تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 754 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

سلام دوستان. لطفا نظر بدید. پست اول رو خوندم ،SNR پایین دارم، اما سرعت خوبی میده. بهتر از این هم میشه؟؟ مودم DLINK 2750 ، از شاتل

سلام آقا دیگه چی میخای؟
    خطتت تا 17 مگ میکشه ولی خود شرکت روی 14 مگ بسته شده
    مگه با سرعت چند دانلود میکنی؟

2. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام آقا دیگه چی میخای؟
    خطتت تا 17 مگ میکشه ولی خود شرکت روی 14 مگ بسته شده
    مگه با سرعت چند دانلود میکنی؟
    سرعت دانلود تا 14mbs یا 1.6MBs هست. اما من اهل دانلود نیستم، پینگ برام مهمه. معمولا بین 100 تا 150 و میخوام سرعت وبگردی زیاد باشه. رو خط همزامن تلفن بی سیم هم دارم، اما تست کردم اون تاثیری رو کیفیت خط نمیزاره

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سرعت دانلود تا 14mbs یا 1.6MBs هست. اما من اهل دانلود نیستم، پینگ برام مهمه. معمولا بین 100 تا 150 و میخوام سرعت وبگردی زیاد باشه. رو خط همزامن تلفن بی سیم هم دارم، اما تست کردم اون تاثیری رو کیفیت خط نمیزاره
    پینگ رو کاری نمیشه کرد به تایپیک کاهش پینگ برید ببیند دوستان چیکار میکنن
    در واقع پینگ ربطی به نویز و کیفیت خطت نداره بیشتر دست isp

5. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

از کجا اینترنت داری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از کجا اینترنت داری؟
    نوشتن شاتل

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ممنون
    +
    فکر می کنم شاتل سرویس گیم داره که می تونین درخواست بدید تا واستون فعال کنن و با سرویس گیم کاهش پینگ دارید
    البته دقیق نمی دونم
    اگر در تاپیک شاتل بپرسید حتما جواب خواهید گرفت

9. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام ببخشید یه مشکل دارم با snr مودم نمیدونم به خاطر مودم است یا مخابرات
    البته خطمون هم خش خشی داشت که رفتم کابل شیلدار گرفتم و پریز نو هم خریدم اوایل خوب بود و خش خش نمی کرد ولی بعد از چند هفته دوباره خش خش کرد

مشگلم هم نوسان snr مثلا از 25 میاد روی 9 حالا این خ.وبه گاهی از 25 میومد روی 6 یا حتی زیر 6

مخابرات هم هر چقدر بهش بگی خطم هر از گاهی خش خش میکنه فقط میاد از جعبه تست میکنه و از شانس من تو اون ساعت و روزی هم که میاد خش خش نداره

حالا زنگ زدم پارس آنلاین گفتن شاید مودمت ایراد داره؟گفت برو از نمایندگی مودم تست بگیر ببین مشکل از مودم است یا نه حالا واقعا نمایندگی مودم تست بهم میده؟چقدر پول میگیرن بابتش؟از پارس دارم

بعد یه قبلنا نوسان snr به خاطر همین خش خش بوده در همون لحظه که نوسان میکرد میرفتم گوشی رو چک میکردم میدیدم خش خش داره
    ولی الان چند هفته است که با اینکه نوسان کرده و تا 9 اومده زیر 9 نیومده ولی اصلا خش خش نداشت
    و یه چیزی هم بگم خطم خوبه روی 9 مگ بسته شده و خیلی قطعی ندارم شاید 2 یا 3 بار در طول روز اون هم به مدت 1 تا 2 دقیقه

حالا به نظرتون اصلا ارزش داره اینقدر پیگیر باشم سر نوسان snr?!

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

البته خطمون هم خش خشی داشت که رفتم کابل شیلدار گرفتم و پریز نو هم خریدم اوایل خوب بود و خش خش نمی کرد ولی بعد از چند هفته دوباره خش خش کرد

مشگلم هم نوسان snr مثلا از 25 میاد روی 9 حالا این خ.وبه گاهی از 25 میومد روی 6 یا حتی زیر 6

مخابرات هم هر چقدر بهش بگی خطم هر از گاهی خش خش میکنه فقط میاد از جعبه تست میکنه و از شانس من تو اون ساعت و روزی هم که میاد خش خش نداره

حالا زنگ زدم پارس آنلاین گفتن شاید مودمت ایراد داره؟گفت برو از نمایندگی مودم تست بگیر ببین مشکل از مودم است یا نه حالا واقعا نمایندگی مودم تست بهم میده؟چقدر پول میگیرن بابتش؟از پارس دارم

بعد یه قبلنا نوسان snr به خاطر همین خش خش بوده در همون لحظه که نوسان میکرد میرفتم گوشی رو چک میکردم میدیدم خش خش داره
    ولی الان چند هفته است که با اینکه نوسان کرده و تا 9 اومده زیر 9 نیومده ولی اصلا خش خش نداشت
    و یه چیزی هم بگم خطم خوبه روی 9 مگ بسته شده و خیلی قطعی ندارم شاید 2 یا 3 بار در طول روز اون هم به مدت 1 تا 2 دقیقه

اگر مودم رو از خط جدا کردید و هیچ تجهیزات ADSL روی خط نبود و باز هم نویز رو صدا داشتید به نظر من که اشکال از تلفن هست
    به 117 زنگ بزن
    اگر دیدی پیگیری نمی کنن می تونی از 195 پیگیر شی

12. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چند تا سؤال که ممکنه قبلن بررسیش کرده باشی اما محض احتیاط:

1. آیا سر خط، دم در خونه با مودم تست کردی ببینی از اونجا هم نوسان SNR داری یا نه؟

2. آیا اسپلیتر یا میکروفیلتر استفاده می‌کنی؟ البته روی دستگاه‌های تلفن داخل منزل؟ آیا مودم رو مستقیم به خط تلفن زدی و امتحان کردی ببینی نوسان SNR داری یا نه؟ البته به شرطی که همه دستگاه‌های تلفن یا فکس رو از روی خط جدا کرده باشی؟

3. آیا با مودم دیگه‌ای که سالمه (مثلن مودم دوست یا همسایه که نوسان SNR نداره) تست کردی؟

شرمنده اگه این سؤال‌ها به نظر ابتدایی می‌آن. اما می‌خواستم مطمئن بشم.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

چند تا سؤال که ممکنه قبلن بررسیش کرده باشی اما محض احتیاط:

1. آیا سر خط، دم در خونه با مودم تست کردی ببینی از اونجا هم نوسان SNR داری یا نه؟

2. آیا اسپلیتر یا میکروفیلتر استفاده می‌کنی؟ البته روی دستگاه‌های تلفن داخل منزل؟ آیا مودم رو مستقیم به خط تلفن زدی و امتحان کردی ببینی نوسان SNR داری یا نه؟ البته به شرطی که همه دستگاه‌های تلفن یا فکس رو از روی خط جدا کرده باشی؟

3. آیا با مودم دیگه‌ای که سالمه (مثلن مودم دوست یا همسایه که نوسان SNR نداره) تست کردی؟

شرمنده اگه این سؤال‌ها به نظر ابتدایی می‌آن. اما می‌خواستم مطمئن بشم.
    1-س خط تست نکردم ولی کابل نو شیلدار خریدم از طرفی فاصله جعبه تا تلفن 15 متر ولی یه ایرادی هست و اون اینه که خونه 2 طبقه داریم و هر دوطبقه کنتور 3 فاز داریم از شانس ما جعبه مخابرات هم نزدیک کنتور برق 3 فاز البته جعبه تو کوچه اس ولی به خونه ما چسبیده شاید در حد 1 متر جعبه با کنتور برق 3 فاز فاصله داره ولی قبلنا اصلا خش خش نداشتیم

2-همون اسپلیتر مودم دارم و اصلا مشکل اینجاس که زمانی که مودم هم نداشتیم تلفن خش خش میکرد ولی خب اون موقع پریز و کابل پوسیدگی داشت ولی الان رفتم هم پریز خریدم هم کابل شیلدار ولی باز هر از گاهی خش خش داره البته الان شاید 3 هفته اس که با نوسان snr هنوز هیچ خش خشی نشنیدم شاید خود به خود درست شده

3-مودم دیگه ای ندارم پشتیبان گفت برو از نمایندگیتون مودم تست بگیر تست کن ولی مودمم همین تیرماه خریدم دی لینک 2740 البته پشتیبان بهم گفت شما دو تا تنظیم روی مودمت داری ریست فکتوری کن دوباره کانفیگ کن الان که 2 ساعته مشکل نوسان ندارم در حد چند دهم است ولی مشکل اینجاس که بعد از گذشت چتد هفته نوسان میکنه روزای اول خوبه ولی بعدش نوسان میکنه

خواهش میکنم ما هم دوست داریم هم کمک کنیم و هم کمک بگیریم به شخصه تو این چند وقته کلی مطلب از دوستان و سایت پی سی یاد گرفتم

16. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •