تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 827 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بعد کارتریج هارد رو که بکنیم، داخلش sata هست؟ و به این کابله وصل می شه؟؟
    من الان لپتاپم از این ایساتا یواس بی ها رو داره! همون مدل پی!
    یه ساتا به ای ساتا بگیریم یه سرش رو به هارد می زنیم یه سرش رو به پورت؟
    درست فهمیدم دیگه!
    من تو یه مقاله می خودم که خوندن ای ساتا نصف برابر یو اس بی تری و نوشتنش دو برابره!
    راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت شده!
    Last edited by amirkhan_0o0; 10-06-2012 at 18:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

نکته مهم بعدی این هست که مادربردهایی این قابلیت رو دارند که دیوایسهای متصل شده به esata رو مثل usb شناسایی کنند که Advanced Host Controller Interface یا ahci رو داشته باشند در غیر اینصورت ابتدا سیستم رو خاموش و هارد رو متصل و سپس سیستم رو روشن کنید .
    خب اینو از کجا باید فهمید؟

خوشبختانه پورت موجود eSATAp هستش ولی چطوری باید هارد 2.5 اینچی رو با این کابلی که معرفی کردید راه اندازی کرد؟ (تکلیف پورت پاور چی میشه؟)
    از اونجا که الان تو این بازار آشفته هارد لپ تاپ از 2.5 اکسترنال گرونتره فکر کنم انتخاب میمونه بین سیگیت پرتابل و 3.5 اینترنال که خب هر کدوم حسن و عیب خودشون رو دارند و اینکه بشه با این esatap هارد رو بدون نیاز به پاور کیس روشن کرد میشه جزء نکات تاثیر گذار پس ممنون میشم جواب این رو هم بدید.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اینو از کجا باید فهمید؟

خوشبختانه پورت موجود eSATAp هستش ولی چطوری باید هارد 2.5 اینچی رو با این کابلی که معرفی کردید راه اندازی کرد؟ (تکلیف پورت پاور چی میشه؟)
    از اونجا که الان تو این بازار آشفته هارد لپ تاپ از 2.5 اکسترنال گرونتره فکر کنم انتخاب میمونه بین سیگیت پرتابل و 3.5 اینترنال که خب هر کدوم حسن و عیب خودشون رو دارند و اینکه بشه با این esatap هارد رو بدون نیاز به پاور کیس روشن کرد میشه جزء نکات تاثیر گذار پس ممنون میشم جواب این رو هم بدید.
    با توجه به esata-p بودن پورت لپتاپتان برای راه اندازی هارد اکسترنال پرتابل سیگیت یا هر هارد 2.5 اینچی میبایستی کابلی مثل عکس زیر رو پیدا کنید که بهتره کارتریج سیگیت از نوع easta رو پیدا کنید .

توضیحاتی که قبلاً دادم فرض بر این بود که که منبع تغذیه مستقل از لپتاپ دارید و هاردتان هم از نوع 3.5 اینترنال یا اکسترنال (سیگیت) هست . اگر هاردتان از نوع 2.5 اینچی اینترنال یا اکسترنال (سیگیت) باشه و اصرار دارید که بدون نیاز به پاور مستقل روشن بشه میتونید برق رو از usb بگیرید ، بعبارت دیگه طبق عکس زیر سیم قرمز کابل usb رو به سیم قرمز برق ساتا و همینطور قسمت مشکی سیمها . چون روشی که قبلاً توضیح دادم قابلیت انتقال جریان برق رو ندارند .

چند نکته مهم :
    از این روش به هیچ وجه برای هاردهای 3.5 اینچی استفاده نشود چون هاردهای 3.5 اینچی علاوه بر برق 5 ولت به برق 12 ولت هم نیاز دارند .
    دقت کنید سیمها اتصالی نکند و همچنین دقت کنید سیم قرمز حتماً به سیم قرمز متصل بشه و سیم مشکی به سیم مشکی (جابجا نزنید) .
    این در حد پیشنهاد بود و با توجه به دردسری که دارد تا حد امکان دوری کنید .
    در مورد ahci بودن مادربرد باید بایوس مادربردتان رو بررسی کنید .

بعد کارتریج هارد رو که بکنیم، داخلش sata هست؟ و به این کابله وصل می شه؟؟
    من الان لپتاپم از این ایساتا یواس بی ها رو داره! همون مدل پی!
    یه ساتا به ای ساتا بگیریم یه سرش رو به هارد می زنیم یه سرش رو به پورت؟
    درست فهمیدم دیگه!
    من تو یه مقاله می خودم که خوندن ای ساتا نصف برابر یو اس بی تری و نوشتنش دو برابره!
    راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت شده!
    بلی ساتا هست .

عکس زیر برای مدلهای آداپتوردار

و برای مدلهای پرتابل

4. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چهارشنبه یه هارد اکسترنال 3 ترابایتی خریدم 345 هزارتومن .
    در حال حاضر 8 تا هارد اکسترنال وسترن دارم که جمع کلش 13 ترابایت میشه (عکس زیر) .
    در واقع دوتا هارد اینترنال سیگیت داشتم که محتویاتشو خالی کردم .

یه usb hub خریدم از نوع usb3 به قیمت 45 هزارتومن 4 پورته .

6. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آقا عطا واقعن ممنون بابت توضیحات جامعتون، این کابلی که عکسش رو گذاشتید قبلن تو سایتای خارجی دیده بودم ولی بعید میدونم تو ایران گیر بیاد.
    راجع به مادربرد از اونجا که من واسه لپ تاپ میخوام از تو بایوس به جایی دسترسی ندارم و مدل مادربرد هم معلوم نیست، ولی میشه عکس زیر رو مبنی بر پشتیبانی گذاشت یا نه؟

سوال آخر هم اینکه اگه سیستم از هات پلاگ پشتیبانی نکنه و بخوایم با یه پاور جدا هارد رو روشن کنیم ممکنه بخاطر زودتر روشن شدن هارد مشکلی پیش بیاد؟
    بازم ممنون از توجهتون.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا عطا واقعن ممنون بابت توضیحات جامعتون، این کابلی که عکسش رو گذاشتید قبلن تو سایتای خارجی دیده بودم ولی بعید میدونم تو ایران گیر بیاد.
    راجع به مادربرد از اونجا که من واسه لپ تاپ میخوام از تو بایوس به جایی دسترسی ندارم و مدل مادربرد هم معلوم نیست، ولی میشه عکس زیر رو مبنی بر پشتیبانی گذاشت یا نه؟

سوال آخر هم اینکه اگه سیستم از هات پلاگ پشتیبانی نکنه و بخوایم با یه پاور جدا هارد رو روشن کنیم ممکنه بخاطر زودتر روشن شدن هارد مشکلی پیش بیاد؟
    بازم ممنون از توجهتون.
    با توجه به عکسی که گزاشتید فکر کنم ahci هست . یعنی هات پلاگ هست بعبارت دیگه زمانی که سیستم روسن هست میتونید هارد رو متصل کنید .
    در مورد سوال آخرتون هم اگر هارد رو با استفاده از پاور مستقل زودتر از لپتاپ روشن کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد (خودم بارها و بارها اینکار رو کردم) . البته اگر هارد بدسکتوری شدید یا سایر مشکلات دیگه ای داشته باشه و زودتر از لپتاپ ، هارد روشن بشه ممکنه در لودینگ هنگ کند و در نتیجه مجبورید پس از load کامل ویندوز هارد رو متصل کنید ولی اگر هارد مشکلی نداشته باشد میتونید زودتر از لپتاپ روشن کنید .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يه سوال از اساتيد داشتم. بنظرتون الان يه هارد سه ترا واسه ارشيو بخرم يا وايسم بعدا؟ عجله اي ندارم ولي دوست ندارم بعد از سه چار ماه صبر همين قيمت بخرم. هارد كورد نظرمم اينترناله گرينه.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

يه سوال از اساتيد داشتم. بنظرتون الان يه هارد سه ترا واسه ارشيو بخرم يا وايسم بعدا؟ عجله اي ندارم ولي دوست ندارم بعد از سه چار ماه صبر همين قيمت بخرم. هارد كورد نظرمم اينترناله گرينه.
    قیمت ها به نظر نمی رسه از این پائین تر بیاد علاوه بر این که تابستون داره فرا می رسه و سیگنال های 30یا30 در مورد مذاکرات چنان مثبت نیست!

12. 2 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    اتفاقاً این کلمه passport انحصاری وسترن هست و کمپانی دیگری نمیتواند از این نام استفاده کند ، مثلاً اگر شما به سایت سیگیت مراجعه کنید برای هاردهای پرتابل کلماتی چون GoFlex Slim یا GoFlex Turbo یا GoFlex Pro یا GoFlex Ultra-portable یا goflex satellite بکار برده و خبری از passport نیست

مشابه این حالت در صنایع خودرو سازی هم هست . نام اولیه خودروی پورشه 911 ، 901 بوده که با اعتراض کمپانی پژو به 911 تغییر کرد . یعنی کمپانی پژو تمام اعداد بین 101 تا 909 که رقم وسط آن ها صفر بود به ثبت تجاری رسانیده .
    سلام عطاجان
    بله برای وسترن ثبت شده..ولی منظور من اینه که یک کلمه عمومیه و فوق العاده معموله .مثلن مثل پلی استیشن نیست...
    بر فرض کلمه ویندوز(پنجره ها) یک کلمه خیلی عمومیه...اگر شما در دسکتاپ لینوکس بگید اون ویندوزها رو ببند اشتباه نگفتید...
    نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه...
    در این باره بحثهای حقوقی زیاد صورت گرفته و یک اتفاق نظری انگار وجود نداره در احکام دادگاه ها...برای مثال کمپانی اینتل از AMD شکایت کرد برای سبک نامگذاری سی پو یوهاش که فوق العاده شبیه به اینتل بود(اگر اشتباه نکنم دوره 386و486و...). دادگاه رای داد به این موضوع که اعداد انحصاری نیستند و بنابراین اینتل برای اولین بار یک نام تجاری خاص به پردازنده هاش اختصاص داد...پنتیوم...
    یا زمان عرضه بلوری (اشعه آبی) درخواست شرکتهای حامی این فن آوری برای ثبت این عنوان پذیرفته نشد، و در اخبار این موضوع عنوان شد که کلمه بلو(آبی) یک کلمه خیلی عمومیه و عادیه...در نتیجه شما میبینید که این کلمه از طرف این کنسرسیوم بصورت blu (با حذف e آخر ) به ثبت رسیده ...

بنظر من کلماتی مثل پاسپورت(گذرنامه-کلید) یا اسلیم(نازک-لاغر) هم به همین شکل است، گرچه حقوق تجاری استفاده ازشون برای اون دسته از محصولات به ثبت رسیده. ولی اگر میگم استفاده اش انحصاری وسترن دیجیتال نیست از نظر حقوقی-تجاری نمیگم از نظر بیان شفاهی میگم...کما اینکه یک انگلیسی زبان خیلی راحت ممکنه در وصف هارد سیگیتش بگه مثل پاسپورت قابل حمله یا در مورد هارد وسترنش بگه اسلیمه. و ما هم از این کلمات که در سراسر جهان عمومی شده به همین شکل استفاده میکنیم.

14. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    خسته نباشید همگی
    میخواستم یه هارد اکسترنال بخرم واسه آرشیو کردن فیلم هایی که دانلود کردم و اکثرا حجیم هستند و دیگه هارد خود لپ تاپ پاسخگو نیستش...
    یه هارد میخوام که USB2 باشه....چون سیستم من USB3 رو ساپورت نمیکنه و فکر کنم پول الکی بابتش میدم اگه USB3 بخرم...مگه نه؟
    دوم اینکه من رنج قیمت ها دستم نیست.مایلم 2 ترابایت بخرم...ولی خب میگم شاید خیلی هزینه بر باشه 2 ترا...واسه همین حداقل 1 ترا و حداکثر 2 ترا میخوام...لطفا بگید تفاوت قیمتشون چقدره؟
    سوم اینکه میخوام که مرگ نداشته باشه این هارد...یعنی خیالم از سالم بودن فایل هایی که این تو هستش راحت راحت راحت باشه!!!چون تمام دار و ندارم رو میخوام بریزم توش
    چهارم اینکه سعی کنید مدل هایی رو بهم معرفی کنید که قیمت مناسبی داشته باشن...خیلی نجومی نباشه قیمت ها...
    شما پیشنهادتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •