نرم افزار VLC غلطی ترین و داغون ترین فرمت ها رو به طور کامل پخش میکنه
یه امتحانی با این بکنید![]()
نرم افزار VLC غلطی ترین و داغون ترین فرمت ها رو به طور کامل پخش میکنه
یه امتحانی با این بکنید![]()
ما X vision 3100 رو گرفتیم همه ی کانال های رسمی و رادیو رو میاره ولی شبکه هایی مثل بازار و اینارو نمیاره در واقع همون 8 تا کانال اصلی خودمون بعلاوه 10 تا کانال رادیو
مشکل از کجاست؟
فکر کنم شما باید مجددا یه اسکن بکنید تا کانال های جدید اضافه بشه.
و یا شاید هم روی مود رادیو قرار گرفته ، که با دکمه مخصوص روی کنترل میتوان بین رادیو و tv سوئیچ کرد (البته بعید میدونم)
جهت انتن رو یک تغییری بده.
انتن خودشو که بیخیال نمیگیره با انتن هوایی زدم
ولی یه تیکشو باید بر عکس توضیحات مادیران برمیداشتم و با ری اسکن درست شد
کنترلشم که کار نمیکنه نکنه باتری ماتری نداره؟
یه مشکلی هم که دارم روی هر شبکه ای که بزنم شروع شبکه بسیار با حالت کرش و اسلوموشن میاد که بعد از 10 ثانیه خوب میشه
این مشکل طبیعیه
من رو گیرنده های مخصوص تلویزیون هم ازین چیزا دیدم ولی 10 ثانیه دیگه خیلیه
واسه ریموت کنترل هم شما باطری شو عوض کن شاید درست شه
واسه مشکل اول هم تبریک که درست شد ولی من هنوز فقط هشت تا شبکه + رادیو ها رو دارم چیکار کنم؟
Last edited by CRIS Joon CR7; 02-02-2012 at 09:45.
کنترلشم با در اوردن و دوباره جا زدن باتری درست شد!
تمام شبکه ها دیروز به شدت عالی بودند ولی امروز فقط زدمش به پشت پی سی و شبکه هایی مثل ای فیلم و جام جم و مستند کمی مشکل دار شدند دیروز چند ساعت شبکه هارو زیرو رو میکردم کوچکترین مشکلی نبود
هرچند که مهم هم نیست گور بابای سیما یه فوتبال رو بتونم با پی سی نگاه کنم کافیه
باسلام من ایکس ویژن دارم و انتن بوستر دار کرمان خریدم اما کنترلی نیست برای همین درپیدا کردن جهت انتن فرستنده مشکل دارم
ونویز موتورماشینا تصویر را خراب میکنه .ساکن مشهدم.
اقا این مدیا سنتر عجب غولیه چقدر نرمه کار کردن باهاش حتی مشکل گیر کردن شروع کانال ها هم در ست کرد و اون قابلیت که میشه برنامه رو نگه داشت و دوباره پلی کرد هم اتوماتیک وحود داره حالا من موندم این کجا سیو میکنه مثلا فکر کنید من الان استپ کردم فیلمی که داره پخش میشه از شبکه سه رو بعد 10 ساعت دیگه میام میحوام ادامه فیلم و شبکرو ببینم احتمالا اینجوری هاردم پر میشه دیگه درسته؟چون بهرحال باید جایی ذخیره کنه
فکر کنم درایو c باشه چون دیدم وقتی بازه دو سه گیگ از این درایو پر شده به محض بستن این فضای اشغال شده برمیگرده
کلا مدیا سنتر دیگه خیلی ساده است و واسه مبتدی ها طراحی شده نمیشه خیلی از تنظیمات رو به حالت دلخواه در آورد ولی من که ازش راضیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)