سلام
می خواستم ببینم عمران رجایی بهتره یا ازاد نهران جنوب؟
و اینکه رجایی دانشگاه خوبیه؟
می خواستم ببینم عمران رجایی بهتره یا ازاد نهران جنوب؟
و اینکه رجایی دانشگاه خوبیه؟
چرا نمیشه ویرایش کرد؟
آقا من دارم میمیرم.. این ویرایش اگه فعال نشه دست دستی میرم شیمی آی تی!
Last edited by M0rrigan; 16-08-2011 at 02:18.
سلام
خواهش ميكنم كمكم كنيد خيلي دو دلم
بين م.شيمي صنعتي اصفهان و برق كاشان كدوم رو بزنم بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری میشه ویرایش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سمت راست فقط توضیح داده هیچ لینکی نداره.... سریع کمک کنین
---------- Post added at 03:19 AM ---------- Previous post was at 03:18 AM ----------
مواد فکر کنم بهتر باشه
تو گزینه 2 (یا یه جای دیگه) نوشته بود که شهرسازی تو خارج از کشور خیلی رو بورسهدوستان این همه با خودمون رو جر دادیم و توجه نشد، دم آخری لطفن این یکی رو راهنمایی بفریمایید
با فرض علاقه مساوی، به نظرتون شیمی های تهران (شیمی کاربردی منظورمه) رو بالاتر بزنم یا مهندسی شهرسازی دانشگاه هنر رو؟ (که تو کرج ـه) تاکید میشه که من میخوام بعد لیسانس از ایران برم. کودوم بهتره؟؟
دانشگاه امام خمینی قزوین از نر سطح چجوریاس راستی؟
سلام دوستان
یه سوال فوری
من امسال تو کنکور به نتیجه ی دلخواهم نرسیدم.و به رشته ی مهندسی نفت علاقه دارم.که امسال قبول نمیشم.
اینطور که تحقیق کردم احتمال داره مواد دانشگاه صنعتی همدان قبول بشم.به نظرتون این رشته رو بزنم یا یه سال دیگه درس بخونم
واسه رشته ای که بهش علاقه دارم.
اصلا مهندسی مواد بازار کار و درآمد خوبی داره؟
Last edited by kahkeshan6; 16-08-2011 at 04:01.
یه سوال مهم دارم، البته حتما میگین هنوز زوده ولی میخوام بدونم تا از اول به فکر باشم:
تو چارت درسی رشته ها، یه گروه از دروس اختیاری هستن که معمولا 8 واحد الزاما باید پاس کنی. حالا مثلا دوست داشته باشی یا نیاز داشته باشی برا کار آیندت از دروس اختیاری بیشتری استفاده کنی. اونوقت آیا چنین کاری امکان پذیره که فرضا 20 واحد اختیاری بگیری؟ درسته دانشگاه هزینه اضافی نمی ده ولی مثلا مثل دوره های شبانه بیای و هزینش رو بدی و بری سر کلاسش؟
Last edited by vahid-p; 16-08-2011 at 08:47.
معرفی اجمالی گرایشهای مهندسی شیمی در مقطع کارشناسی
رشته مهندسی شیمی با 8 گرایش صنایع غذایی، صنایع شیمیایی معدنی، صنایع گاز ، صنایع پتروشیمی ، صنایع پلیمر، طراحی فرآیندهای صنایع نفت، صنایع پالایش و شیمیایی سلولزی؛ یكی از رشتههای گسترده دانشگاهی است.
البته در دوره كارشناسی هر یك از گرایشهای فوق، تنها 12 یا 13 واحد تخصصی دارند و بیشتر واحدهایشان مشترك است. چرا كه اصول مهندسی در صنایع بسیار متنوع و گسترده شیمیایی، یكسان میباشد
بخش پرسش و پاسخ ...اعلام پذيرفتهشدگان نهايي: اواسط شهريور (سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور)
اعلام پذيرفتهشدگان مرحله اول نيمهمتمركز : نيمه اول مهر (سايت اينترنتي سازمان سنجش)
اعلام پذيرفتهشدگان نهايي نيمهمتمركز: اوايلبهمنماه (سايتاينترنتيسازمانسن جشآموزش كشور)
یه سوال ! ... چطوریه انقدر سریع میتونن نتایج انتخاب رشته رو بدن ؟! ... اواسط شهریور ... فرض کنیم 17 ام .. 22 روز بیشتر وقت ندارن ... ولی موقع اعلام نتایج بیشتر از 35 روز طول کشید ... فکر میکنم انتخاب رشته سخت تر باشه فرایندش تا تصحیح پاسخ برگ .. البته با درنظر گرفتن این که تعداد نفرات کم شده بازم خیلی زود دارن میدن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)