تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 421 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرسی دوست عزیز، توضیحاتتون خیلی کمک کننده بود
    در مورد چاپلوسانه بودن جملات یکم توضیح میدی ؟ مرز بین چاپلوسانه و مودبانه بودن کجاست ؟
    ببین اگه بخوایم شدید به چاپلوس بودن نگاه کنیم مثلا اینطوری میشه که دم به دیقه از طرف تعریف کنی، محاسنش رو تو جمع باز گو کنی، یا حتی بدو بدو جلو تر بری در رو واسش باز کنی، کیفشو نگهداری، ... اینا رو من تو بعضی سازمان ها دیدم. شاید از دید طرف چاپلوس کسی متوجه نشه ولی مطمئن باش بقیه میبینن و برای شخصیت اون فرد خیلی بده.
    دوستمون بالا یه جمله خوبی گفت، غرور توام با تواضع خوبه.

2. 2 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali000999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام. این سوال یه کم شاید بی ربط باشه. چطور از کسی کاری رو بخوایم که انجام بده؟ یه همکار دارم ولی یه کم بی خیاله. از یه جهت من هر دفعه کار رو یادآوری کنم هم واسه خودم عذاب آوره هم خودش عادت میکنه که بی خیال تر باشه چون میدونه کسی هست که در مواقع لازم کار رو بهش یادآوری میکنه .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

یه خانمی هست تقریبا همکاریم و هر روز میبینمش. ازش خوشم میاد. چند باری تلگرامی هم با هم صحبت کردیم. چون دختر ساده ای هست مطمئن نیستم به علت همکار بودن با من گرم میگیره یا کلا اونم از من خوشش میاد. چون خیلی از کارها رو من بلدم همکارا از من میپرسن و این خانم هم همینطور. حالا مطمئن نیستم به احترامه اینه یا کلا اونم خوشش میاد از من.
    نمیدونم چطوری بفهمم؟! دوست دارم غیر مستقیم اینو ازش بپرسم. نمیخوام ضایع بازی در بیارم ممکنه به دوست همکارش که اونم همکار منه بگه اونوقت خیلی ضایعست

چند بار به بهانه پیگیری یه سری کارها بهش پیام دادم و بعدش حدودا نیم ساعتی با هم چت کردیم. در پیامهاش قلب هم میفرسته ولی نمیشه مطمئن شد. شاید طبق عادتش این کارو میکنه.
    ظاهر امر اینه که از من خوشش میاد. همه عکسهای اینستاگراممو لایک کرده و پیگیرشه ولی اینا دلیل نمیشه.
    خلاصه نمیدونم! شما راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

به جز این جملات از چه جمله ای در شروع مکالمه ی تقریبا رسمی استفاده کنم؟
    سلام خسته نباشید
    سلام وقتتون به خیر
    سلام خداقوت
    سلام روزتون به خیر و شادی

خسته شدم از بس از اینا استفاده کردم.
    این جمله اخری رو برای یه نفر استفاده میکنم که اهل مثبت اندیشی و ایناست. دوست دارم جمله مثبت بهتری پیدا کنم. برای کارهای اداریمه ولی خیلی رسمی نیست.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

یه خانمی هست تقریبا همکاریم و هر روز میبینمش.
    ازش خوشم میاد.
    چند باری تلگرامی هم با هم صحبت کردیم. چون دختر ساده ای هست مطمئن نیستم به علت همکار بودن با من گرم میگیره یا کلا اونم از من خوشش میاد. چون خیلی از کارها رو من بلدم همکارا از من میپرسن و این خانم هم همینطور. حالا مطمئن نیستم به احترامه اینه یا کلا اونم خوشش میاد از من. نمیدونم چطوری بفهمم؟!
    دوست دارم غیر مستقیم اینو ازش بپرسم. نمیخوام ضایع بازی در بیارم ممکنه به دوست همکارش که اونم همکار منه بگه اونوقت خیلی ضایعست
    چند بار به بهانه پیگیری یه سری کارها بهش پیام دادم و بعدش حدودا نیم ساعتی با هم چت کردیم. در پیامهاش قلب هم میفرسته ولی نمیشه مطمئن شد. شاید طبق عادتش این کارو میکنه.ظاهر امر اینه که از من خوشش میاد. همه عکسهای اینستاگراممو لایک کرده و پیگیرشه ولی اینا دلیل نمیشه. خلاصه نمیدونم! شما راهنمایی کنید
    سلام
    از زبان چشم استفاده کنین
    چشمها حرف میزنه . نگاهِ طولانی . خصوصاً نگاه به چشمها , مو , لب .
    لهجه ی علاقمند هم خیلی فرق داره با لهجه ی شخص بی تفاوت
    =================
    در ضمن باید الان تکلیفِ هدفتون از آشنائی رو برای خودتون مشخص کنین و هر دوی شما یک هدف داشته باشین
    یعنی از شما اهل دوست گرفتن و تفریح و لذت و سپس جدا شدن هستین , باید این رو رک بهشون بگین در جلسه اول یا دوم آشنائی .
    اگر ایشون فقط دنبال شوهر میگردند پس سریعاً باید رابطه رو قطع کنین و حقیقت رو هم بهشون بگین تا فکر نکنند شما ازشون بدتون اومده و یا عیب و ایرادی باعث قطع رابطه شده

سلام. این سوال یه کم شاید بی ربط باشه. چطور از کسی کاری رو بخوایم که انجام بده؟ یه همکار دارم ولی یه کم بی خیاله. از یه جهت من هر دفعه کار رو یادآوری کنم هم واسه خودم عذاب آوره هم خودش عادت میکنه که بی خیال تر باشه چون میدونه کسی هست که در مواقع لازم کار رو بهش یادآوری میکنه . ممنون
    سلام
    1- در هر کاری باید یک سرپرست و ناظر یا مدیر یا مسئول وجود داشته باشه تا هم زیردستانش رو توجیه معنوی کنه یعنی احساس مسئولیت و وجدانِ کاری و روزیِ حلال و پاک و تحترام به قوانین و مقرراتِ کاری رو بهشون یاد بده و مراقب باشه کی اجرا میکنه کی اجرا نمیکنه و با سهل انگارها و خبیثها و کُندذهنها با روش درست برخورد کنه چه با آموزش و نصیحت و توصیه چه با اِعمال قانونِ کار مثل تذکر , هشدار , اخطار کتبی , توقف از کار , کسر حقوق , اخراج
    2- در محل کار شما هم باید کسی باشه برای این کارها
    اگر فقط 2 نفرید باز هم باید یکی از دیگرب بالاتر باشد و مسئول و ناظر
    3- همکار شما اگر احساس مسئولیتشون کمه پس باید با توجیه معنوی این احساس در ذهنشون تقویت بشه و اگر نشد پس ایشون اخلاص و وجدان کاری و احساس مسئولیتشون مشکل داره و وجود چنین شخصی اشتباهه و کارفرما بعد از اطمینان از این موضوع و قطع امید از اصلاح شدن , حق اخراج ایشون رو داره بعد از اجرای کامل قانون برای تذکر و هشدار و اخطار و با پرداخت حق و حقوق قانونی ایشون .
    4- اگر ایشون ذاتاً کندذهن هست پس باید بیشتر آموزش ببینه و پیشرفتِ ایشون زیر ذره بین باشه و اگر شایسته ی این شغل نیست کارفرما حق داره به کارشون خاتمه بده با پرداخت همه ی حق و حقوق ایشون

7. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

چطور باید از یه نفر که تازه باهاش آشنا شدیم اسمشو پرسید؟ چطور خودمونو معرفی کنیم؟

وقتی با یکی وارد یه جمعی میشیم که همراهمون اونجا با همه کم و بیش آشنایی داره ما چطور باید برخورد کنیم؟ با همه سلام احوال پرسی کنیم؟ مثلا یه جا مثل کافه یا قهوه خونه
    Last edited by moh72; 18-11-2017 at 15:51.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

چطور باید از یه نفر که تازه باهاش آشنا شدیم اسمشو پرسید؟ چطور خودمونو معرفی کنیم؟

وقتی با یکی وارد یه جمعی میشیم که همراهمون اونجا با همه کم و بیش آشنایی داره ما چطور باید برخورد کنیم؟ با همه سلام احوال پرسی کنیم؟ مثلا یه جا مثل کافه یا قهوه خونه
    سعی کنید توی برخورد اول با دوستان و اشنایان کلا خیلی عادی و راحت و صمیمی باشید.وقتی دیگران رفتار خوب شما رو ببینند به طرف شما جذب میشوند
    حالا جواب سوال 1
    اول خودتان را معرفی کنید.در بیشتر مواقع بعد از شما طرف هم خودش را معرفی میکند.
    مثلا سلام.احوال شما؟خوب هستید؟ مهران مدیری هستم.از اشنایی با شما خوشحالم.در مورد اقا پسر ها این جملات رو هنگام دست دادن باید بفرمایید.

وقتی وارد جمع میشید وظیفه ی همراهتون هست که شما رو به دیگران معرفی کنه.بعد شما تک به تک باید سلام و احوالپرسی کنید و دست بدهید.هنگام احوال پرسی برای هر نفر هم از جملاتی مثل سلام.خوب هستید؟سلام احوال شما؟خوشبختم . ارادتمند و... استفاده کنید

اگر جمع خیلی خیلی خودمانی هست هم از کلماتی مثل چاکرم و مخلصم و... استفاده کنید

10. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سعی کنید توی برخورد اول با دوستان و اشنایان کلا خیلی عادی و راحت و صمیمی باشید.وقتی دیگران رفتار خوب شما رو ببینند به طرف شما جذب میشوند
    حالا جواب سوال 1
    اول خودتان را معرفی کنید.در بیشتر مواقع بعد از شما طرف هم خودش را معرفی میکند.
    مثلا سلام.احوال شما؟خوب هستید؟ مهران مدیری هستم.از اشنایی با شما خوشحالم.در مورد اقا پسر ها این جملات رو هنگام دست دادن باید بفرمایید.

وقتی وارد جمع میشید وظیفه ی همراهتون هست که شما رو به دیگران معرفی کنه.بعد شما تک به تک باید سلام و احوالپرسی کنید و دست بدهید.هنگام احوال پرسی برای هر نفر هم از جملاتی مثل سلام.خوب هستید؟سلام احوال شما؟خوشبختم . ارادتمند و... استفاده کنید

اگر جمع خیلی خیلی خودمانی هست هم از کلماتی مثل چاکرم و مخلصم و... استفاده کنید

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام دوستان..
    تو مغازه رو به رویی ما 4 تا دختر کار میکنند همه هم 25 الی 26 ساله...یکیشون که گارانتی میزنه با کامپیوتر خیلی خوشگله نهایت باکلاسی و خوشگلی بوی عطرش بازار رو مست میکنه ..

من دقیقا مغازه روبه رویی اینا کار میکنم..کارمند سادم...این دختر خوشگله منو خیلی تحویل میگیره...به اسم کوجیک صدا میکنه...وفتی میخواد جنس تحویل بده میگه بیا عزیزم...یه بار چند روز پیش رفتم پیشش گفتن 10 تومن خورد خدمتتون هست؟ گفت حتما مگه میشه به شما نه گفت! خلاصه خیلی دختر خوبیه...

میخواستم بدونم چشمش منو گرفته یا نه اینا فکرهای الکیه؟

آیا پتانسیل این رو داره که بهش بگم شمارتو بده؟ با نه
    متاسفانه پستهای شما نشون میده که تعادل روحی روانی ندارین و همش در توهم به سر میبری.
    چرا در این فروم به این خوبی میای چیزایی میگی که اصلا در واقعیت اتفاق نمیفته. اون قرصهایی که در پروفایت گذاشتی رو به موقع بخوری چنین نمیشه
    مردم دنبال شماره دختر هستند. دوستان خودتون قضاوت کنید
    پ.ن: مشکلی که برخی از افراد که در توهم به سر میبرند اینه که در تاپیکی که چیزی در موردش نمیدونن اظهار فضل میکنن. مثلا این فرد در تاپیک اداب معاشرت میاد پست میزاره در حالی که غیر از لجن چیزی از دهنش بیرون نیومده تا حالا!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی
    Last edited by shangil; 04-12-2017 at 14:15.

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بعضی مواقع آدم وارد جایی میشه که دوستش رو ملاقات کنه اما یه نفر دیگه هم پیش اون هست. خیلی بده که بخوای با دوستت گرم بگیری و واضح بهش اشاره کنی که فلانی خودی هست یا غریبه؟! به نظرم توهین به حساب میاد. شما می تونید اون حرفتون رو بعد از اینکه او شخص رفتن، به دوستتون بگید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •