تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 507 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    برای بچه هاتون اسباب بازیهای تنبل کننده نخرید
    مثل اسکوتر برقیِ 2 چرخ
    2 wheel electric scooter
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلیپهاش
    این اسباب بازیها باعثِ تنبل شدنِ مغز و بدنِ بچه میشه
    حالا شما حساب کنین بچه توی خونه همش لَم بده پای تلوزیون و کامپیوتر , وقتی هم میره بیرون , سوار این بشه و فقط وایسه و هیچ انرژی قابل ذکری صرف نکنه چی بر سر مغز و بدنش میاد .
    دیگه چی میمونه از نشاط و چالاکی و بدنِ این بچه جز یک مغز تنبل و یک بدن تنبل که دائم هم تنبل تر و ضعیفتر و چاق تر میشه ؟
    مهربان باشید اما عاقلانه مهربان باشید
    هیچوقت اجازه ندین احساساتتون قویتر از عقلتون باشه وگرنه ضرر میکنید
    عقل باید سلطانِ بدن باشه نه احساسات .
    سلطان یعنی کسی که سلطه و کنترل و قدرت در دستش هست
    وقتی عقل سلطان باشه , از خطرها و ضررها خیلی دور میشید و راحتتر و با آرامش بیشتر زندگی میکنید

2. 18 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

تجربه های شخصی بنده با "ساس" !!!
    سلام
    1- ساس باوجودیکه یک حشره هست اما رفتارش خیلی هوشمندانه و زیرکانه هست . حالا با خواندن بقیه ی مطلب خودتون متوجه میشین چرا این رو میگم
    عکسهاش:

2- فکر نکنین اگر برید هتل 5 ستاره و یا حتی 7 ستاره پس ساس نداره
    ساس از خودِ هتل نیست . ساس با مسافرانِ هتل میاد به هتل
    این مسافرها هم همه جا میرند و کافیه برند جائی که ساس باشه .
    ساس در تاریکی یا نور کم , آروم و بی سر و صدا میره سراغ لباس یا ساک و چمدون و خیلی هوشمندانه قایم میشه در زیر لابلا و درز لباسها و ساکها به طوری که دیده نشه
    3- وقتی مخفی میشه اصلاً تکون نمیخوره و پاهاش رو کاملاً میخوابونه و اگر لباس مثل حوله پرز داشته باشه پاهاش رو تا آخر فرو میکنه توی پرزها و کاملاً مسطح و پهن میشه تا بدنش برآمده نباشه و آسیب نبینه و جلب توجه هم نکنه 4- , نوع بالغش رنگش قهوه ای تیره هست و روی لباسها و تختها و تشکها و ملافه های روشن راحت دیده میشه مثل سفید , زرد , سبز باز , کرم , آبی باز و غیره
    5- امکان نداره در زیر نور بیاد بیرون مگر اینکه مدتهای زیادی باشه که خون نخورده باشه و خیلی گرسنه باشه وگرنه صبر میکنه تا چراغ خاموش بشه و یا نور کم بشه بعد میاد بیرون
    6- بنده اصلاً ندیدم بره روی پوستِ بدنِ قربانی برای خون خوردن بلکه روی پارچه راه میره تا برسه به بدن قربانی بعدش روی پارچه میمونه مثل روی ملافه ی تشک و یا داخل آستین پیرهن یا پاچه ی شلوار و شروع میکنه به خون خوردن یعنی عسکهائی مثل این طبیعی نیست و ساس رو خودش گذاشته روی دستش
    7- اگر بیدار باشید وقتی که شروع میکنه به خون خوردن فقط کمی احساس خارش میکنین و ممکنه کمی خودتون رو تکون بدین و جابجا بشین
    بعدش که بی حرکت شدین دوباره به پوست نزدیک میشه و شروع میکنه به خون خوردن یعنی جاهای مختلفِ نزدیک به هم رو نیش میزنه
    8- اگر از قبل تجربه داشته باشین و بدونین که این خارش کم ممکنه از ساس باشه باید فوراً چراغ رو روشن کنین و روی تشک رو نگاه کنین .
    اگر رنگ ملافه تیره نباشه راحت ساس رو میبینین

9- تا چراغ رو روشن کنین خیلی هوشمندانه از نزدیکترین راه خودش رو به لبه ی تشک میرسونه تا زیر درز تشک یا ملافه یا زیر تشک و تخت مخفی بشه
    وقتی بفهمه راه فرار نداره پهن و مسطح میشه و خودش رو به موش مردگی میزنه و چند دقیقه اصلاً تکون نمیخوره تا حدی که ممکنه فکر کنین مرده اما کافیه با بادِ ملایم و گرم سشوار کمی حرارتش بدین تا پا به فرار بذاره چون گرمای 60 تا 65 درجه فوراً میکشدش چون خونسرد هست و قدرت تنظیم حرارتِ بدنش رو نداره
    10- جای نیشش اولش فقط کمی خارش داره اما ظرف چند دقیقه ورم میکنه به قطر یک سانت یا بیشتر اما برای عده ای از مردم خیلی بیشتر از یک سانت میشه .
    اگر بیدار نشین داغونتون میکنه و وقتی بیدار بشین میبینین یک قسمت از بدنتون پر از ورم شده
    11- بعد از حدود سه چهار ساعت ورمها از بین میره
    12- بچه ساس به اندازه تهِ یک سنجاق گرد یا کمی بزرگتر هست و رنگش قهوه ای روشن و یا حتی قرمز روشن هست و دیدنش سخته خصوصاً برای کسانی که چشمشون دوربین هست اما روش خون خوردنش و تاکتیکش درست مثل ساس بزرگ هست
    13- بنده ساس بالغ زنده رو با چیزی برداشتم گذاشتم توی یک طشت و حشره کش قوی که مخصوص سوسک و مورچه و پشه هست رو اسپری کردم روش اما تاثیری نداشت و آخ هم نگفت لامصب ولی آبِ داغ آبگرمکن فوری ساس رو میکشه
    14- حتی توی قسمت درجه یک ( فِرست کلاس) هواپیما هم ممکنه ساس باشه چون عده ای با خودشون پتو و بالش مسافرتی میارن و یا توی لباسهاشون ساس هست
    15- وقتی میرید هتل , چمدون و ساکتون رو روی زمین و تخت و مبل نذارید وگرنه وقتی نیستید یا چراغ خاموشه ساسها میان میرن توی ساک و بین لباسها مخفی میشن
    16 - ساک رو بذارین روی میز یا صندلی و یا آویزون کنین به چوب لباسی
    17- اگر فهمیدین اتاقتون ساس داره فوراً به پذیرش هتل خبر بدین و بگین باید اتاقتون رو عوض کنند
    18- اگر جائی خوابیدین و ساس بسیار ریز اومد سراغتون معنیش اینه که اون تختخواب مدت زیادی هست که پر از ساس شده و زاد و ولد کرده اند

19- سال در باغها و باغچه ها هم وجود داره و بی سر و صدا از روی زمین یا شاخ و برگ درختان میره توی لباستون مخفی میشه بعدش سر فرصت ازتون خون میمکه و یا زاه پیدا میکنه یه خانه

20- اگر در جائی اشتباه کردین و ساک و لباسهاتون رو روی تخت گذاشتین و بعداً فهمیدین اون تخت ساس داره , باید بدونید که به احتمال زیاد رفته توی ساکتون و تنها راهِ مطمئن شدن از در امان بودنتون اینه که همه ی چیزهای توی ساک رو بذارید توی یک کیسه بزرگ و درش رو محکم ببندین و بعداً سر فرصت همه رو برای چند دقیقه بذارید توی آب 60 یا 65 درجه
    مبادا بی خیال بشید و برید خونه و لباسها رو بذارید توی کمد و اینها وگرنه با دست خودتون ساس رو به خونه راه میدین
    مبادا کیسه رو روی تخت یا فرش خالی کنین و ولش کنین
    باید لباسهای توی کیسه رو توی حمام مستقیماً بریزید توی آب داغ و با دستکش ظرفشوئی یا چیز دیگه لباسها رو خوب فشار بدین و زیر و رو کنین تا آب داغ به همه جای لباسها برسه و لباسها برای چند دقیقه کاملاً زیر آب داغ باشه چ کیسه رو هم همون موقع بندازین دور .
    19- بهتره وقتی مسافرت میرید با خودتون ملحفه ی رنگ روشن ببرید و پهن کنین روی تخت (بالش هم زیر ملافه باشه) تا هم اگر ساس اومد بتونین ببینینش و هم از نظر بهداشتی بهتره که روی ملافه و بالشهای های هتلها نخوابید چون معلوم نیست درست شسته شده باشه
    20- یک بار در تلوزیون دیدم که با CO2 دی اکسید کربنِ مایع که بسیار سرد هست پاشیدند زیر تشکها و مبلها و ملافه ها و توی چمدونها و ساکها و غیره و ساس فوراً میمیره از شدت سرما

21 - توی روزنامه ها آگهی های زیاد دیدم در مورد مواد نابود کننده ی ساس اما خودم تجربه ای در این مورد ندارم .
    اگر شما تجربه اش رو دارید لطف کنین درجش کنین
    قیمتش , چه بوئی داره , مایع هست یا اسپری یا خمیر یا پودر ؟ , آیا واقعاً اونطور که در آگهی ها نوشته کاملاً نابودشون میکنه ؟
    با تشکر
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-03-2016 at 20:27.

4. 17 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اکثر دخترها سطح توقعشون از پسرها خیلی کمتر از چیزی هست که پسرا فکر میکنن ، پس اصلا تو فکر فیتنس و پول و تحصیلات و ... و کلا سر تر بودن نباشید، کافیه تو حد نرمال جامعه باشید اونوقت میشید ایده آل اکثر دخترا.
    Last edited by Captain_America; 14-02-2016 at 18:08.

6. 4 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چندین تجربه از برخورد با توریستهای هموطن در خارج از کشور بدست آوردم که به اشتراک میزارم:
    1. توریست یا تاجر : تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید اگه مغازه دار نیستید بیخود وقتتون رو تو بنجل شاپ ها تلف نکنید، یه لباس راحتی معمولی که مثلا ایران 15 تومن هست دبی 10 تومن واقعا ارزشش رو داره که یه جین ازش بخرید؟! یا 20 تومن اختلاف قیمت قابلمه و کتری برقی میارزه وقت محدودتون رو هدر بدید؟
    2. سَبُک بار سفر کنید: با یه کیف کوله ای میشه همه دنیا رو گشت دیگه نیازی نیست از ایران حتی قابلمه با خودتون بیارید.
    3. با تور سفر کنید: اگه یه بار رفتید یه جایی فکر نکنید اونجا رو دیگه کامل بلدید و راه بلد بقیه میتونید بشید. تورها بعلت قراردادهایی که دارند میتونن پرواز و هتل و گشت و گذار در شهر رو با قیمت خیلی پایین تر براتون تهیه کنند.

8. 5 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

تجربه دردناک امشب من.

اعصاب مردم رو الکی خورد نکنید. در معاملات با لحن خوب با مردم صحبت کنید.کاری نکنید مردم دچار جنون آنی شوند.

ما ساعت 10 امشب رفتیم یه معامله کردیم طرف اومد تخفیف بگیره من بی شعور بد برخورد کردم گفتم همون قیمتی که تو تلفن گفتی باید بدی ناراحتی کنسلش کن. طرف هم ناراحت شد گفت از لحنت خوشم نیومد.منم باز بی شعوری کردم گفتم منم از تو خوشم نیومد. یهویی طرف فکر میکنم دچار جنون آنی شد هر چی تو ماشینش داشت پرت کرد بهم کلی فهش خوار و مادر بهم داد منم ترسیدم اومدم فرار کنم با ماشین اومد دنبالم تا جایی که گفتم غلط کردم ببخشید کتکم زد عینکم شکست دست خونی شد کمرم درد میکنه خلاصه بدنم داغون شد.

خلاصه من دیگه غلط بکنم با کسی بد صحبت کنم.از این به بعد کسی خواست تخفیف بگیره میگم قابل شمارو نداره داداش مهمون ما باش اصلا شما پولشم نده.

10. 13 کاربر از saeed sx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تجربه دردناک امشب من.

اعصاب مردم رو الکی خورد نکنید. در معاملات با لحن خوب با مردم صحبت کنید.کاری نکنید مردم دچار جنون آنی شوند.

ما ساعت 10 امشب رفتیم یه معامله کردیم طرف اومد تخفیف بگیره من بی شعور بد برخورد کردم گفتم همون قیمتی که تو تلفن گفتی باید بدی ناراحتی کنسلش کن. طرف هم ناراحت شد گفت از لحنت خوشم نیومد.منم باز بی شعوری کردم گفتم منم از تو خوشم نیومد. یهویی طرف فکر میکنم دچار جنون آنی شد هر چی تو ماشینش داشت پرت کرد بهم کلی فهش خوار و مادر بهم داد منم ترسیدم اومدم فرار کنم با ماشین اومد دنبالم تا جایی که گفتم غلط کردم ببخشید کتکم زد عینکم شکست دست خونی شد کمرم درد میکنه خلاصه بدنم داغون شد.

خلاصه من دیگه غلط بکنم با کسی بد صحبت کنم.از این به بعد کسی خواست تخفیف بگیره میگم قابل شمارو نداره داداش مهمون ما باش اصلا شما پولشم نده.
    ببخشید ولی کارت مگه چیه که ساعت 10 شب باید بری دم ماشین طرف؟ با این شرایط من دو نوع کار فقط سراغ دارم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ببخشید ولی کارت مگه چیه که ساعت 10 شب باید بری دم ماشین طرف؟ با این شرایط من دو نوع کار فقط سراغ دارم!
    میشه مثال بزنی ؟

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

دوستان اول تاپیک رو بخونید گفته نقل و قول ممنونع

اون دوستی که رفته معامله ....همیشه جمله حق با مشتری خیلی عنصر مهمی هست اقا طرف یه خورده میگه بیشتر تخفیف بده بگو شرمنده قربان طبق قرارمون که گفتی راه نداره حالا اگه میلیونی بود 30 40 بالا پایین یا اصلا نده ..زیر میلیون 5 تا 10 تومن کم بیش ..یا اصلا نده .. با مهربونی و خوش اخلاقی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

خواهش میکنم داداش. 2 تا بازی ps4 بود تو سایت دیوار برای فروش تبلیغ گذاشته بودم طرف زنگ زد 250 هزا رتومن پای تلفن قبول کرد و معامله رو تموم کرد وقرار رو گذاشتیم سر 4 راه.

ساعت 10:30 شب رسیدم هر 2 . طرف بازیهای رو چک کرد سالم بود برداشت گذاشت تو ماشینش بعد اومد پول رو بده 230 داد گفت 20 تومنم میخوام تخفیف بگیرم ازت با خنده و لحن خوب گفت.
    منم قلدر بازی درآوردم با اخم و پررویی تمام گفتم نخیر همینه که هست ناراحتی کنسلش کن یهویی طرف بهش بر خورد گفت از لحنت خوشم نیومد پول رو داد 250 رو گذاشتم جیبم معامله تموم شد.
    منم باز با قلدر بازی گفتم منم از تو خوشم نیومد. طرف اومد سوار ماشینش بشه بره یهویی دیوونه شد از تو ماشینش شیرکاکائو پرت کرد طرفم کلی فهش خوار مادر داد . منم ترسیدم دیدم قاطی کرده .اومدم فرار کنم اومد دنبالم.فکر کردم چاقو داره.
    ماشینش رو پارک کرد این طرف خیابون یهویی دووید طرفممنم فرار کردم گفتم الانه که با چاقو بزنه رفتم تو سوپر مارکتی سر 4 راه خوردیم زمین تو سوپر مارکتی به دکورش و نونهاش و بستنی زمستونیهاش ریخت زمین این نشست رو کمر من چنتا مشت زد تو صورتم عینکم شکست هی داد میزد تو میدونی من کیم؟من هی میگفتم ببخشید بابا ببخشید.بعد سوپر مارکتی زنگ زد 110 پسره فرار کرد مارو نگه داشت سوپر مارکتیه 100 هزار تومن خسارت گرفت .منم هم عینکم شکست هم دستم خونی شد و زانوهام هم گردنم بعد 3 روز هنوز درد میکنه.

خلاصه اینه که قلدر بازی نباید در بیاری با مردم با لحن خوب صحبت کنی با مردم احترامشونو نگه داری.تا قاطی نکنن سرت.

من به خاطراون 20 تومن تخفیف که قلدر بازی درآوردم 200 هزار تومن خسارت دیدم هم عینکم شکست هم 100 هزا رتومن سوپر مارکتیه خسارت گرفت

خلاصه دیگه تا آخر عمرم با مردم درست صحبت میکنم قلدر بازی درنمیارم.احترامشونم نگه میدارم. با لحن خوب صحبت میکنم.هنوز که دارم مینویسم گردنم درد میکنه

15. 14 کاربر از saeed sx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دفتر تلفن موبایلتون رو بخیال بشید، یه دفتر تلفن بزرگ از نوشت افزار فروشی تهیه کنید اسم هر شخص رو علاوه بر شغلش و یا اینکه از کجا میشناسید رو هم یادداشت کنید.
    مثلا آقایفلان نمایندگی سایپا شهرستان تهران ، آقای فلان از دوستان زمان دبیرستان، خانم فلان مسئول امور مالی دانشگاه،

17. 4 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •