesoyam رو می زنم(میزدم)
jumpjet هم حال نمیده. تو هر جایی نمیشه زد...
بستگی پیش کدوم دوست دخترت رفته باشی ... اگه پیش اون پایین شهریه رفته باشی باید سوار ماشینش کنی و با سرعت بری ، لایی بکشی ، دور پلیسی ، تک چرخ ! خلاصه با ماشین دیوانه وار راننده گی کنی .سلام آقا قسمتی هست که میره پیش دوشت دخرش Fun میزنه باید چی کار کنم که پر شه
اگر اون دوست دختر بالا شهریه ازت خواسته باید سوار ماشینش کنی و فوق العاده اروم راننده گی کنی ...
البته نباید فوق العاده آروم برونی چون شاکی میشه اگه آروم برونی باید با سرعتی متعادل برونی نه تند نه آروم باید تنظیم کنی
یه Gf چرخوندن اینهمه اد نداره که مهم تفاهمهالبته نباید فوق العاده آروم برونی چون شاکی میشه اگه آروم برونی باید با سرعتی متعادل برونی نه تند نه آروم باید تنظیم کنی
بعضی ها رو باید ببری تو رستوران شاید از اونا باشه یا باشگاه رقص ....
پس واسه همینه چون هرچی Gf دارم تو این بازی قسمت مهبوبیتش واسه من کم میشه آقا دستت درد نکنه
اتفاقا منم موافقم!(پشت سر حسام حرف نزنید شاید با چیز خاصی موافق بوده)
وقتی سوار جت میشی کلیک میکنی یه چیز نورانی میندازه پایین منفجر هم نمیشه(پس بمب نیست)اون چیه؟
هلیکوپتر Maverick رو چطور میشه پیدا کرد؟ یه زمانی بالای برج وسط Los Santos بود(همون برجی که باند هلیکوپتر و چتر نجات داره.ولی حالا نیست.
راستی نمیشه سوار هلیکوپتر پلیس شد؟
شما معمولا با چه ماشینی پرواز میکنین؟از کدوم رادیو خوشتون میاد؟از کدوم شخصیت خوشتون میاد؟چند بار چیت زدین؟(نظر سنجی)
مگه با ماشین پرواز هم می کنن؟شما معمولا با چه ماشینی پرواز میکنین؟
اکه منظورت وسیله نقلیه ست من با اون هواپیما های عمود پواز حال می کنم
los santos radioاز کدوم رادیو خوشتون میاد؟
خود کارلاز کدوم شخصیت خوشتون میاد؟
چند بار واسه تفریح و یه بارم مجبور شدم برای اینکه با موتور به هواپیما برسم بزنمچند بار چیت زدین؟(نظر سنجی)
ترجيح ميدم با هواپيما پرواز كنم تا با ماشين.شما معمولا با چه ماشینی پرواز میکنین؟
هيچكدوم!از کدوم رادیو خوشتون میاد؟
Cjاز کدوم شخصیت خوشتون میاد؟
قابل شمارش نيست...چند بار چیت زدین؟
با قایق یا تراکتورشما معمولا با چه ماشینی پرواز میکنین؟
رادیوی خودم آهنگای اوانسنساز کدوم رادیو خوشتون میاد؟
خوب معلومه از خودم خوشم میاد که Gta بازی میکنماز کدوم شخصیت خوشتون میاد؟
پست بالایی + بالاتری + یه تراینر 120چیتیچند بار چیت زدین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)