تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 860 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام

ما تو بحثا نیستیم خوش میزگره؟
    سلام اي دوست چهار برگ پرينت شده ي فرشته بيشتر نيست ممنون.
    برگای پرینت شده 6 تان.که همون 6 تا ماهی افسانه ای اند.4 تا شو که همه بلدن.پنجمی sea bream هست که باید از دریاچه بگیری.و بعد از اینکه پنجتا رو گرفتی ششمی رو هم میتونی بگیری.

يكي از دوستام، از هر محصول بهار 100 تا فروخته ولي بذر توت فرنگي به دست نياورده!
    چنین چیزی امکان نداره.حتما دوست شما سریع رفته سوپر مارکت.بهش بگید یه دو روز صبر کنه

همگی موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها از همتون ممونم.دو سؤال ديگه،يكي اينكه تو اين بازي فقط 80 نوع غذا وجود داره؟
    و ديگه اينكه برگهاي پرينت شده فرشته رو چطور ميشه به دست آورد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام.

بچه ها از همتون ممونم.دو سؤال ديگه،يكي اينكه تو اين بازي فقط 80 نوع غذا وجود داره؟
    هشتاد تا جای اسم غذا هست.که تا حالا کسی به هفتادتا هم نرسیده.اما به نظر من بقیش رو بعد از سال چهارم میشه بدست اورد

و ديگه اينكه برگهاي پرينت شده فرشته رو چطور ميشه به دست آورد؟
    برگه پرین شده واسه ماهیان نه واسه فرشته ها.که واسه ماهیا رو باید اینجوری بگیری:
    1.تو تابستون یه ماهی کوچیک بنداز تو دریا بعد با تیرکمان ماهی بگیر.(به جزییات دقت کن.ماهی کوچیک با تیرکمان ماهی گیری که بعد از داشتن 50 ماهی بدست میاری)
    2.تو زمستون بعد از ساعت 7 شب از دریا با هر وسیله ای ماهی بگیر.
    3.تو زمستون از حوضچه ته معدن مخفی زمستونی با هر وسیل ای ماهی بگیر.
    4.سه تا غذا معروف ماهی رو درست کن بزار تو کولت برو کنار رودخونه کنار حمام.اونجا ماهی گیری کن.
    5.این رو هنوز خودم نگرفتم.200 تا ماهی بفروش بعد از دریاچه ماهی بگیر.
    6.بعد از اینکه همرو گرفتی از هر جا با هر چی ماهی بگیر تا اونم بگیری.

موفق باشید

لطفا باعث اسپم نشید تمام این رمز ها گزاشته شده است و فردا هم براتون نامه ی فدایت شوم پست دیلیتت از طرف اکوا جان می رسه دستت (فکر بد نکن خودش بررسی می کنه)
    جناب zende.
    چرا انقدر عصبانی هستی.پستای دیگه هم که ازتون دیدم خیلی رک هستی.
    دوستمون a fire تو صفحه قبل که گفتن تازه وارد هستن.یه کمکی خواستن بکنن شما هم..........

امیدوارم که دوستان از من ناراحت نشن

4. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

1.نه عزیزم اخه ایشون یه چیز دیگه هم ذکر کرده بودن که همه ی صفحاتو تقریبا خوندن رمز ها توی چندین صفحه گزاشته شده بودن
    2.اتفاقا من خیلی آدم شوخ طبی هستم اما دوست ندارم الکی اسپمی به وجود بیاد که باعث اختلال در کار دیگر اعضا بشه

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

هشتاد تا جای اسم غذا هست.که تا حالا کسی به هفتادتا هم نرسیده.اما به نظر من بقیش رو بعد از سال چهارم میشه بدست اورد
    من هم هر کاری ردم بیشتر از 64 تا نتونستم درست کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

اینجا کسی نیست که Boy and girl با PSP بازی کنه؟

در ضمن ببخشید که در پست های قبلی غلط املائی داشتم.

داره خودمونی میشه tataloo_3q's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

وقتي بذر توت فرتگي آزاد بشه نامه اش تو صندوق پست از طرف سوپرمارکت مياد که ميتونيد بخريد
    Last edited by tataloo_3q; 22-05-2009 at 17:43.

داره خودمونی میشه layla-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

5 گرفتن وسايل شهر در دهكده.

بچه ها يه خبر كه اگه بشنويد شاخ در مياريد وسيله هايي مثل دستگاه كمباين واب پاش و...را به جز اينكه با گيم شارك ميتونيد به دست بياريد در سال11و12هم ميتونيد اما قبلش بايد با نجار با اهنگر وشاگردش دوست باشيد پولتونم بيداد كنه و سنگ معدنم داشته باشيد بعد به پيش چوب بر بريد {اگه چوب جادويي را بهش داده باشيدوازش نگرفته باشيد}اون بهتون ميگه خوشحال ميشم به مزرعه ي شما كمكي برسانم اونوقت به پيش اهنگر بريد دستگاه ها باز ميشن.راستش اينو خودم امتحان نكردم يعني هنوز سال پنج هستم اين را پسر همسايه ي مان به برادرم گفته بود اونم دونست من زياد بازي ميكنم بهم گفت بعد با مبايلش چند عكس ازشون انداخته بود نشونم داد.دستگاه كمباين را فقط گرفته بود گفت داره پول واسه اونيكي هاش درمياره.گفتم با مبدل بازي ميكنه ؟گفت با پي اس 1 بازي ميكنه اشكم در اومد چون نميتونستم عكسشو واستون از روي سي دي به وسيله ي برادرم ازش بگيرم.وحال سگ شكاري :ان ها را ميتونيد از صاحب گاو فروشي اگه با خودش و دخترش دوست باشيد در سال11بگيريداون خودش سگ را بهت ميده يكي هم هستن نه دو تاممنون.
    اينايي كه گذاشتم خوب بودن.

10. 4 کاربر از layla-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بچه ها يه خبر كه اگه بشنويد شاخ در مياريد وسيله هايي مثل دستگاه كمباين واب پاش و...را به جز اينكه با گيم شارك ميتونيد به دست بياريد در سال11و12هم ميتونيد اما قبلش بايد با نجار با اهنگر وشاگردش دوست باشيد پولتونم بيداد كنه و سنگ معدنم داشته باشيد بعد به پيش چوب بر بريد {اگه چوب جادويي را بهش داده باشيدوازش نگرفته باشيد}اون بهتون ميگه خوشحال ميشم به مزرعه ي شما كمكي برسانم اونوقت به پيش اهنگر بريد دستگاه ها باز ميشن.راستش اينو خودم امتحان نكردم يعني هنوز سال پنج هستم اين را پسر همسايه ي مان به برادرم گفته بود اونم دونست من زياد بازي ميكنم بهم گفت بعد با مبايلش چند عكس ازشون انداخته بود نشونم داد.دستگاه كمباين را فقط گرفته بود گفت داره پول واسه اونيكي هاش درمياره.گفتم با مبدل بازي ميكنه ؟گفت با پي اس 1 بازي ميكنه اشكم در اومد چون نميتونستم عكسشو واستون از روي سي دي به وسيله ي برادرم ازش بگيرم.وحال سگ شكاري :ان ها را ميتونيد از صاحب گاو فروشي اگه با خودش و دخترش دوست باشيد در سال11بگيريداون خودش سگ را بهت ميده يكي هم هستن نه دو تاممنون.
    چیزای جالبی بود البته نسبت به اونایی که حرفهای که می زدن حتی به عقل جور در نمیامدن
    شما هم می تونین اون عکسا که گرفته بریزین رو کامپیوترتون بعد برامون بزاری

12. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

اقا دمت گرم.خیلی حال دادی.

همونطور که به دوستان گفته بودم تو سالای بالاتر یه خبرایی هست.
    فکر کنم این همسایه شما خوب بازی نکرده که این همه دیر اینارو گرفته.وگرنه زودتر باید اینارم میگرفت.راستی با گوشی عکس بگیر بریز تو پی سی.میتونی؟

راستی من سال اول ,اول زمستون ازدواجیدم.یه خرده از دموها پرید.با اینکه زیاد تاثیر تو بازی نداره.نظرتون چیه من از اول بازی کنم.
    الان ده پونزده تابستون سال دومم.
    Last edited by vahid0801; 22-05-2009 at 22:01.

14. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •