ضبطش فلش می خوره از لحاظ آپشین طراحی هم خوبه . تنها ایرادش اینه که آمپلی خور نیست که من به خاطر همین مساله عوضش کردم![]()
ضبطش فلش می خوره از لحاظ آپشین طراحی هم خوبه . تنها ایرادش اینه که آمپلی خور نیست که من به خاطر همین مساله عوضش کردم![]()
کیلومتر تعویض 80000 تا هست
در مورد تعویض هم به نظرم اگر کمی فنی باشی می تونی تعویض کنی
فقط باید تسمه سفت کن را کمی شل کنید به هر حال جا دست و مکانیزمش بسیار ساده تر از تندر به نظر میرسه
از ایرادات دیگه این ماشین این هست که در صورت پاره شدن تسمه دینام امکان حرکت محدود(مثلا تا زمان خالی شدن باطری) وجود ندارد چون مجموعه اویل ماجول بوسیله تسمه دینام می چرخه![]()
درود
اگركسي خودش اين كار رو انجام داده لطفاً مراحل كار را دقيقاً توضيح بده چون اون اطلاعاتي كه توي كتابچه تعميرات هست مربوط به زماني كه موتور از روي ماشين بيرون آورده شده است نه وضعيت فعلي و اونهمه تجهيزات و فضاي كم توي كاپوت.
فكر كنم بايد چرخ شاگرد و كاور هاي پلاستيكي زير گلگير باز بشه تا به تسمه دسترسي پيدا كنيم .
به هر حال اين اتفاق ممكنه براي همه و خصوصاً توي جاده حادث بشه و خدائيش خيلي سخته كه براي تعويض يك تسمه مجبور بشيم ماشينو با جرثقيل حمل كنيم و كلي دردسر ديگه .....
تا حالا كسي تسمه دينام اي اف سون پاره نكرده ؟؟؟
روال کارش بر اساس سخت ترین طرح که همون ال90 هست بدین شرح هست که برای موتور ملی هم مشترکه
اول ماشین میره روی جک و چرج سمت شاگرد به همراه شلگیرش باز میشه
سپس دسته موتور پایین شل میشه و دسته موتور بالا کامل در میاد
در نهایت یک جک دیگه میاد زیر موتور و موتور را از سمت شاگرد تا اونجایی که جا داره میاره بالا
در نهایت مجموعه تعویض میشه و تمام مراحل بصورت عکس طی میشه
این روال اساسی هست و روال غیر اساسی هم میشه با زور دیلم و اهرم پیچ گوشتی و ...
یاد اتوبوس های مسافر بری بین شهری ایران پیما افتادم که توی جاده با موتور روشن تسمه عوض می کردن و پیچ گوشتی یک دور کامل توی موتور می چرخید
ممنون
پس كار بسيار دشواري است و يه جورائي نشدني و بهتر اينكه قبل از 80تا عوضش كنيم و دعا كنيم كه زودتر پاره نشه .
ولي ظاهراً جنش خوبي داره و به اين راحتي ها پاره شدني نيست .
به هر حال زحمت كشيد و ممنون از اطلاعات مفيدتون .
دوستان
منظور از فرمان تلسکوپی یعنی چی؟
آیا جدا از تنظیم ارتفاع فرمانه که با آزاد کردنش زیر قسمت آمپر انجام میشه؟
ممنون
یا ابرفرض
داش ess مگه چند سالته که یک همچین تجربه شیرینی با ایران پیما داشتی؟ (البته ایران پیما سواری داشتم ولی این صحنه رو شکار نکردم خیلی می بایست جالب بوده باشه
بگذریم من چند صفحه پیش یک دو تا سوال کردم شما که ظاهرا چهار تا تسمه بیشتر از من پاره کردیراهنمائی بفرما
می خام سورن رو بفروشم
تعویض موتور و کمتر بودن کیلومتر ماشین به میزان 2000 کیلومتر رو باید به خریدار بگم یا نه، به علاوه تعمیرات ریز و درشت دیگه (منطقی اینه که اگه بگم فرار میکنه) شما یا هر کدوم دیگه از دوستان نظری در این رابطه ندارن؟؟؟
سلام ماشن من سمند اف 7 بنزینی هست چند روزی هست وقتی کولر روشن می کنم کم میاره . فیلتر بنزین را تازه عوض کردم می تونه عیب از چی باشه . استپر یا سیستم برق . شمع ها را همان اوایل عوض کردم سوزنی اتولیت گداشتم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام
فرمان تلسكوپي از دو جهت قابل تغيير مي باشد: يكي از قسمت طول ميله فرمان در قسمت زير غربيلك و ديگري از نظر زاويه با زير داشبرد كه دراكثراتومبيل هاي ساخت ايران فقط آپشن تغييرزاويه فرمان وجود دارد .
خدمت شما عرض شود اگر روش گارانتی تعویض شده نیازی به گفتنش به خریدار نیست
فوقش اگر طرف متوجه شد بهش بگین من ماشین را برای سرویس گارانتی برده بودم شرکت و حالا هر اقدامی روی ماشین به عنوان گارانتی انجام دادن من بی خبرم
نیازی نداره خریدار همه جزییات را بدونه ، خوب نیست دردسر ساز میشه
فقط اطلاعات لازم را بهش بدین
مثلا اگر شما صفحه کلاچ عوض کردین که دیگه نیازی نیست تاریخ و علتش را توضیح بدین
فقط اگر ماشین تصادف کرده به نظرم اخلاق عرف می کنه که گفته بشه هر چند که باز هم وظیفه فروشنده نیست که بگه چون توی قولنامه هم به صراحت گفته میشه که جنس مورد معامله به رویت کامل خریدار در آمده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)