دوستان یکنفر منو راهنمایی کنه می خوام تبلت lenovo بخرم و بین این 2 مدل گیر کردم که کدوم رو بگیرم A3000 و A3500 شما کدوم رو پیشنهاد می کنید کدوم رو بخرم؟
دوستان یکنفر منو راهنمایی کنه می خوام تبلت lenovo بخرم و بین این 2 مدل گیر کردم که کدوم رو بگیرم A3000 و A3500 شما کدوم رو پیشنهاد می کنید کدوم رو بخرم؟
بین این دو، بنظرم a3500 بسیار بهتر است و ارزش بهای بیشتر پرداختی را دارد.
از نظر دوربین دوم، CPU، صفحه نمایش.
lمیدونم همه اینهایی که گفتید ولی تو بعضی سایتها شنیدم که تاچ A3500 و اسپیکرش از A3000 ضعیف تره این درسته که اسپیکرش مونو هست؟
درود
دنبال یک تبلت هستم برای کارهای زیر لطفا راهنمایی کنید. قیمت مد نظرم هم زیر 500 تومان هست.
1- مطالعه
2- وبگردی
3- تماشای فیلم
این امکانات رو هم داشته باشه.
1- سیم کارت بخوره
2- باطری قوی داشته باشه
3- 7 اینچی باشه
4- کیفیت ساختش هم خوب باشه
دوربین اصلا مهم نیست. بازی هم زیاد مهم نیست. اما خب تاچ سریع و روانی داشته باشه.
با تشکر![]()
Last edited by iljimae1; 17-06-2014 at 16:53.
برای کتاب و متن خوندن مهم تر اینه که رزولوشن صفحه بالا باشه (PPI ش بالا باشه) تا اینکه صفحه اش بزرگتر باشه. تبلتهای 10 اینچی هم اگه برای مدت طولانی بخواین ازشون استفاده کنید بعد از یه مدت دست آدمو خسته میکنن نسبت به تبلت های کوچکتر. از نظر قابل حمل بودن هم که خب تبلت های کوچبکتر باز بهترن.
من بنظرم برای تبلت های Android بهترین سایز همین 8 اینچ باشه. کمتر از این خیلی کوچیکه و بیشتر از این هم باشه خیلی از app ها هنوز از اون فضای بیشتر استفاده نمیکنن.
Sent using Tapatalk
سلام دوستان من یک تبلت اندرویدی نیاز دارم که از پس بازی های سنگین براحتی بر باید و همین طور سرعت سی پی یو بالا باشه و کارت گرافیک خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میدید و حدود قیمت چقدر هست اولویت من بازی های سنگین هست.
lg g pad قیمت اش هم 1 تومن!
ولی اگه مشکل بودجه نداریدtablet z2 واقعا قدرتمند هستش و خریدش عملی بسیار آینده نگری هستش!{2 تومن}
و اینکه اگه میخواستید تبلت زد2 رو برای بازی بخرید خرید بهتره یک کنسول بخرید!
البته برای بازی تبلت ها ارزون تر هم هستش که از پردازنده tegra 4 استفاده میکنند!{از g pad قویتر}
کلا برای بازی پردازنده انویدیا بهتر هستند چون گرافیکی ترین بازی های اندروید انحصاری انویدیا هستش!
Last edited by ali.reihani; 18-06-2014 at 12:48.
خوب چه تبلت هایی از تگرا 4 استفاده میکنن و پیشنهاد شما برای بازی تگرا 4 هست میشه مدل هایی که از این پردازنده استفاده میکنند معرفی کنید.و حدودا چقدره قیمت.
با تشکر.
سلام دوستان بین این دو مدل تبلت کدوم بهتره هستش از نظر چیپ ست و نوع پردازنده / باتری و اجرا کردن بهتر بازی ها هم برام مهمه از نظر قیمتی هم نمیخوام بیشتر از 500 بشه :
ASUS-Fonepad-7-(2014)-FE170CG-Dual-SIM-8GB-----------------
Lenovo-A7-30-A3300-8GB
اگر توی همین قیمت ها مدل بهتری هم به نظرتون میرسه لطفا راهنمایی کنید .
ممنون
با سلام به دوستان عزیز
به نظر شما برای کارکردی در حد افیس، کتابخوانی و وب گردی و فایل های صوتی و تصویری زبان رم یک گیگ کم میاره؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)