سلام
ایا باید اول کارت سبز را گرفت بعد دفترچه را پست کرد یا میشود اول دفترچه را پست کرد بعد هر وقت(یک یا دو ماه بعد) کارت سبز امد کارت سبز را به پادگان محل اموزش ارایه داد و از اموزشی معاف شد؟
باتشکر
سلام
ایا باید اول کارت سبز را گرفت بعد دفترچه را پست کرد یا میشود اول دفترچه را پست کرد بعد هر وقت(یک یا دو ماه بعد) کارت سبز امد کارت سبز را به پادگان محل اموزش ارایه داد و از اموزشی معاف شد؟
باتشکر
سلام یه توضیح کلی بده لطفا به لینک داده شده ام برو نگاه کن تو پی ام ......
من اینا رو نمیدونم.
تاریخ اعزام چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برگه سبز جیه؟؟؟؟؟؟؟؟من میخوام ثبت نام کنم اینترنتی اشا مسئول یا نظامی کدام؟؟؟؟
پسیج عادی دو سال هنرستان بودم و سه سال راهنمایی فقط همین.
شما هر لحظه که مدارکت را ارائه کنید میتونی معاف بشیسلام
باتشکر
(البته تا اونجایی که من میدونم بازم بپرسی بهتره)
Last edited by mehdi_vsgh; 09-08-2011 at 00:00.
دادش قضیه اینجوریه که وقتی شما کارای فارغ التحصیلیتو کردی بعدش دفترچه اعزام به خدمت میگیری , کارایی که گفته انجام میدی و پست میکنی. بعد از بیست روز یه موتور سوار مهربون واست یه برگه میاره که بهش مگن برگه سبز توی اون تاریخ اعزامتو زده ( من نیمه دوم اردیبهشت پست کردم اعزامم 4/1 افتاد ) یعنی اون تاریخ شما میری میدون سپاه اونام یکی دو روز بعد شما رو میببرن محل آموزشیتون.وقتی این برگه اومد بعدش برو هرجایی که میخوای اقدام کن برای گرفتن امریه.برای قرارگاه خاتم شما باید حضوری بری ساختمون مرکزیش و اون قضایا که تو پست قبلی گفتم.وقتی امریه بگیری اونجایی که هستی عین کارمندای اونجایی , کاری هم که بهت سپردن و مربوط به رشتت هست انجام میدی مثله یه مهندس رسمی. اگه عسلویه باشی 1 ماه کسری میخوری , شیفت کاریتم 22 روز اونجایی و 8 روز مرخصی . در مورد برگه سفیدم 20 -30 روز قبل از تاریخ اعزامت برو پلیس+10 برگه سفیدتو بگیر که محل آموزشی و اینکه جزوه چه نیرویی هستی ( اگه امریه خاتم بگیری میشه سپاه , غیر اینصورت یا سپاه یا ارتش یا نیروی انتظامی) مشخص میکنه.اون بسیجتم فکر کنم کافیه دادا
سلام
آقایون هیچ کس نمیدونه این محل آموزشی مرکز آموزش فرماندهی انتظامی استان یزد چجور جاییه؟
با سلام
من متولد سال 1371 نیمه دوم هستم
امسال کنکور دادم اما اون رشته ای که می خواستم قبول نشدم می خوام برا سال بعد بخونم
میتونم؟آخه بعضیا میگن که سال دیگه نمیتونم کنکور بدم و باید برم سربازی!تورو خدا راهنماییم کنید
در ضمن من سال اولم بود که کنکور دادم
ممنون
دوست عزیز قانون میگه توافق بین دو دانشگاه و نظر مساعد نظام وظیفه.
فکر نکنم نظام وظیفه نامه بهت بده.در هر حال برای از بین رفتن ابهامات امروز یا فردا یه سر به نظام وظیفه بزن و سوالت رو مطرح کن.ولی احتمالا همین حرف که من زدم رو میگه.میگه مشمول میشی.ولی سوال کنی ضرر نداره.
اراک نیروی انتظامی شهید دستغیب جهرم-فارس (ناجا)
دوستان چرا اول این مرکز آموزش نوشته اراک؟
توی برگه انصراف دانشگاه نوشته از نیم سال دوم غیبت نموده است
بعد نوشته در تاریخ 8 مرداد اقدام به انصراف قطعی کرده است
(با این شرط که من 9 ماهه دانشگاه نرفتمٰ ولی مرداد ماه انصراف دادم)
با این اوصاف مشکلی پیش نمیاد درباره اضافه خدمت عزیز جان..
دوستان فقط زود جواب بدیند
من 14 ماه کسری دارم که بعده اموزشی موقع تقسیم گفتند 306 روزش نخورده گرچه رو کارت سبزم هست حالا باید برم تهران درستش کنم
من کلا 2 ماه خدمت تو یگان دارم
اما منو انداختند مرزبانی سیستان بلوچستان
میگیند چیکار کنم ؟؟؟؟
هم مدرک تک پسری دارم هم ایثارگری پدرمم اما میگند ترتیب اثر نمی دند
تورو خدا زود جواب بدیند
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)