آقا پوریا . قضیه این پچ جیه ؟؟ چیکارش باید بکنم . تا اونجا که خبر دارم تو نوع پچ داریم که یه فایل هست و پسوندش هم vnk یا ssw هست . این چیه باید چیکارش کنم . ممنون میشم کمک کنی .
آقا پوریا . قضیه این پچ جیه ؟؟ چیکارش باید بکنم . تا اونجا که خبر دارم تو نوع پچ داریم که یه فایل هست و پسوندش هم vnk یا ssw هست . این چیه باید چیکارش کنم . ممنون میشم کمک کنی .
سلام يه مدت کمرنگ شده بودم گرفتار درس و مخش بودم منم دلم براي تو همه بر و بچ باحال p30 تنگ شده بودبه به .آقا پوریا . کجایی نیستی . دلمون برات تنگ شده بود ؟ ....
بابا انقدر خجالتم نده آب شدم رفتم تو زمينواقعا دمت گرم . قبلا هم گفته بودم . هیشکی تا به حال به اندازه تو به من کمک نکرده . نوکرتم . دمت گرم .
تمومش رو که نه آخه 5 روز وال عيد ميرم مسافرت و صفاببینم ، پوریا جان ، تمام عید هستی دیگه ؟
نه بابا چه زحمتي ولي فردا رو هستم و 6-7 فروردين به بعد اين چند روز اول عيد I'M BUSYاگه زحمتی نیست ، خیلی بهت نیاز دارم . تصمیم دارم صدای گوشیم رو زیاد کنم ، نیاز به کمک و راهنمایی دارم . ممنونت میشم کمکم کنی . درست مثل کمک کردی منوی فلش ریختم رو گوشیم . هستی دیگه ؟؟
شما اينو کپي بکن تو notepad بعد با پسوند vkp سيوش کن!آقا پوریا . قضیه این پچ جیه ؟؟ چیکارش باید بکنم . تا اونجا که خبر دارم تو نوع پچ داریم که یه فایل هست و پسوندش هم vnk یا ssw هست . این چیه باید چیکارش کنم . ممنون میشم کمک کنی .
دمت گرم . نوکرتم . الان هم همه چی برای افزایش صدا و افزودن پچ ها رو آماده کردم . قربون دستت . بهت خبر میدم . ایشاا... که اتفاقی نیفته و به خیری و خوشی وولووم گوشیم بره بالا !!
صدای گوشیم رو زیاد کردم . وای عجب صدایی . دمت گرم !!!!
با سلام
دوستان پک فارسی برای W810i رو کسی داره (شدیداللازم!؟؟)
با تشکر فراوان![]()
منظورتون کدومه؟با سلام
با تشکر فراوان
1- language pack
2- custom pack
سلام
قبلا هم این مورد رو مطرح کردم اما گفتم شاید الان راه حلی براش پیدا شده باشه.
با آپدیت یا کار دیگه ای میشه رزولوشن فیلمبرداری رو بالاتر از 176 در 144 برد؟
حداقل در حد گوشی های 2 مگا پیکسلی که 320 در 240 فیلمبرداری می کنند.
..
راستی میشه به قسمتی که برای بالا بردن صدای گوشی باید مراجعه کنم, لینک بدید.
توی همین تاپیکه؟
غير ممکن و محال و Impossibleسلام
قبلا هم این مورد رو مطرح کردم اما گفتم شاید الان راه حلی براش پیدا شده باشه.
با آپدیت یا کار دیگه ای میشه رزولوشن فیلمبرداری رو بالاتر از 176 در 144 برد؟
حداقل در حد گوشی های 2 مگا پیکسلی که 320 در 240 فیلمبرداری می کنند.
..
اسم تاپيک چگونه صداي w810 خود را افزايش دهيم بودراستی میشه به قسمتی که برای بالا بردن صدای گوشی باید مراجعه کنم, لینک بدید.
توی همین تاپیکه؟
سرچ بزني پيدا ميشه
با سلام
با تشکر فراواناولا ممکنه فرقشون رو بفرمایید ؟
دوما هر دو لطفا
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)