تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 626 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام آیا لپ تاب های لنو 5 هسته پاسخگوی شبیه سازی هستند؟برای شبیه سازی چه لپ تابی رو پیشنهاد می دید ؟
    1 - اولا مارک لپ تاپ به کار مهم نیست لذا چه لنوو باشه چه مارک دیگه بستگی به کارتون باید سخت افزار مناسب رو انتخاب کنین

2 - 5 هسته ای نداریم ! اگر منظورتون I5 هستش ، عموما 4 هسته ای هستن .

3 - منظورتون شبیه سازی ( Simulation ) بود یا مجازی سازی ( Virtualization )؟ برای هر 2 مورد I5 جواب می ده ولی بهتره برای مجازی سازی ، از پردازنده ها با هسته های بیشتر استفاده کنین ( مثلا I7 )

4 - برای مشاوره برای خرید لپ تاپ به انجمن مربوطه مراجعه کنین . اینجا کلوب Z500 هستش

2. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوست عزیز منظورتونو از نصب ناقص نفهمیدم می شه یه عکس بگیرین از GPU-Z که کجاش ناقصه ؟ منظورتونو واضح بگین کدوم نرم افزار ها پس از نصب از کار می افتند ؟ ارتباطی به کارت گرافیک دارند ؟

نکاتی هست که قبلا گفتم بازم باید بگم دوستان خیلی اشتباه می کنند.

1 - سویچ کردن گرافیک به معنای این نیست که وسط نرم افزار ها هی بپره رو این گرافیک رو اون گرافیک . سویچ کردن یعنی بسته به نرم افزار انتخاب کنه از کدوم گرافیک استفاده بشه . مثلا اگر دید یه نرم افزار نیاز به کارت گرافیک قوی داره ، از همون اول با کارت گرافیک انویدیا کار می کنه . اینجوری نیست که هی از رو این کارت گرافیک محاسبات رو ببره رو اون یکی .

لذا باید نرم افزار ها یکی یکی به کارت گرافیک فهمونده بشن که از کدوم کارت گرافیک استفاده بشه . اونم توسط تنظیمات می شه فهموند . Nvidia خودش یه لیست از بازی هارو جمع آوری می کنه و تنظیمات مربوطه رو قرار می ده . ولی نمی تونه همیشه لیست کاملی از بازی هارو داشته باشه . لذا درایور در تشخیص اشتباه می کنه و بعضی از بازی هارو روی کارت گرافیک Intel اجرا می کنه . شما باید خودتون از توی Nvidia Control Panel تنظیمات Manage 3D Settings رو درست کنین ( به صورت کلی یا فقط برای نرم افزار های خاص ) تا از کدوم کارت گرافیک استفاده بشه . و یا صبر کنین Nvidia یه آپدیت بزنه شاید شاید شاید تنظیمات رو برای بازی مورد نظرتون قرار داده باشه

2 - توی دسکتاپ بنا بر Optimus ، همیشه و همیشه از گرافیک Intel استفاده می شه و شما نمی تونین دستی Nvidia رو انتخاب کنین .
    اینم عکس کسیی میتونه کمک کنه؟؟[IMG][/IMG]

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اینم عکس کسیی میتونه کمک کنه؟؟[IMG][/IMG]
    دلیل اینکه زده Unknown به خاطر اینه که ورژن GPU-Z شما قدیمی هستش و نمی تونه کارت گرافیک رو درست شناسایی کنه. ورژن آخر 0.7.2 هستش

5. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دلیل اینکه زده Unknown به خاطر اینه که ورژن GPU-Z شما قدیمی هستش و نمی تونه کارت گرافیک رو درست شناسایی کنه. ورژن آخر 0.7.2 هستش
    درود بر تو.حالا فقط سویچ کردنش مونده!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان ، لبتاپ من دسته ی بازی رو شناسایی نمیکنه باید چیکار کنم ایا درایور خاصی داره

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

واقعا z500 لپ تاپیه که آدم را پیشمون نمیکنه.

9. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

درود بر تو.حالا فقط سویچ کردنش مونده!
    سوییچ بین گرافیک ها که اتوماتیک.

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه قصد دارم این لپ تاپو بخرم تقریبا هم متقاعد شدم.من مشهدم امروز رفته بودم مجتمع تک i5 سفید با گارانتی سازگار میگفت 2320 هزار تومن.
    ولی یه دوری که زدم دیدم خیلی بازار خرابیه هرکی یه چیزی میگه یه روده راستم که تو شکم این فروشنده ها نیس(البته همشون اینجوری نیستن) یکی شون میگفت زد z500 اصلا خوب نیس لولاهاش پلاستیکی کیفیت ساخته بدنش خوب نیس فروششم کمه میگفت e530 خیلی بهتره یا hp 4540 میگفت e530 فروشش زیاده ولی بقیه فروشنده ها میگفتن z500 فروشش خیلی زیاده یه جوریم حرف میزنن که آدم متقاعد میشه والا اینا برن مبلغ دینی بشن همه رو جذب می کنن :d . حالا موندم حاج و واج خودم که دلم بیشتر با z500 براق بودن صفحش برام مسئله نیس فقط تنها موردی که نگرانم داغ شدنشه که اونم بعضیا میگفتن درحد بقیه لپ تاپاس.
    من هم با لپ تاپ میخوام کارای مهندسی انجام بدم نرم افزارایی مثله autocad و Etabs و نرم افزارای عمران البته میخوام بازیهای جدیدم بازی کنم بیشتر از این هم نمیتونم پول بدم تو بعضی رنکینگ های خارجی هم دیدم لنوو بعد از اپله حالا بین z500و e530 موندم راستی e530 رو میگفت 2050 هزار تومن میگفت با همون کانفیگ z500 ولی فک کنم خالی میبست حداقل گرافیکش 635ه آخه با همون کانفیگ اینقد ارزون تر!!! یکی دیگه میگفت این تینک پدا اصل نیس اصلاش 3 4 تومنه..... نمیدونم والا لطفا کمکم کنید
    یا ابرفرض! اینا چه چیزایی که نمیگن

شما کلا از تک نخری بهتره
    اولا در مورد اینکه چی بخری با خودته ولی اینو بدون جفت این دو مدل کاری که شما میخوای رو انجام میدن بنابراین بهتره مدلی رو بگیری که دلت باهاشه چون اگه اون یکی دیگه رو بگیری هر چقدر هم خوب باشه (که هست) ولی باز ته دلت راضی نیستی
    دوما از اینجا بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا نمایندگی رسمی سازگار هست هم از جنسی که میخری مطمئن هستی هم از لحاظ قیمت و اینا دیگه
    اینی که بهت گفتم یکی از جاهایی هست که همون فروشنده های تک ازش خرید میکنن وقتی بری خودت میفهمی آدرسشم تو احمدآباده (تو سایت زده)

12. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sara fara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من روی هر ایکونی که راست کلیک می کنم و گزینه send to رو میارم خبری از گزینه بلوتوث نیست !...در صورتی که از گوشیم راحت میتونه بلوتوث رو دریافت کنه ...کسی دلیلش رو میدونه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من روی هر ایکونی که راست کلیک می کنم و گزینه send to رو میارم خبری از گزینه بلوتوث نیست !...در صورتی که از گوشیم راحت میتونه بلوتوث رو دریافت کنه ...کسی دلیلش رو میدونه ؟
    شما درایور بلوتوث رو آپدیت کردین .

بهترین راه پاک کردن اونه

اگر هم نمی خواین درایور بلوتوث رو پاک کنین ، برای انتقال فایل این پست رو بخونین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای اضافه کردن بلوتوث به منوی کلیک راست عملیات زیر رو انجام دهید :

1 - Run رو باز کنید ( میانبرش روی کیبورد دکمه های Windows + R )

توش تایپ کنین :
    کد:
    سپس اوکی کنین . یه پوشه باز می شه که چند تا فایل توشه . توی این پوشه کلیک راست کنین و بزنین New >>> Shortcut

سپس می خواد آدرس بدین . به جای آدرس اینو تایپ کنین :

کد:
    حالا اوکی کنین تا میانبر جدید ساخته بشه . میانبر جدید رو به یه اسم دلخواه مثل بلوتوث تغییر نام بدین

برای راحتی کار در دریافت و ارسال بلوتوث یه میانبر روی دسکتاپ می تونین بسازین
    Last edited by Public Enemy; 19-09-2013 at 04:18.

15. 5 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •