تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 416 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

- رونالدو کماکان نمودار پیشرفتش اکیدا صعودی هست و فکر میکنم تا چند سال آینده با شنیدن نام رونالدو ، کمتر کسی ابتدا به فکر رونالدوی برزیلی بیفته /

- آدبایور در زمره ی مهاجمانی هست که فیزیکشون مورد علاقه ی مورینیو هست ( شبیه دروگبا) ، ولی به نظرم با ریتم سریع بازی رئال همخونی زیادی نداره و اون هارمونی ایجاد نمیشه ( مخصوصا زمان هایی که تک مهاجم بود ) /

- بنزما هم داره به روند مثبت خودش ادامه میده ، امیدوارم پرس مثل همیشه روی خرید خودش پافشاری کنه و از دستش نده /

- در صورت ثبات ، قهرمان نشدن در لالیگای فصل آینده برای این تیم به هیچ وجه توجیه پذیر نخواهد بود ، حتی اگر بارسایی به مراتب قوی تر از 3 فصل اخیر داشته باشیم .

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض روی جلد مارکا به افتخار سی آر چهل!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیزم نگاه کن. دقیقاً برای همینه که میخواستم حرف نزنم. الان در مورد اون صحنه صحبت کن. اینطوری که تا فردا صبح هم من مثال میزنم، شما مثال میزنی.

در کل: این دو تا تیم تا حد دشمنی با هم مشکل دارن
    .
    .
    .
    فكر ميكنم عليرغم اينكه سعي كردين عادلانه حرف بزنين اما بيشتر خطاهاي شديد و غير ورزشي رئاليها رو توجيه كردين
    در فينال دل ري آربلوا و په په صد در صد بايد اخراج ميشدن
    فقط يه بار ديگه كف پايي كه په په در نيمه اول روي مچ مسي گذاشت ببينيد جريمه اش فقط يك كارت قرمز مستقيم بود
    حركت آربلوا كه هم در نيمه اول روي ويا بود و هم در نيمه دوم روي آدريانو اول كارت زرد داشت دومي دقيقا به اين خاطر كه بيرون بازي بود و توپي در جريان نبود مستقيم كارت قرمز داشت
    در نيمه نهايي هم مارسلو بايد اخراج ميشد و محروميت چند جلسه اي
    آدبايور هم همينطور
    حركت په په هم صد در صد اخراج داشت و خدا به آلوز رحم كرد كه پاش روي زمين نبود وگرنه به خاطر اينكه ضربه كاملا مستقيم روي ساقش اومده بود قطعا پاش ميشكست با احترام ولي اينكه اين صحنه اخراج نداشته به نظر من غير منطقي و خنده داره حالت بدن په په كاملا نشون ميده كه په په آگاهانه آماده برخورده

حالا که صحبت به اینجا ها رسید، شما بگو که آیا دیدی مسی با آرنج زد به پای راموس؟ آیا دیدی که بعد از درگیری دیماریا و آلوز سر توپ در حالی که داشتن میفتادن روی زمین جناب آلوز لگد زد تو شکم دیماریا؟ (لگد زد هاً نه مثل اون تکل آربلوا) آیا شما حدود دقیقۀ 25 بازی برگشت CL دیدی پویول توپ رو لو داد و بازیکن رئال داشت تک به تک میشد و با هم درگیر شدن یعنی پویول دستش رو انداخت که مزاحمت ایجاد کنه ولی داور خطای فووروارد رو. گرفت؟ اون صحنه ای که گل زد رئال و داور اشتباه در اجرای قانون کرد چی؟ اون رو دیدی؟ تو بازی فینال جام حذفی در نیمۀ دوم در اون دقایقی که بارسلون بازی رو در اختیار داشت، آیا دیدی که حد اقل 4 دفعه دفاع چپ بارسلون خطای واضه روی رونالدو و بقیه کرد، در حالیکه ضد حمله بود، در حالیکه گوش 18 قدم بود و تک به تک میشد، و واضح ترینش روی رونالدو بود؟ که از توش 3 تا ضربه آزاد در میومد؟
    مسي با آرنج به پاي راموس زد ؟
    به خدا نديدم اين صحنه رو اينجوري كه آرنج خودش ضربه ميخوره
    كلا برخوردهاي زيادي بين ديماريا و آلوز بود خيلي جاها آلوز شيطنت كرد خيلي جاها ديماريا اما توي نيمه نهايي ديدار رفت دو خطا از آلوز كنار 18 قدم روي ديماريا گرفت و روي يكيش كارت داد به آلوز كه به نظر من هيچكدومش خطا نبود
    فكر ميكنم در لگد زدن بعد از خطا ديماريا رو دست نداشته باشه بخواين فيلم اين حركاتشو ميزارم همه دوستان ببينن
    در مورد ديدار برگشت ارجاعتون ميدم به پست خودم بعد از بازي
    علاوه بر مواردي كه شما اشاره كردين به يكي دو مورد ديگه هم كه داور به ضرر رئال سوت زد اشاره كردم
    مثلا ماسكرانو يه صحنه داور رو فريب داد كه متاسفانه داور هم خطا گرفت
    يا همون صحنه اي كه خطاي ديماريا روي پويول گرفته شد كه به نظر من خطا نبود و تبديل به موقعيت خوبي هم ميشد براي رئال
    گل هيگواين رو خطا ميدونم چون به نظر من پيكه روي رونالدو خطا نكرد(كلا توي اون بازي سه چهار خطا روي رونالدو گرفته شد كه هيچكدومش به نظر من خطا نبود و برخورد عادي بودن دو سه خطا هم شد كه داور نگرفت)
    از نوع افتادن رونالدو كاملا مشخصه كه داره خودش رو جمع ميكنه و آگاهانه به زمين ميفته آموزشهاي داوري در مورد اين صحنه ها خيلي واضح ميگه از نوع افتادن بازيكن ميتونيد بفهميد روش خطا شده يا بازيكن خودش رو انداخته اگر بازيكن خودش رو انداخته باشه به اين خاطر كه بدن آگاهانه از خودش در برابر ضربات احتمالي دفاع ميكنه بازيكن با آمادگي به زمين ميخوره اما اگر روش خطا شده باشه چون بدنش غافلگيرميشه خيلي طبيعي و بدون اينگونه كه بدنش شكل دفاعي بگيره به زمين ميخوره
    به نظر من رونالدو كاملا آگاهانه روي زمين ميفته و به خاطر بي احتياطي و برهم زدن تعادل ماسكرانو كه يكي از معدود جاهايي بود كه قصد فريب داور رو نداشت خطاش به درستي گرفته شد
    آدبايور در ادامه اين بازي باز هم بايد به خاطر لگد زدن به دست پيكه و يكي دو حركت ديگه اخراج ميشد
    به قول شما من ميتونم تا صبح مثال بزنم شما هم همينطور
    اما اينكه وراي همه اين اتفاقات چه تيمي بهتر بود و چه تيمي تاكتيكهاش جواب داد و لياقت رفتن به فينال رو داشت من جداي از اينكه طرفدار بارسلونا هستم فكر ميكنم بارسا لياقت رفتن به فينال رو داشت و به قول فرگوسن كه كمتر كسي هم بهش توجه كرد ميتونست بيشتر گل بزنه

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تيم اخلاق شدن رو به همه بارساييهاي عزيز تبريك ميگم
    به خدا اين عنوان بيشتر و قبل از همه چيز برام اهميت داره و خوشحالم كه بهش رسيديم بازيكناي بارسا در هر بازي با انبوهي از خطاها رو به رو ميشن و صبور بودن و از كوره در نرفتن در چنين مواقعي واقعا سخته در چند بازي طاقتشون تموم شد و مقابله به مثل كردن اما در كل براي اين عنوان سزاوار بودن

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

"پي چي چي متعلق به تيمم و هواداران است"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

كريستيانو رونالدو:"از هم تيمي هايم ممنونم چرا كه آنها با من مهربان بودند"

در بازي مقابل آلمريا تمام نگاهها به كريستيانو رونالدو بود و رونالدو پاسخ اين انتظار را داد.رونالدو اولين گل بازي را به ثمر رساند و پس از آن نير چهلمين گلش را در اين فصل به ثمر رساند كه يك ركورد جديد در لاليگا محسوب ميشود.

"تنها دليلي كه باعث شد اين تعداد گل به ثمر برسانم هم تيمي هايم هستند و من بي نهايت از آنها ممنونم.پي چي چي متعلق به آنها و هواداران است"

""از هم تيمي هايم ممنونم چرا كه آنها با من مهربان بودند.من بدون وجود آنها نميتوانستم 40 گل به ثمر برسانم"

"خوشحاليم كه فصل را اينطور به پايان رسانديم.زدن 102 گل كار آساني نيست بنابراين بايد به هم تيمي هايم احترام گذاشت.مربي از ما خواست فصل را با گلهاي زياد به پايان برسانيم تا فصل بعد را با يك انگيزه و جاه طلبي شروع كنيم و ما اين كار را انجام داديم"

"زدن مجدد اين تعداد گل سخت خواهد بود اما هيچ چيز غيرممكن نيست و من سخت تلاش ميكنم تا مجددا اين كار را انجام دهم."

کد:
    پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

CR7 طلايي است

دیگر پیشخوانها:

CR7 بهترين برنده تاريخ پي چي چي با 41 گل
    (بزن كف قشنگه رو)

رئال مادريد 8 - 1 آلمريا
    طوفاني براي رسيدن به 102 گل زده در لاليگا

مهاجم پرتغالي با 2 گل كفش طلاي اروپا را به نام خودش كرد

رئال مادريد مورينيو،دومين تيم برتر گلزن در تمام دوران با 148 گل

والنسيا 2 - 0 دپورتيوو لاكرونيا/تشييع جنازه در لاكرونيا:
    دپور به دسته دو سقوط كرد

رائول جام حذفي را نيز بالاي سر برد

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

كريستيانو 40 تايي شد

دیگر پیشخوانها:

"ببينم چه كسي ميتواند ركوردم را بشكند"

پاياني خوب:رئال مادريد با زدن 102 گل فصل را به پايان رسانيد . . .

...و در نهايت اين پايان ماجرا نبود،رائول در آلمان هم قهرمان شد

والنسيا،دپور را محكوم به سقوط كرد

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

+

- یادمه 2-3 سال پیش، کریس قبل از اینکه بیاد رئال تو یه مصاحبه گفته بود که میخواد اسمش رو تو تاریخ ثبت کنه، فکر کنم یه گام دیگه نزدیک تر شد.

- از سقوط لاکرونیا بسی خوشحال شدیم! یادش بخیر، تا همین فصل پیش نزدیک به 10 سال میشد که همش تو زمین خودشون از ما امتیاز میگرفتن، شده بودن گربه سیـــــــاه ما! شرشون کم.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نتایج لالیگا: سوپردپور سقوط کرد

دپورتیوو لاکرونیا پس از مدت‌ها حضور در لالیگا به دسته پایین‌تر رفت.

سایت گل – لالیگا دیشب آخرین هفته خود را پشت سر گذاشت و به پایان رسید.

بارسلونا و رئال مادرید مدتی بود قهرمانی و نایب‌قهرمانی خود را مسجل کرده بودند. صعود والنسیا و ویارئال به لیگ قهرمانان، و حضور سویا، اتلتیک بیلبائو و اتلتیکو مادرید در لیگ اروپا هم چند هفته بود قطعی شده بود.

اما نبرد سقوط تا روز پایانی ادامه داشت و دپورتیوو لاکرونیا به جمع ارکولس و آلمریا پیوست و به دسته پایین‌تر سقوط کرد. دپور در ابتدای دهه 2000 از تیم‌های بزرگ فوتبال اروپا بود و در لیگ قهرمانان بارها نتایجی عالی گرفت، از جمله بازگشت خیره‌کننده مقابل میلان و بردن چهار بر صفر این تیم و رسیدن به نیمه‌نهایی، و بردن منچستریونایتد و بایرن مونیخ در زمین حریف. اما آنها حالا باید در دسته پایین‌تر روزگار بگذرانند.

اوساسونا هم با 47 امتیاز نهم شد، هرچند که فاصله آنها با دپور تنها 4 امتیاز بود!

مالاگا 1 – بارسلونا 3

گل‌ها: فرناندس (31) برای مالاگا، بویان (44، پنالتی)، آفلای (76) و بارترا (86) برای بارسلونا

رئال مادرید 8 – آلمریا 1

گل‌ها: رونالدو (4 و 76)، آدبایور (31، 52 و 73)، بنزما (48) و خوسلو (87) برای رئال، اوچه (33) برای آلمریا

ارکولس صفر – اسپورتینگ خیخون صفر

دپورتیوو صفر – والنسیا 2

گل‌ها: آدوریس (4)، سولدادو (90)

اسپانیول 2 – سویا 3

گل‌ها: اوسوالدو (54)، وردو (73) برای اسپانیول، نگردو (3 و 62)، کانوته (45) برای سویا

لوانته 1 – ساراگوسا 2

گل‌ها: استوانی (80) برای لوانته، فرناندس (39 و 73) برای ساراگوسا

مایورکا 3 – اتلتیکو مادرید 4

گل‌ها: گوسمان (62)، وبو (71 و 90) برای مایورکا، آگرو (12، 59 و 81) و خوانفران (18) برای اتلتیکو

اوساسونا 1 – ویارئال صفر

گل: سخودو (41)

راسینگ سانتاندر 1 – اتلتیک بیلبائو 2

گل‌ها: باکر‌چی‌اوغلو (89) برای راسینگ، لوپس (19) و یورنته (20) برای بیلبائو

اخراج: فرانسیس (74) از سانتاندر

رئال سوسیه‌داد 1 – ختافه 1

گل‌ها: سوتیل (66) برای سوسیه‌داد، دیاز (9) برای ختافه

کد:
    2011/5/22

مالاگا 1 – بارسلونا 3: بارسا، 96 امتیاز!

بارسلونا لیگ را با برد به پایان برد.

سایت گل – بارسلونا توانست در خانه مالاگا با نتیجه سه بر یک به پیروزی برسد و خود را به خوبی آماده دیدار با منچستریونایتد کند.

این آخرین بازی دو تیم در لالیگا بود و البته برای بارسلونا و مالاگا تاثیر خاصی نداشت، چون بارسا قهرمان شده بود و جایگاه مالاگا در میانه جدول تثبیت شده بود.

مالاگا در دقیقه 31 به گل رسید. پاس انزو مارسکا با اشتباه فاحش مارک بارترا به سباستین فرناندس رسید و او با شوتی محکم از داخل محوطه جریمه گل اول را زد. شوت او در میانه راه به بارترا برخورد کرد.

در دقیقه 43 و پس از اعلام خطا روی بویان کرکیچ، خود او پشت پنالتی حاصل ایستاد و بازی را به تساوی کشاند.

ابراهیم آفلای در دقیقه 76 گل دوم بارسا را زد. سرجی روبرتو جوان که در بازی با رئال مادرید در لیگ قهرمانان دقایقی به میدان رفت توپ را به آفلای سپرد و او پس از کنترل آن و پشت سر گذاشتن سه بازیکن حریف، با شوتی زمینی بختی برای دروازه‌بان حریف باقی نگذاشت.

در دقیقه 85 هم نوبت به گل سوم رسید. کرنر دانیل آلوس از سمت راست در نزدیکی نقطه پنالتی به بارترا رسید و این مدافع با ضربه سری تندرآسا گل سوم را زد.

بارسلونا با این برد 96 امتیازی شد.

مالاگا هم با 46 امتیاز دهم است.

کد:
    By Hamidreza Keshavarz

2011/5/21

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------

خوسه پینتو، خوشحال از رکورد بارسلونا

دروازه‌بان دوم بارسلونا خوشحال است که تیمش رکورد بیشترین برد خارج از خانه را کسب کرد.

سایت گل –بارسلونا قهرمانی‌اش را مسجل کرده بود، اما خوسه مانوئل پینتو از برد سه بر یک در خانه مالاگا خوشحال بود چرا که آنها چهاردهمین برد خارج از خانه خود را کسب کردند که رکوردی در لالیگا به شمار می‌رود.

تیم پپ گواردیولا باخت یک بر صفر را با برد عوض کرد و بویان کرکیچ، ابراهیم آفلای و مارک بارترا گل زدند.

پینتو گفت: «ما مانند همیشه نشان دادیم که حرفه‌ای هستیم و عاشق رکورد شکستن‌ایم.

ما بیشترین برد خارج از خانه را کسب کرده‌ایم و این برای ما مهم بود.

این پایانی خوب برای ما بود. ما دیداری عالی داشتیم و بازیکنان بی‌نقص بازی کردند.»

پینتو از حضور در فینال لیگ قهرمانان محروم است، اما منتظر این دیدار است: «ما بی‌صبرانه منتظر این بازی هستیم. داریم سخت تلاش می‌کنیم بدون آن که سر و صدای زیادی بسازیم.

من شخصا نمی‌توانم در این بازی باشم اما در کنار بازیکنان خواهم بود و آنها را تشویق خواهم کرد.»

کد:
    2011/5/22

بویان کرکیچ: آماده بازی در فینال ومبلی هستم

این مهاجم 20 ساله در دیدار شب گذشته آبی و اناری ها مقابل مالاگا بعد از مدت ها در ترکیب اصلی قرار گرفت

سایت گل- بویان کرکیچ، مهاجم جوان بارسلونا، امیدوار است که بتواند فرصت بازی در دیدار فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستریونایتد در ومبلی را پیدا کند.

این مهاجم 20 ساله در دیدار شب گذشته آبی و اناری ها مقابل مالاگا بعد از مدت ها در ترکیب اصلی قرار گرفت. در این دیدار بارسا 3-1 به پیروزی رسید و کرکیچ یکی از گل های تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" من می خواهم تا آخرین دقیقه فصل به تیم کمک کنم. ما باید خوش بین باشیم و همه اعضای تیم نسبت به آنچه در پیش است احساس خوبی دارند. دیدار مقابل مالگا دیداری بود که تیم ریتمش را به دست آورد.

از بازی خودم راضی هستم و اکنون دیدار فینال ومبلی را در پیش داریم. نمی دانم بازی می کنم یا نه اما من برای این دیدار آماده ام."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/5/22

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    22.05.2011

GUARDIOLA’S CHAMPIONS LEAGUE PLAN

1. “From Monday through Thursday, we have to train and have things go well.”

2. “After Thursday, we are going to turn up the tension.”

3. “Puyol is recovered and is a guarrantee.”

4. “The important thing with Abidal is that we have him.”

Málaga 1-3 Barça

The champions says goodbye to the league with a victory

کد:
    May 22, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    22.05.2011

SPIRIT W-92

Victory and record

Málaga 1-3 Barça

The young Barça team achieved in Málaga their 14th victory away from home

Bojan and Afellay shined and scored and Barta scored the third

Champions League – Barça-Man U: 6 more days

Messi posed with the shirt that Guardiola wore in the mythical final of Wembly

“It’s an honor to put it on. Pep symbolizes how this Barça plays and behaves.”

کد:
    May 22, 2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی بحبوحه قهرمانی بارسا و 40گل زدن رونالدو همه فراموش کردن که چه تیمی سقوط کرد
    متاسفم واسه لاکرونیا،چه تیمی بود با امثال دیگو تریستان و روی ماکای و آلبرت لوکه و ....

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

متاسفم واسه لاکرونیا،چه تیمی بود با امثال دیگو تریستان و روی ماکای و آلبرت لوکه و ....
    اتفاقا جات خالی چه قدر خوشحال شدیم سر این قصیه ....

=-=-=-=-=
    بگردی نخاله همه جا پیدا می شه ...

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه علامتی پایین هر پستی هست اگه پستی مشکلی داره اون بزن
    و تویه هر بحثی هم دخالت نکن

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

بارسایی هستی که هستی هزاران ادم دیگه هم ممکنه طرفدار تیمی باشند
    منم احساس میکنم شما یخورده فکر میکنید نماینده بارسایی های p30 هستی
    در صورتی که اصلا اینطور نیست
    و در چیزی که بهت ربط نداره دخالت نکن
    هرچند ادبيات شما مناسب جواب دادن نيست اما چون حرف از طرفداراي بارسا در پي سي زدين مجبورم جواب بدم
    من هيچ وقت خودم رو نماينده بارساييها ندونستم برعكس هميشه به عنوان يكي از بارساييها نظرم رو دادم
    دوستان اينجا رو تا حدودي ميشناسم و ديگر دوستان هم من رو تا حدودي ميشناسن خوشحال ميشم اگر كسي احساسي مثل شما داره ابراز كنه
    در مورد پست شما هم صرفا نظرم رو به عنوان يه كاربر كه طرفدار بارسلوناست گفتم
    منم ميتونم پست شما رو بي جواب بزارم و بگم شما لياقت جواب دادن نداريدو... اما متاسفانه يا خوشبختانه اخلاق من اينجوري نيست
    هنوز هم معتقدم پست شما دور از ادب بود و هنوز هم معتقدم در عصبانيت پست ميدين
    با اين حال اميدوارم با تغيير در نوع ادبيات پستهاتون فصل آينده كه تاپيك مستقل براي بارسا زده ميشه شما هم در كنار ديگر بارساييها باشيد
    در ضمن وقتي همه ما در يه تاپيك شركت ميكنيم اكثر پستها به اكثرمون ربط داره و نميتونيم نسبت به چنين پستهايي بيخيال باشيم

---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

به نظر منم لاكرونيا حيف بود
    اين تيم نتونست خودش رو در اوجي كه چند سال پيش بهش رسيده بود نگه داره كه ممكنه هزاران دليل داشته باشه اما اين باعث نميشه كه از سقوط اين تيم متاسفم نباشم به ويژه اينكه لاليگا به شدت به تيمهاي ريشه دار براي نزديكتر شدن رقابتهاش احتياج داره كه با اين وضع...
    Last edited by گرافيكار; 22-05-2011 at 23:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •