سلام
با قیلتر شکن امتحان کنید ببینید وضعیت چطوره لود شدن سایت ها؟
سلام
با قیلتر شکن امتحان کنید ببینید وضعیت چطوره لود شدن سایت ها؟
دقیقا رایتل تبدیل شد به ایرانسل
من بخاطر ثبات رایتل سوئیچ کردم اینور که فقط ۱ ماه دووم اورد!
همون برگردیم رو ایرانسل شاید دوباره درست بشه!
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام
دوستان 10 تا 15 روز دیگه 4G رایتل به صورت تجاری ارائه میشه
در حال حاضر سرعت تستی که تو نمایشگاه از سیمکارت یکی از کارکنان رایتل گرفته شد 18 مگابیت رو نشون میداد که به نظرم خیلی کمه و رایتل مشکل کمبود پهنای باند داره
فکر نمیکنم تعداد کسانی که از رایتل مجوز تست شبکه 4G رو دارند به 100 نفر برسه و البته بخوان همزمان استفاده کنند باز با این شرایط سرعت تست به 18 مگابیت میرسه
اخیرا سرعت رایتل نوسان زیادی پیدا کرده این خبر بدیه ... اکثر کسانی که به رایتل گرایش داشتند به خاطر همین استیبل بودن دیتا بود که اونم به همراه اول و ایرانسل پیوست
تلکام پارسال سرعت 4G رایتل 40مگ بود.
افت سرعت دیتا تایید میشه.
فایده نداره تو لود کردن
- - - Updated - - -
فایده نداره تو لود کردن
اینجا سرعت عالیه.سرکارم اینجا آنتن همراه اول نسل 3 ضعیفه ایرانسل که نسل 3 نداره.رایتل 3 آنتن داره سرعتش عالیه مشکلی هم با برنامه ها نداره
سرعت بالامیره.چون اصلا کسی داره استفاده نمیکنه.حالا به صورت تجاری راه اندازی شد معلوم میشه سرعت کدوم بهتره
اینجا سرعت روی 430 ثابته.قبلا 321 بود الان جدیدا رو 431 شده.ثابت هست.بالا پایین هم نمیره.پیج هم باز میکنه بدون مشکل سرعت هم عالیه.ایرانسل و همراه اول که اصلا این ثبات سرعت رو تو منطقه ما ندارن
سلام
صحبت های این دوست گرامی تایید میشه.
به نظرم با تدابیر بهتری رایتل در حال ادامه ی مسیر نسبت به دیگر رقباش هست
رایتل اول از سرعت 32 کیلوبایت شروع شد.بعد 64 شد بعد 132 شد بعدش 238 شد بعد 321 الانم 430 کیلوبایت ثابته.اون سری اول که خریده بودم ایرانسل و همراه اول نسل 3 نداشتن.بعد تمام بچه محل هام تعجب میکردن.من با نوکیا ان 73 میومدم.همه تعجب میکردن میرفتم اینترنت آرم 3G میومد بعدش عین جت صفحه ی گوگل رو باز میکرد باهاش اینترنت میرفتم راحت و آسوده.مشکلی هم نداشت.هنوزم که هنوزه همه از رایتل تعریف میکنن برای ثبات و بالابودن سرعت نتش.تاحالا از کسی بدیش رو نشنیدم.نمیدونم دیگه نظر دوستان چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)