تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 720 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من دقت كه ميكنم البته از فاصله ٢٠ تا ٣٠ سانتي تو تلويزيون چه برنامه hd و غيره تو تصوير مشكي يك حالتي نقطه نقطه ريز مثل برفك داره تو ديناميك بيشتر از حالت هاي ديگه هست و وقتي روشنايي تلويزيون كم ميكنم مثلا -١٠ يا -١٥ از بين ميره بيشتر هم وقتي كه كنار رنگ مشكي يه رنگه ديگه باشه نه صفحه كاملا سياه لطف ميكنيد از كسايي كه vt30 دارن اگه امتحان كردن نظرشون بدن مرسي در مورد زاويه ديد از بالا هم به نظرم يكخورده ضعيفه نمي دونم چرا از پاناسونيك بعيده

2. 2 کاربر از alimusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اون حالت نقطه نقطه تو همه پلاسماها هست از 20-30 سانتی دیده نمیشه زاویه دیدم میگن به خاطر فیلترشه مهم نیست واسه اینکه کسی از بالا فیلم نگا نمیکنه.

4. 3 کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من دقت كه ميكنم البته از فاصله ٢٠ تا ٣٠ سانتي تو تلويزيون چه برنامه hd و غيره تو تصوير مشكي يك حالتي نقطه نقطه ريز مثل برفك داره تو ديناميك بيشتر از حالت هاي ديگه هست و وقتي روشنايي تلويزيون كم ميكنم مثلا -١٠ يا -١٥ از بين ميره بيشتر هم وقتي كه كنار رنگ مشكي يه رنگه ديگه باشه نه صفحه كاملا سياه لطف ميكنيد از كسايي كه vt30 دارن اگه امتحان كردن نظرشون بدن مرسي در مورد زاويه ديد از بالا هم به نظرم يكخورده ضعيفه نمي دونم چرا از پاناسونيك بعيده
    برفکی بودن از نزدیک طبیعی هست بخاطر سیستم پلاسماست زاویه دید از بالا منظورتون چیه؟وقتی از بالا به TV نگاه میکنید؟!

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

سلام
    در نظر دارم یه 50 اینچ VT30 بگیرم.
    در مورد قیمتش در بانه و بازار تهران خبر دارید ؟

یه ر س ی و ر HD هم میخوام بگیرم که هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم.
    چه چیزهایی لازم دارم ؟ هزینه ها چطوریه ؟ اشتراک ماهانه و کانال های باز و پولی HD
    بنا به درخواستتون پیام خصوصی شد.
    Last edited by *Alucard*; 12-01-2012 at 02:06.

6. 6 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

متاسفانه چشم من با ٣d سازگارنيست و عمق تصويرش خيلي كمه واسه من إفسرده شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

غصه نخور کلا 3d همینه و نکنه فکر کردی 3 متر از تلوزیون دور شدی یارو دافه بجای بوس کردنه طرف تو فیلم 3 متر میاد جلو تو رو میبوسه

برای 3d خوب دیدن هم برو فیلم دزدان دریایی کارایی بلوری یا فایلش که نباید زیر 40 گیگ باشه رو گیر بیار شاید یه چیزی دیدی

9. این کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان عزيز سلام تي وي من vt30 50 هست حدود 200ساعت هم كار كرده دوشب قبل حدود يك ساعت رو فارسي وان بود ارم فارسي وان الان دو شبه كه مثل يه لكه تيره روش مونده يكي از دوستان جناب alucard يه عكسي رو به من دادند كه گفتند نيم ساعت بذار رديف ميشه من تكرار طولاني هم داشتم ولي رفع نشد تا كي اينجوري بايد باشه چيكار بايد كرد
    Last edited by rezaerx; 12-01-2012 at 00:32.

11. این کاربر از rezaerx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من فیلم با فرمت MKV پخش میکنم اما هر کار میکنم زیرنویس که با فرمت srt هست نمیاد. اسم 2 فایل مثل هم هست ولی نمیاد. کسی میدونه مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان عزيز سلام تي وي من vt30 50 هست حدود 200ساعت هم كار كرده دوشب قبل حدود يك ساعت رو فارسي وان بود ارم فارسي وان الان دو شبه كه مثل يه لكه تيره روش مونده يكي از دوستان جناب alucard يه عكسي رو به من دادند كه گفتند نيم ساعت بذار رديف ميشه من تكرار طولاني هم داشتم ولي رفع نشد تا كي اينجوري بايد باشه چيكار بايد كرد
    از صیح تا شب میگن فارسی وان بده برای همینهیه چند روز من و تو ببین شاید فرجی بشه

به نظره من این یک چیزه معمولی در پلاسماها هست و زیاد نگران نشو خودش درست میشه

14. 2 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

خودش بعد از یه مدت از بین میره اگه میخوای زودتر از بین بره همون عکس خاکستریو برای مدت زمان بیشتر بزار بمونه یا اینکه برای نتیجه گیری بهتر عکسهای Break in رو بزار پخش بشه ولی به نظر من حساس نشو خودش به مرور زمان کمتر میشه.

عمق تصویر به کیفیت محتوای مورد پخش بستگی داره اگر تصاویر پخش شده با دوربینهای سه بعدی ضبط و مستر شده باشن عمق قابل توجهی دارن مگر اینکه مغز شما جزو اون دسته از آدمهایی باشه که تصاویر سه بعدی رو از طریق stereoscopic تشخیص نمیده.
    Last edited by *Alucard*; 12-01-2012 at 02:30.

16. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سیامک جان
    دیروز به محض رسیدن خونه تلوزیون رو 7 ساعت یه ریز روشن گذاشتم نتیجه این شد که فن ها همچنان سایلنت کار میکردن اما به نظرم دور فنها زیاد شده بود و همچنین هوای بسیییار داغی رو خارج میکردند دستمو پشت TV که گذاشتم بشدت داغ کرده بود
    خلاصه اینکه بعد از 7 ساعت:
    نویز TV اضافه نشد و همون وزززز سابق از سایدها خصوصا سمت چپ میومد.(که اونم از همون ابتدای روشن کردن TV هست)

18. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •