نتایج لالیگا: سوپردپور سقوط کرد
دپورتیوو لاکرونیا پس از مدتها حضور در لالیگا به دسته پایینتر رفت.
سایت گل – لالیگا دیشب آخرین هفته خود را پشت سر گذاشت و به پایان رسید.
بارسلونا و رئال مادرید مدتی بود قهرمانی و نایبقهرمانی خود را مسجل کرده بودند. صعود والنسیا و ویارئال به لیگ قهرمانان، و حضور سویا، اتلتیک بیلبائو و اتلتیکو مادرید در لیگ اروپا هم چند هفته بود قطعی شده بود.
اما نبرد سقوط تا روز پایانی ادامه داشت و دپورتیوو لاکرونیا به جمع ارکولس و آلمریا پیوست و به دسته پایینتر سقوط کرد. دپور در ابتدای دهه 2000 از تیمهای بزرگ فوتبال اروپا بود و در لیگ قهرمانان بارها نتایجی عالی گرفت، از جمله بازگشت خیرهکننده مقابل میلان و بردن چهار بر صفر این تیم و رسیدن به نیمهنهایی، و بردن منچستریونایتد و بایرن مونیخ در زمین حریف. اما آنها حالا باید در دسته پایینتر روزگار بگذرانند.
اوساسونا هم با 47 امتیاز نهم شد، هرچند که فاصله آنها با دپور تنها 4 امتیاز بود!
مالاگا 1 – بارسلونا 3
گلها: فرناندس (31) برای مالاگا، بویان (44، پنالتی)، آفلای (76) و بارترا (86) برای بارسلونا
رئال مادرید 8 – آلمریا 1
گلها: رونالدو (4 و 76)، آدبایور (31، 52 و 73)، بنزما (48) و خوسلو (87) برای رئال، اوچه (33) برای آلمریا
ارکولس صفر – اسپورتینگ خیخون صفر
دپورتیوو صفر – والنسیا 2
گلها: آدوریس (4)، سولدادو (90)
اسپانیول 2 – سویا 3
گلها: اوسوالدو (54)، وردو (73) برای اسپانیول، نگردو (3 و 62)، کانوته (45) برای سویا
لوانته 1 – ساراگوسا 2
گلها: استوانی (80) برای لوانته، فرناندس (39 و 73) برای ساراگوسا
مایورکا 3 – اتلتیکو مادرید 4
گلها: گوسمان (62)، وبو (71 و 90) برای مایورکا، آگرو (12، 59 و 81) و خوانفران (18) برای اتلتیکو
اوساسونا 1 – ویارئال صفر
گل: سخودو (41)
راسینگ سانتاندر 1 – اتلتیک بیلبائو 2
گلها: باکرچیاوغلو (89) برای راسینگ، لوپس (19) و یورنته (20) برای بیلبائو
اخراج: فرانسیس (74) از سانتاندر
رئال سوسیهداد 1 – ختافه 1
گلها: سوتیل (66) برای سوسیهداد، دیاز (9) برای ختافه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/5/22
مالاگا 1 – بارسلونا 3: بارسا، 96 امتیاز!
بارسلونا لیگ را با برد به پایان برد.
سایت گل – بارسلونا توانست در خانه مالاگا با نتیجه سه بر یک به پیروزی برسد و خود را به خوبی آماده دیدار با منچستریونایتد کند.
این آخرین بازی دو تیم در لالیگا بود و البته برای بارسلونا و مالاگا تاثیر خاصی نداشت، چون بارسا قهرمان شده بود و جایگاه مالاگا در میانه جدول تثبیت شده بود.
مالاگا در دقیقه 31 به گل رسید. پاس انزو مارسکا با اشتباه فاحش مارک بارترا به سباستین فرناندس رسید و او با شوتی محکم از داخل محوطه جریمه گل اول را زد. شوت او در میانه راه به بارترا برخورد کرد.
در دقیقه 43 و پس از اعلام خطا روی بویان کرکیچ، خود او پشت پنالتی حاصل ایستاد و بازی را به تساوی کشاند.
ابراهیم آفلای در دقیقه 76 گل دوم بارسا را زد. سرجی روبرتو جوان که در بازی با رئال مادرید در لیگ قهرمانان دقایقی به میدان رفت توپ را به آفلای سپرد و او پس از کنترل آن و پشت سر گذاشتن سه بازیکن حریف، با شوتی زمینی بختی برای دروازهبان حریف باقی نگذاشت.
در دقیقه 85 هم نوبت به گل سوم رسید. کرنر دانیل آلوس از سمت راست در نزدیکی نقطه پنالتی به بارترا رسید و این مدافع با ضربه سری تندرآسا گل سوم را زد.
بارسلونا با این برد 96 امتیازی شد.
مالاگا هم با 46 امتیاز دهم است.
کد:
By Hamidreza Keshavarz
2011/5/21
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
خوسه پینتو، خوشحال از رکورد بارسلونا
دروازهبان دوم بارسلونا خوشحال است که تیمش رکورد بیشترین برد خارج از خانه را کسب کرد.
سایت گل –بارسلونا قهرمانیاش را مسجل کرده بود، اما خوسه مانوئل پینتو از برد سه بر یک در خانه مالاگا خوشحال بود چرا که آنها چهاردهمین برد خارج از خانه خود را کسب کردند که رکوردی در لالیگا به شمار میرود.
تیم پپ گواردیولا باخت یک بر صفر را با برد عوض کرد و بویان کرکیچ، ابراهیم آفلای و مارک بارترا گل زدند.
پینتو گفت: «ما مانند همیشه نشان دادیم که حرفهای هستیم و عاشق رکورد شکستنایم.
ما بیشترین برد خارج از خانه را کسب کردهایم و این برای ما مهم بود.
این پایانی خوب برای ما بود. ما دیداری عالی داشتیم و بازیکنان بینقص بازی کردند.»
پینتو از حضور در فینال لیگ قهرمانان محروم است، اما منتظر این دیدار است: «ما بیصبرانه منتظر این بازی هستیم. داریم سخت تلاش میکنیم بدون آن که سر و صدای زیادی بسازیم.
من شخصا نمیتوانم در این بازی باشم اما در کنار بازیکنان خواهم بود و آنها را تشویق خواهم کرد.»
کد:
2011/5/22
بویان کرکیچ: آماده بازی در فینال ومبلی هستم
این مهاجم 20 ساله در دیدار شب گذشته آبی و اناری ها مقابل مالاگا بعد از مدت ها در ترکیب اصلی قرار گرفت
سایت گل- بویان کرکیچ، مهاجم جوان بارسلونا، امیدوار است که بتواند فرصت بازی در دیدار فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستریونایتد در ومبلی را پیدا کند.
این مهاجم 20 ساله در دیدار شب گذشته آبی و اناری ها مقابل مالاگا بعد از مدت ها در ترکیب اصلی قرار گرفت. در این دیدار بارسا 3-1 به پیروزی رسید و کرکیچ یکی از گل های تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" من می خواهم تا آخرین دقیقه فصل به تیم کمک کنم. ما باید خوش بین باشیم و همه اعضای تیم نسبت به آنچه در پیش است احساس خوبی دارند. دیدار مقابل مالگا دیداری بود که تیم ریتمش را به دست آورد.
از بازی خودم راضی هستم و اکنون دیدار فینال ومبلی را در پیش داریم. نمی دانم بازی می کنم یا نه اما من برای این دیدار آماده ام."
کد:
By Behnam Jafarzadeh
2011/5/22