تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 457 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

Jadda عزیز با سلام
    من هنوز به درک درستی از HIPS نرسیدم.....
    سلام علیکم

ابتدا اجازه بدید من بررسی HIPS را از نگاه یک تاپ یوزر خدمت شما ارائه بدم، چون دوست ندارم بررسی یک ماژول تحت تاثیر فقط یک بخشی از کاربران (مبتدی) قرار بگیره. چون در بخش HIPS منتقدین برای انتقاد از HIPS سریع کاربران ناوارد را مطرح میکنند و میفرمایند HIPS به درد اونها نمیخوره! اکی من قبول کردم، بعد وارد مرحله دوم میشم: فرضا من یک تاپ یوزر هستم. انوقت HIPS برای من از مهمترین بخشها محسوب میشه، چیزی که به من این امکان را می دهد تا هر پروسه ی مشکوک و ناشناخته ای را بلاک و قطع کنم، به من اجازه میده علاوه بر آنتی ویروسم ، خودم هم شخصا رفتار یک فایل را زیر نظر بگیرم، اینها برای یک کاربر حرفه ای طلاست!

خب داستان این هست که من کنترل مانیتورینگ و بلاک آنی یک پروسه را در اختیار دارم و یک فایل اجرا میشه اینجا سه سناریو وجود داره:
    یک:

یا HIPS صراحتا هشدار میده که رفتار فایل مشکوک است و بلاک کنید ( به شرط اینکه HIPS دارای الگوریتمهای تشخیص رفتار مخرب باشه که کومودو داره)

دو:

یا اینکه از روی رفتار نمیتونه تشخیص بده و صرفا فعالیتهای فایل را در قالب پیغام نشون میده اینجا من دو تا گزینه در اختیار دارم، اول اینکه خودم از روی رفتار فایل بفهمم فایل مشکوک هست، دقیقا من مثل رفتارشناسی عمل میکنم و تعاریف تشخیص رفتار فایل مشکوک در ذهن کاربر وجود داره، همانطور که سیستمهای تشخیص از روی رفتارشناسی، با رصد رفتار یک فایل و مطابقت با تعاریف موجود در خودشون یک فایل را مشکوک و مخرب معرفی میکنند، کاربر حرفه ای هم میتونه همین کار را بکنه، دقیقا مثل این هست که کارشناسان ساخت امضا برای ماژول رفتارشناسی یکسری رفتارها را شناسایی و وارد دیتابیس میکنند کاربر حرفه ای هم دست کم با تست مخربهای متفاوت در گذشته رفتارهایی از مخربها در ذهنش نقش میبنده..... (این مورد را کاربرانی که تجربه دارند میفهمند چی میگم)..... و همینطور که هیچ رفتارشناسی ای نمیتونه همه مخربها را تشخیص بده، البته که هیچ کاربری هم نمیتونه همه مخربها را از روی رفتارشون تشخیص بده و همینطور که رفتارشناسی آنتی ویروسها میتونه فالس داشته باشه ، رفتارشناسی کاربر هم میتونه فالس داشته باشه. پس اشکالی در این مورد نمیشه به کاربر حرفه ای گرفت.

اما فرض کنیم نه رفتارشناسی محصول ما و نه رفتارشناسی کاربر نتوانند مخرب را تشخیص بدهند .... امکان سوم:

یک امکان دیگه مسدود فایل و بررسی دستی فایل است که هر کاربر حرفه ای خیلی راحت میتونه بفهمه فایل مخرب است یا نه (کمترین کار بلاک فایل و اسکن فایل در VT هست).... چند وقت پیش به یکی از دوستان (اقا امیر) میگفتم (حالا به شوخی و جدی) من ایکی ثانیه میفهمم فایل مخربه یا امن هست.... فقط یک محصول میخوام که اجازه مسدو کردن فایل را قبل از این ایکی ثانیه، به من بده

خب، جریان ساده است، محصولاتی که فط رفتارشناسی اتوماتیک دارند اون دو سناریوی بعدی را ندارند! یا محصول شما از روی رفتار فایل تشخیص میده یا نمیده.....کابر این وسط کاره ای نیست، سوال: این سیستم دفاعی تو امنیت الان قویترین مدل حفاظت هست؟؟ کدوم کاربر حرفه ای این مدل را میپسنده؟

تو بحث HIPS نمیدونم چرا یک عده نیمه خالی لیوان را میبینند؟ مگر رفتارشناسی فلان محصول میتونه همه مخربها را کشف کنه؟ خب کاربر هم از روی تعاریف ایجاد شده در ذهنش هم میتونه بخشی (حتی بخش کمی) از مخربها را شناسایی کنه، ولی مهم این هست که این امکان برای کاربر وجود داره...........
    نکنه خیی واضحی اینجا وجود داره: اگر کاربری HIPS محصول خود را غیرفعال کند در برابر اون محصولی که اصلا HIPS ندارد هیچ چیزی را از دست نمیده....<==کسی با این نظر من مخالفه؟

بنابراین در بحث HIPS برای کاربران مبتدی نیمه پر لیوان را ببینید که محصول فاقد HIPS اون نیمه پر را نداره.... و برای کاربران حرفه ای این لیوان همیشه لبریز هست.

======

تو پست شما یکسری سوالات در مورد کومودو هست که سرفرصت نظر خودم را میگم.....
    Last edited by Jadda; 17-02-2016 at 21:37.

2. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام علیکم

ابتدا اجازه بدید من بررسی HIPS را از نگاه یک تاپ یوزر خدمت شما ارائه بدم، .....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من یک برنامه hisuiteبرا کانکت موبایل میخوام وصر کنم ولی یعد از نصب میگه windows cant sepecific path or doesnt have permission میده که فکر کنم کومودوrestrictش کرده، چطور از sendboxدرش بیارم؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام من یک برنامه hisuiteبرا کانکت موبایل میخوام وصر کنم ولی یعد از نصب میگه windows cant sepecific path or doesnt have permission میده که فکر کنم کومودوrestrictش کرده، چطور از sendboxدرش بیارم؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
    از این قسمت فایل را امن کنید: تنظیمات > اعتبارسنجی فایلها> لیست فایل

6. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام دوستان
    از کومودو چه خبر
    ورژن جدید تر اومده؟ بهتر شده؟ باگ خاصی نداره؟
    چقدر تاپیک های آنتی ویروس بی روح شدن :(

8. 3 کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saman1330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    من تازه ویندوز عوض کردم و میخام یه انتی ویروس روش نصب کنم(قبلن از نود 32 استفاده میکردم)
    تو نوشته ها که گشتم بنظر یکی از بهترین انتی ویروس های رایگان کمودو هست
    میخاستم بدونم کدوم محصولاتش رو نیاز دارم برای نصب؟(یه راهنمایی مختصر کنین چون دیدم که 7-8 تا مخصول داره!)
    در ضمن ایا مکمل دیگری هم نیاز داره؟
    سپاس

10. این کاربر از saman1330 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان
    از کومودو چه خبر
    ورژن جدید تر اومده؟ بهتر شده؟ باگ خاصی نداره؟
    چقدر تاپیک های آنتی ویروس بی روح شدن :(
    سلام

فعلا در حال کار روی نسخه 9 هستند، ضمن اینکه انتشار نسخه اول کومودو کلود کمی باعث کندی کار روی نسخه اینترنت سکیوریتی شده ، در هر حال باید منتظر نسخه بتا 9 باشیم، زمانش را نمیدونم!

درود
    من تازه ویندوز عوض کردم و میخام یه انتی ویروس روش نصب کنم(قبلن از نود 32 استفاده میکردم)
    تو نوشته ها که گشتم بنظر یکی از بهترین انتی ویروس های رایگان کمودو هست
    میخاستم بدونم کدوم محصولاتش رو نیاز دارم برای نصب؟(یه راهنمایی مختصر کنین چون دیدم که 7-8 تا مخصول داره!)
    در ضمن ایا مکمل دیگری هم نیاز داره؟
    سپاس

نسخه اینترنت سکیوریتی را نصب کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، و دیتابیس آنتی ویروس را هم دانلود و بعد آفلاین آپدیت کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).....تمام موارد آموزشی در باره نصب و استفاده در پست دوم آمده.

در کنارش میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به صورت رایگان و گارد خاموش استفاده کنید.

12. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من این برنامه رو دانلود کردم ولی موقع نصب این خطا رو میده
    tthe aplication has failet to start because its side-by-side configuration is incorec

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من این برنامه رو دانلود کردم ولی موقع نصب این خطا رو میده
    tthe aplication has failet to start because its side-by-side configuration is incorec
    سلام

طبق 32 یا 64 بیت بودن سیستم در لینک زیر بسته مربوطه را دانلود و نصب کنید

15. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دانلود و نصب کردم هیچ تاثیری نداشت.
    اسم فایل نصبی انتی ویروس cav_installer هست و آیکنش صفحه خالی هست که عکس یه سپر روشه.

Comodo Antivirus 8.2.0.47092

از خود سایت کومودو دان کردم. شاید بد دانلود شده...
    Last edited by xpz; 27-02-2016 at 23:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •