من که چیزی ندیدم جریان چیه؟؟![]()
من که چیزی ندیدم جریان چیه؟؟![]()
دوستان وقتی صحبت بغضی بازی سازها مبنی بر اینکه میگویند ما میخوایم بازیمون مثلا در 60 فریم و یا بیشتر و کمتر قفل بشه و از این حرفها این سوال برام پیش میاد که مگه چشم انسان تصاویر بیشتر از 24 هرتز رو بصورت فیلم متحرک نمیبینه پس چرا اینا میخوان اینقدر کار کنن تا مثلا به 60 برسن
مگه تصویر متحرکی که 60 هرتز باشه یا 24 هرتز برای ما فرق میکنه؟
موسیقی + بازی + ویدیو = مایکروسافت زون اچ.دی
فناوری - نسخه جدید مایکروسافت زون، کنسول جدیدی برای بازیهای ویدیویی است.
محبوبه عمیدی: علیرغم بحران گسترده اقتصادی، بازار بازیهای کامپیوتری در ماههای پایانی 2008 و آغاز سال 2009 میلادی پر رونق بوده و پیشبینیها نیز از ادامه این رونق در ادامه سال جاری خبر میدهد. فروش خوب کنسولهای بازی و همینطور بازیهای ویدیویی ساخت شرکتهای سونی، مایکروسافت و نینتندو باعث شد امیدواریها در این زمینه حفظ شوند.
آمارها نشان میدهد فروش شرکت نینتندو از سال 1386 / 2007 به 1387 / 2008 حدود 20 درصد افزایش داشته است. البته کاهش 17درصدی فروش بازیها در زمستان گذشته خیلی هم با پیشبینیها جور در نیامد. شاید چون در سال گذشته ظهور برخی بازیها برای کنسول wii با استقبال بسیار گسترده کاربران مواجه شده بود، از سوی دیگر، هیچ بازی محبوب و همهگیری در سال جاری میلادی وارد بازار نشده و توان خرید کاربران نیز در جریان بحران اقتصادی کاهش پیدا کرده است. اما همین بررسیها نشان دادند کنسول wii نینتندو همچنان محبوبترین کنسول بازی در دنیا محسوب میشود و پس از آن ایکسباکس 360 مایکروسافت و پیاستری سونی قرار گرفتهاند.
رکود بازار تولید ابزارها و بازیهای تازه همچنان باقی است. تنها اتفاق جالب توجه در ماههای اخیر، طراحی چوب ماهیگیری برای کنسول بازی ایکسباکس360 است. این چوب ماهیگیری بسیار واقعیتر از سایر ابزارهای جانبی بازیهای دیگر مانند گیتار برقی یا تفنگهای لیزری به نظر میرسد. اما اینطور که از شایعات روزهای اخیر برمیآید، شاید در ماههای آینده بتوانیم شاهد تازههای دیگری از مایکروسافت برای ایکسباکس باشیم.
چندین سال است شایعات متفاوتی در مورد زون به گوش میخورد. از پخشکننده موسیقی همراه مایکروسافت با قابلیت پخش فیلمهای پرکیفیت (اچ.دی) به نام «زون اچ.دی» گرفته تا گوشی همراه زون؛ اما اینبار شایع شده که مایکروسافت قصد دارد یک ابزار سرگرمی دیجیتال همراه به بازار ارائه کند تا بتواند فاصله فعلی میان زون و ایکسباکس 360 را از میان ببرد.
این زون البته همان پخشکننده رسانهای قابلحمل محبوب مایکروسافت است که در حال حاضر با آیپاد اپل رقابت میکند.
شایعاتی که در دی ماه گذشته سر زبانها افتاد نیز حاصل داستان مشابهی بود که از زبان یک منبع ناشناس از تیم ایکسباکس نقل شده بود. این منبع ناشناس گفته بود مایکروسافت دارد روی یک وسیله قابل حمل و کوچک به نام ایکسوایزد کار میکند، که شبیه هیچکدام از کنسولهای بازی موجود در بازار نیست، ولی با بسیاری از آنها میتواند رقابت کند. او علاوه بر این تأکید کرده بود این وسیله امکان دسترسی به شبکه مخابرات همراه را ندارد.
مقاله تیتیری جزئیات بیشتری در مورد رابط گرافیکی این ایکسباکس تازه ارائه میدهد که جالب توجه است.«شما میتوانید یک ترانه، فیلم یا یک برنامه تلویزیونی را با ایکسباکستان بخرید و هر زمان که اراده کردید، محتوای خریداریشده را با استفاده از این دستگاه همراه یا به هر شکل دیگری که خواستید، استفاده کنید. گذشته از این میتوانید با این ابزار کوچک و تازه به سراغ بازیهای استودیوی آنلاین بازی مایکروسافت نیز بروید».
منبع ناشناس همچنین اضافه کردهاست: «سونی هم دارد برای ایجاد ارتباطی مشابه میان «پیاستری» و «پیاسپی» تولید این شرکت تلاش میکند، اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است».
اما این شایعات چقدر واقعی است؟ آیا بازار راکد امسال شاهد ورود کنسول تازهای خواهد بود؟
منابع دیگری هم این گفتهها را تأیید میکنند. آنها میگویند مایکروسافت مطمئنا دارد مقدمات رقابت فراگیرتری را با آیپاد و نه آیفون فراهم میکند. این شایعات با شایعه تولید زون اچ.دی جور درمیآید. پس زون اچ.دی یا همان زون ایکس.وای.زد قرار است به استودیوی بازیهای آنلاین مایکروسافت نیز دسترسی داشته باشد. خوشبختانه نمایشگاه بازیهای رایانهای در راه است و مایکروسافت حتما حرفهایی برای گفتن در «ای.تری» خواهد داشت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شركت Sega امروز اولين اطلاعات مربوط به بازي Aliens vs Predator كه در اصل قسمت سوم اين بازي است را فاش كرد. اين بازي توسط Rebellion studios خالق اصلي بازي در حال ساخت است و شما مي توانيد با هر سه نژاد : Marines, Aliens , Predators به بازي بپردازيد.
هر سه گروه در بازي داراي قدرت هاي خاص و فرمول مخصوص خود در بازي هستند همچنين هر سه گروه داراي داستان و بخش تك نفره جدا هستند. در هر نژاد شما مي توانيد با قدرت هاي مخصوص خود به مقابله با دو گروه بپردازيد. قسمت multiplayer بازي هم داراي سه بخش جدا براي هر نژاد است.
داستان بازي در سياره BG-386 رخ مي دهد. جايي كه عده اي از معندچيان مهاجر يك هرم باستاني را كه رازهاي هولناكي در ان واقع است را كشف مي كنند. در ميان ستارگان به نژادي از جنگجويان هشدار داده مي شود كه هرم انها مورد تجاوز قرار گرفته و اين اتفاق واقايعي خونين را به دنبال دارد و در اين زمان در هرم ويران شده , نيروي شرور و باهوشي از خواب طولاني بيدا مي شود.
Marine : داستان Marine ها روايت كننده رقابت انها در برابر نا برابري و ترسي هست كه در سياهي كمين كرده. اونها مي توانند در حالي كه تا دندان مسلح هستند از هر جهتي حمله كنند. Colonial Marine نماينده اخرين ايستادگي انسان ها در اين مبارزه هستند.
Alien : به عنوان يك Alien بازيكنان متوجه مي شوند كه اين نژاد كشنده ترين و مهلك ترين موجودات در سياره هستند. انها مي توانند با حركات سريع خود به دشمن نزديك شوند و انها را با چنگال و دندان هاي كشنده خود از بين ببرند.
Predator : اين نژاد استاد شكار هستند. Predator به بازيكن اجازه حمل اسلحه ها و وسايل عجيب را ميدهد كه بايد همراه انها در جايي براي طمعه خود كمين كنند. شما مي توانيد با بر گزيدن انها در جايي كمين كنيد و در نزديكي طمعه كه رسديد انها به بهترين شكل ممكن قصابي كنيد.
اين بازي در اوايل سال 2010 براي PC , X360 , PS3 عرضه خواهد شد.
اولین تریلر بازی:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور شد که وارد صنعت بازی شدید ؟
دیوید کیج : من ابتدا یک موسیقی سرای حرفه ای بودم و قبل از اینکه وارد صنعت بازی شوم برای کمپانی های ضبط موسیقی مختلفی کار میکردم . سپس چند قطعه ی موزیک مختلف برای بازیهایی از پلتفورم های Sega Genesis ، Snes و PC نوشتم و با وجود اینکه که من یک گیمر هم بودم این یک کار راحت برای من بود . در حالی که با سازندگانی روی پروژه های مختلفی کار میکردم استارت اینکه چگونگی ایفای نقش ها و فرایندها در صنعت بازی را یاد بگیرم زدم و دو دوست خوب هم که در صنعت بازی مشغول بودند ، بدست آوردم .
به سرعت تفکر اینکه یک بازی بسازم که همیشه در رویاهایم آنرا بازی میکردم به طرفم آمد ، یک بازی که در آن بازیکن بتواند آزادانه در شهری سه بعدی و عظیم به صورت Realtime بازی کند . جایی که داستان آن اجازه رانندگی با وسایل نقلیه و استفاده از اسلحه را بدهد . اینها چیزهایی بود که من برای اولین عنوانم یعنی Omikron نوشتم و تمام شب ها و آخر هفته هایم را پای آن گذاشتم ، بدون اینکه بدانم باید چه تکنولوژی هایی در اختیار دارم یا سازنده ها چه محدودیت هایی دارند .
طراحی بازی را با نوشتن 200 صفحه (سناریو) به پایان رساندم و سپس آن را به دو دوستم نشان دادم . آنها به خاطر حجمی که طراحی بازی من داشت تحت تاثیر قرار گرفتند و این حقیقت را ابراز کردند که که ساخت این بازی در مجموع غیر ممکن است . من سعی کردم تا آنها را متقاعد کنم که کارهایشان را برای مدتی ترک کنند و بر روی نمونه ی آزمایشی پروژه من کار کنند . ما از صفر شروع کردیم و به مدت شش ماه سخت در یکی از استدیوهای ضبط صدای من کار کردیم (جایی بدون هیچگونه عایق صدا و پنجره !) . یک هفته قبل از اینکه پول کم بیاورم با Edios به توافق رسیدیم . و اکنون از شش نفری که با من کمپانی را تشکیل دادند سه نفر از آنها هنوز در Quantic Dream مشغول کار هستند .
فکر میکنید چیزهایی وجود دارند که مردم درمورد Quantic Dream ندانند ؟
بسیار خب ، من اینجا چند مورد را میگویم :
• اسم اولیه Quantic Dream این بود : "Extreme Studio" (به معنی استدیوی بی نهایت) . این عبارت خیلی بد نامیده میشد به طوری که ما مجبور بودیم یه کارهایی درموردش انجام دهیم . این دلیلی بود که من نام Quantic Dream را مطرح کنم ، استناد به فیزیک کوانتوم (quantum physics) که برای من به عنوان ترکیب نوعی علم و جادوی غیرقابل توصیف آشکار میشد .
• قبل از اینکه Omikron را با حق انتشار کمپانی Edios طراحی کنیم ، ساخت یک الگوی اولیه بر روی PS1 را آغاز کردیم . آن طرح را به یک ناشر بزرگ در زمان خودش که خیلی به طرح ما علاقه مند بودند ارائه کردیم – در سال 1995 یک شهر سه بعدی و به صورت کاملا Realtime روی PS1 داشتیم ! ما پروژه را با آنها امضا نکردیم زیرا رییس اجرایی آنها گفت : PS1 در عرض شش ماه نابود خواهد شد و اینکه آنها بیشتر به انتشار بازی روی PC علاقه دارند . به اندازه کافی از اینکه به حرف های آنها گوش دادیم و اینکه پروژه آزمایشی Omikron را روی PC اجرا کنیم ، گیج شده بودیم . مدتی بعد رییس اجرایی کمپانی را ترک کرد و این ناشر کلا صنعت بازی را وداع گفت -- مثالی خوب برای افرادی رویاگرا در صنعت بازی . با اندکی دوراندیشی بیشتر ما میتوانستیم یک شهر کاملا سه بعدی و Realtime را بر روی کنسول PS1 سالها قبل از انتشار بازی GTA3 داشته باشیم .
• من موسیقی بسیاری از بازیها را نوشتم ، که یکی از آنها Speedy Gonzales برای سگا مگا درایو بود – گونه ای موسیقی مکزیکی با نوعی ترکیب بسامدی . من کلا دو هفته وقت داشتم تا کلیه ی ابزار و آلات برای سرودن این SoundTrack را پیدا کنم ... آن لحظات دورانی جالب در زندگی حرفه ای من بوده است . اما من به تمام کارهایی که انجام داده ام افتخار نمیکنم .
اکثر بازیهای اخیر شما در آمریکا رخ داده اند . آیا دلیل خاصی برای این امر وجود دارد ؟
فکر کنم کار بر روی عناوین هیجانی دلیل این امر بوده است که از یک ژانر سینمایی در آمریکا بوجود آمد . و طبیعتا این شرایط در آمریکا برقرار بود . فرانسه(محل تولد دیوید کیج) یک کشور رویایی برای غذا ، تاریخ ، تمدن و هنر است اما من فکر میکنم نوشتن درمورد تمدن هایی که شما با آنها آشنا هستید آسان تر است اما این همیشه برای شما نیست .
برای بازی Heavy Rain ، ما وقتمان را در یک شهر ساحلی به مدت سه هفته گذراندیم و این واقعا یک شوک بزرگ بود که فقر ، محله ی کلیمی ها ، کارخانه های متروک و احساس خطری که از نابرابری اجتماعی وجود داشت را میدیدیم . وقتی شما در اروپا زندگی میکنید ، آمریکا اکثر اوقات به عنوان یک کشور موفق ، قوی ، ثروتمند ، جایی که قهرمانانش دنیا را نجات میدهند و محلی برای دختران ســــکسی نمایش داده میشود . من آمدم ، بدون اینکه بدانم در واقع دنبال چه چیزهایی میگردم اما یک پیش زمینه ی دقیق پیدا کردم که برای توصیف داستانم به آن نیاز داشتم و باید بگویم که آنرا تقویت کردم و بواسطه ی آن Heavy Rain را نوشتم .
هیچ شوقی دارید که یک بازی که درفرانسه آغاز میشود را بسازید ؟
من هیچ شوقی ندارم تا سناریوی یک بازی که در فرانسه آغاز میشود را بنویسم . فکر میکنم اکثر مردم آمریکا تمایل دارند که فرانسه را به عنوان یک کارت پستال با برج ایفل ، Camembert ، نان فرانسوی و Amelie Poulain روی یک موسیقی با یک اکوردین ببینند . من فاصله ی زیادی با کشورم ندارم تا چیزهای جذابی در مورد آن را شرح دهم ...
هنگامی که در اداره در حال کار بر روی پروژه هایتان هستید رسومات غیرمعمولی دارید ؟
خب بله ما دو تا داریم . رسم جالب تر را "la coupe du boulet" مینامیم – کاپ احمقیت . این یک نشان واقعی است که ما آنرا روی میز شخصی که احمقانه ترین کار روز را انجام میدهد میگذاریم . دو تا از افراد ما معمولا این نشان را روی میزهایشان میگذارند .
آیا واقعه ی عظیمی در دوران کاری شما رخ داده است که در آخرین ثانیه عوض شود ؟
• بله ، ما دوبار نزدیک به مرگ بودیم ... اما نهایتا زنده ماندیم . در سال 2000 میتوانستیم پول زیادی به دست آوریم اما در آخرین لحظه یکی از سرمایه گذاران با خودش تصمیم گرفت که صنعت بازی یک صنعت پرخطر است و به همین دلیل فقط نصف آن پول را بدست آوردیم . آن پول مقدار قابل توجهی بود که بوسیله اش میتوانستیم شرکتمان را تشکیل دهیم .
• همچنین دو بار نزدیک بود یک ناشر بزرگ دو بار به توافق برسیم . اما نهایتا اینطور نشد . آنها نظرشان را درمورد بازی Indigo Prophecy یک ساعت و نیم قبل از اینکه معاهده را امضا کنیم تغییر دادند . همچنین در مورد بازی Heavy Rain پس از سه ماه مذاکرات سخت با همان ناشر ، دقیقا یک ساعت و نیم قبل از امضای معاهده به آنها گفتیم که نظرمان عوض شده ... فکر میکنم که با آنها تسویه حساب کردیم (خنده)
تا حالا روی یک بازی کار کرده اید که در میانه های راه کنسل شود ؟
نه . با توجه به سطحی از درگیری های شخصی که من و تیم سازنده داشتیم کنسل شدن برخی بازیهایمان نزدیک بود به حقیقت تبدیل شود . فکر میکنم این برای مردم خارج از صنعت مشکل باشد که بفهمند سازند ها چگونه نسبت به ساخت بازیهایشان شور و علاقه نشان میدهند . برای بیشتر ما این فقط یک شغل نیست اما قسمتی از زندگی است که به دلایلی آن را فدا میکنیم و این امر همیشه به کیفیت خود بازی وابسته نیست .
چگونگی ساخت origami (نوعی هنر ژاپنی مربوط به خم کردن کاغذ ها و این حرف ها ...) را بلد هستید ؟
مطلقا بلد نیستم . این کار (ساختن origami ) آنها(کسایی که origami میسازند) را برای من جذاب تر میکند . (خنده)
منبع:
به گفته سایت PSU و طبق مدارکی که در سایت ESRB وجود داره , تعدادی از زیباترین بازیهای PlayStation 1 در حال انتقال به PSN هستند. این بازیها شامل موارد زیر میشن :
Metal Gear Solid
Resident Evil : Director`s Cut
Spec Ops : Covert Assault
Spec Ops : Ranger Elite
Tom Clancy`s Rainbow Six
R-Type Delta
Bowling
King Of Fighters 99
Medal Of Honor : Underground
فعلآ فقط PSN آمریکا قراره میزبان این بازیهای زیبا (که در PSP و PS3 اجرا میشن) باشه ولی احتمالآ در آینده اروپا هم اضافه میشه.
هنوز جزییات بیشتری در این زمینه اعلام نشده و احتمالآ توی E3 خبرهای بیشتری در موردش بدست میاریم.
سایت PSU:
سایت ESRB :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امتيازات بازي inFAMOUS ، انحصاري Play Station 3 :
IGN : 92
1UP : 91
Gaming Age : 91
IGN UK : 91
Game Informer : 90
Playstation Official Magazine UK : 90
Level7.nu : 90
GameDaily : 90
WonderwallWeb : 90
GameTrailers : 90
Vandal Online : 88
IGN AU : 86
Gameplayer : 85
Computer and Video Games : 85
Meristation : 85
Kikizo : 85
VideoGamer : 80
Eurogamer : 70
من خودم از بازي زياد خوشم نيومد ، حداقل از اون تريلر چند دقيقه اي كه ديدم!
سلام!
خوب دومین تیزر بازی Splinter Cell: Conviction هم منتشر شد! این بار ما رو متوجه یکی از شهر های آمریکا ( شاید واشنگتن) میکنه. تیزر اولی که یه نمایی از Malta رو نشون می داد!
برای دیدن تیزر دومی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و روی سرواخ گلوله ای که در بالا هستش کلیک کنید! همچنین منتظر تیزر جدید در می باشید!
همچنین Ubisoft's community developer در فروم رسمی این بازی چندی اطلاعات از بازی رو پست کرده و او معتقد هستش که وقتی مردم بازی رو ببینند خواهند افتاد!!
" برخی ایده ها کار شدند و برخی نه, برخی چیزها به چیزهای کاملا جدید تکامل یافتند و ما جنبه های کاملا جدید و بی نقصی رو برای اولین خلق کردیم!
به دلیل این تغییرات و تحولات بازی, مقدار قابل توجه ای از اطلاعات نادرست درباره ی اینکه بازی چطور خواد بود پخش شده! و ما در آینده ای نزدیک( نگران نباشید, طولی نخواهد کشید) به این شایعات پایان خواهیم داد و وقتی شما دوباره این بازی رو ببینید تمام سوال های شما جواب داده خواهد شد و ما معتقد هستیم شما خواهید افتاد!
گوش ها تو رو باز نگه دارید,به زودی از ما خوااهید شنید"
خوب پس گوشامون رو باز نگه می داریم!
موفق باشید!
منبع:
Last edited by Masoud King; 21-05-2009 at 10:30.
اطلاعات جديدي از بازي Heavy rain منتشر شده كه به شرح زير است.
بازي ممكن است با 4 كاراكتر قابل بازي باشد.(همانند Fahrenheit) و در وقاع هر كاراكتر مسير و سرنوشت خود را در بازي داراست. و ممكن است وجه مشتركي بين آنها باشد ، و در طول داستان سرنوشت آنها در حقيقت به هم ربط دارد.
هر تصميم و انتخاب اثر مستقيمي بر داستان خواهد گذاشت و داستان را هم در حال روايت تغيير مي دهد و هم در پايان.
هنوز اطلاعت زيادي در رابطه با گيم پلي از طرف David Cage درز نكرده . ولي معيارهاي اصلي گيم پلي بازي متشكل شده است از:جستجو،مكالمه و Quick time events و همچنين بازي يك تيراندازي و يك عنوان مبارزه اي نيست.
بخش Quick time events نقش مهمي را در شكل گيري بازي ايفا مي كند ولي بيشتر تكيه بازي بر مكالمه هاي رد و بدل شده بين كاراكتر ها و جستجو است.
در بازي Game over وجود خارجي ندارد و اگر شخصيت قابل بازي شما ببيند داستان از ديد كاراكتر ديگر پي گيري مي شود.
اگر بازيباز يك گيمر حرفه اي نباشد بازي به زودي براي او تمام مي شود.(حدود 4 ساعت)
در طرف ديگر اگر شخصي حرفه اي و يك مخاطب خوب باشد بازي طولاني تر مي شود چيزي بيش از 12 ساعت. و در وقاع راه و روشهايي در بازي دارد كه داستان بازي را كوتاه مي كند.
در هر صورت Heavy rain در نمايشگاه E3 امسال حضور پررنگي خواهد داشت و اطلاعات بيشتري از بازي منتشر خواهد شد.
احتمال مي رود اين بازي در پاييز امسال عرضه شود.
منبع:
منبع اصلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی بالاییه خیلی بازی جالبیه حیف که واسه pc نمیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)