سلام
من پرینت کارتو گرفتم
یه جاس نوشته انگشت و امضا.
میشه بپرسم اونجارو کی باید امضا کنه ؟
سلام
من پرینت کارتو گرفتم
یه جاس نوشته انگشت و امضا.
میشه بپرسم اونجارو کی باید امضا کنه ؟
یه سوال تخصصی !
به نظرتون می ارزه ریسک کنیم و عمومی ها رو جوابش تو پاسخبرگ تو گزینه درست یه علامت کوچیک بزنیم بعد بیاییم و در وقت تخصصی ( شروع تخصصی نه آخرش که ریسک بالا بره ) و گزینه ها رو کامل پر کنیم؟
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
رئیس سازمان سنجشمیشه بپرسم اونجارو کی باید امضا کنه ؟- شوخی کردم، خودت باید امضا کنی. انگشت هم باید بزنی.
از الان نباید به فکر سال بعد باشی. فعلا سعی کن معمولی بخونی. یادمه سال قبل عجله ای برا کنکور نداشتم و می خواستم فقط خوب یاد بگیرم. توصیه می کنم بیشتر تو تاپیکای کنکور 91 بگردی بهتره چون جوش متناسب با موقعیتتون هست.اما ما تازه میخوایم شروع کنیم...
کاش منم الان موقعیت شما رو داشتم!!!
Last edited by vahid-p; 28-06-2011 at 14:03.
لابد انگشت رییس سازمان سنجش رو هم از اینترنت بخره؟![]()
به نظر من که این کار رو نکن![]()
منم موافق نیستم . حالا میخوای بکن .. میخوای بپیچان![]()
به نظرتون می ارزه ریسک کنیم و عمومی ها رو جوابش تو پاسخبرگ تو گزینه درست یه علامت کوچیک بزنیم بعد بیاییم و در وقت تخصصی ( شروع تخصصی نه آخرش که ریسک بالا بره ) و گزینه ها رو کامل پر کنیم؟
خب توی اختصاصی وقت زیاد میاری؟ ! ... یا اینکه عمومی رو بهتر میزنی اگر وقت بیشتر داشتی ؟! ... اگر اینطور هست که فکر کنم کار خوبی باشه ... در غیر این صورت نه !
کاش تخصصی رو اول میدادن تا بشه این کارو واسه اختصاصی ها کرد![]()
حالا پاسخبرگها یکی هستند؟به نظرتون می ارزه ریسک کنیم و عمومی ها رو جوابش تو پاسخبرگ تو گزینه درست یه علامت کوچیک بزنیم بعد بیاییم و در وقت تخصصی ( شروع تخصصی نه آخرش که ریسک بالا بره ) و گزینه ها رو کامل پر کنیم؟
مگه چقدر طول میکشه تا سوالا تخصصی رو بدن. به نظر من خسته کنندس . یه استراحت بینشون باشه بهتره...
راستی وحید جان اون امضات کجاس خیلی خوشم میاد ازش. تازه داشتیم حال میکردیم که 2 روز مونده. اگه میشه تو یه پست بزارش.
خوشبختانه دوستان تجربه هاشون رو در میون گذاشتن و حالا همه میدونن چکاری انجام بدن بنابراین فقط برای همه آرزوی موفقیت میکنم
و امیدوارم هر کس همون نتیجه ای رو بگیره که استحقاقش رو داره و اتفاقات عجیب و غریب پیش بینی نشده - که مهمترین آفت کنکوره- برای بچه های این فروم رخ نده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)