تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 1298 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459509909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینجایی که من هستم هیچ بنی بشری اینترنت ارائه نمیکنه جز مخابرات.اون سایتم که پست قبلی زدم با مخابرات یکی شده!(امروز زنگ زدم وصل شد به مخابرات).

اون وایمکس مبین نت هم که خدا تومن پول مودم هاش هست...110 تومن تا 200 تومن !

اینجا چند نفر مدام دارن میگن که حجم رو میخوره و فلان.من هم استفادم فقط وب گردی هست.یعنی ماهی بیشتر از 3 گیگ مصرف نمیکنم.و دوست ندارم ماهیانه بیشتر از 10 تومن واسه اینترنت بدم.چون فقط وبگردی میکنم نه دانلود و آپلود.

اگه قرار باشه که حساب و کتاب نداشته باشه و الکی حجم بخوره اصلا نمیخوام!
    همون ایرانسل رو استفاده میکنم.حداقل دقیق حساب میکنه!

لطفا دوستان دیگر در مورد حجم اظهار نظر کنن ببینم واسه همه اینطوری هست؟اینکه بی حساب حجم رو کم میکنه...
    من میگم همون ایرانسلتو وصل کن به pc حالشو ببر ! یکی از رفیقام میگه 30-35 تا سرعت دانلود میگیره که واسه وب گردی خوبه !
    بعدم این وایمکس ها رو میتونی بری دنبال طرح هایی که مودم رایگانه !
    الان هم که اپراتور بعدی تو راهه کلا اینترنت داره میاد دنبالت ! حالا سرعتش میگن 512 کیلوبیت هست که میشه 56 کیلوبایت ولی بازم خوبه ! یکی از مودم های edge و ... بگیر و سیم کارت ایرانسل رو هرجا خواستی بزن بهش و در آینده هم اون اپراتور کوفتی !
    و اینک اگه یک گوشی نسل 4 داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم وایمکس رو تو خودش داره البته نمیدونم بشه ازش اینجا استفاده کرد یا نه !
    البته مخابرات هم زیاد بد نیست ! ولی من نمیدونم با بازی آنلاین (اونم dota) و دانلود چند تا کلیپ یوتوب چرا باید حجمم تموم بشه رو نمیفهمم ! با این همه آپلود کذایی که فقط هم واسه من نیست !

بعدم من نمیتونم به این شک کنم که سیستمم توش spyware و ... باشه ! نورتون 360 دارم حدود 9 ماهیه که هر ثانیه آپدیت میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اقا جان من در یک ماهه گذشته50 هزار تومان پول اینترنت دادم در کمتر از یک هفته شارژم تموم می شه مثلا الان چک می کنم نوشته 1500 مگ پنج دقیقه بعد میشه 1200 مگ،، چندین بار هم اینجا گفتم که چرا اینطوری شده! من شاید در ماه 500 مگ هم دانلود فایل ندارم صرفا وبگردی اپلود الان هم چند ساله از زمانی که باید توی مخابرات فروغی حضوری شارژ می کردیم از اینترنت مخابرات استفاده می کنم همچین چیزی ندیده بودم
    از جمعه هم که کلا اینترنتم قطع شده نمی دونم چرا با وجود اینکه جمعه هم 1 گیگ شارژ کردم خلاصه کار ما شده فقط شارژ کردن اعتبار تا می یایم به خودمون بیاییم تموم شده روزی 1 گیگ دانلود و اپلود دارم عجیبه حتی وایرلس رو هم قطه کردم گفتم شاید یکی پسوردم رو داره داره می دزده ولی فرقی نکرد

3. 2 کاربر از khiyalat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من سرعتم خیلی خوبه ولی هر سایتی باز می کنم یک مگ از حجمم کم میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینقدر همه داریم میگیم حجم مصرفی مشکل داره ولی کو کسی که گوش بده

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینقدر همه داریم میگیم حجم مصرفی مشکل داره ولی کو کسی که گوش بد
    من سرعتم خیلی خوبه ولی هر سایتی باز می کنم یک مگ از حجمم کم میشه
    قا جان من در یک ماهه گذشته50 هزار تومان پول اینترنت دادم در کمتر از یک هفته شارژم تموم می شه مثلا الان چک می کنم نوشته 1500 مگ پنج دقیقه بعد میشه 1200 مگ،، چندین بار هم اینجا گفتم که چرا اینطوری شده! من شاید در ماه 500 مگ هم دانلود فایل ندارم صرفا وبگردی اپلود الان هم چند ساله از زمانی که باید توی مخابرات فروغی حضوری شارژ می کردیم از اینترنت مخابرات استفاده می کنم همچین چیزی ندیده بودم
    از جمعه هم که کلا اینترنتم قطع شده نمی دونم چرا با وجود اینکه جمعه هم 1 گیگ شارژ کردم خلاصه کار ما شده فقط شارژ کردن اعتبار تا می یایم به خودمون بیاییم تموم شده روزی 1 گیگ دانلود و اپلود دارم عجیبه حتی وایرلس رو هم قطه کردم گفتم شاید یکی پسوردم رو داره داره می دزده ولی فرقی نکرد
    قربونتون برم از حلوا حلوا گفتن که دهن آدم شیرین نمیشه باید کاری انجام بدیم پس حتمی روز پنج شنبه(البته من فردا هم وقت دارم)
    بیاین تا تکلیفشو روشن کنیم
    من که دیگه نمیدونم به اینا چی بگم یک مشت...

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قربونتون برم از حلوا حلوا گفتن که دهن آدم شیرین نمیشه باید کاری انجام بدیم پس حتمی روز پنج شنبه(البته من فردا هم وقت دارم)
    بیاین تا تکلیفشو روشن کنیم
    من که دیگه نمیدونم به اینا چی بگم یک مشت...
    پنج شنبه نیستن داداش !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا جان من در یک ماهه گذشته50 هزار تومان پول اینترنت دادم در کمتر از یک هفته شارژم تموم می شه مثلا الان چک می کنم نوشته 1500 مگ پنج دقیقه بعد میشه 1200 مگ،، چندین بار هم اینجا گفتم که چرا اینطوری شده! من شاید در ماه 500 مگ هم دانلود فایل ندارم صرفا وبگردی اپلود الان هم چند ساله از زمانی که باید توی مخابرات فروغی حضوری شارژ می کردیم از اینترنت مخابرات استفاده می کنم همچین چیزی ندیده بودم
    الان جناب adsltce تشریف می آورند و می گویند بخاطر غرض ورزی بنده از شما بی دلیل حجم کم می شود

9. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نت شمام قطعه؟ زنگ زدم پشتیابی. اتومات میگه شما نفر 28م صف هستین

11. این کاربر از The Jok3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

بله
    نت قطع بود حالا وصل شد

راستی این دوره هم تسویه شده

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما که از مخابرات دارین میتونید به من کمک کنید ؟
    من از خراسان رضوی دارم

چجوری وقتی یه نفر با یوزر/پسورد من وصله رو دیسکانکت کنم و خودم وصل شم
    پسورد ورود به سامانه سرویس دهی به مشترکین ADSL خراسان رضوی رو خودم دارم
    ازونجا که تغییرش میدم بازهم ارور 691 میده و میگه یه نفر دیگه وصله
    مخابرات هم جواب درستی نمیده

میشه یه کمکی بکنید.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •