پینگ منم خرابه نا جایی که به 800...900 هم میرسه دیشب هم که سرعت دانلود رسیده بود به0.5 کیلو
امروز زنگ زدم پشتیبانی میگه هیچ مشکلی از طرف ما نیست. دوستانی که صبانت دارن زنگ بزنن پشتیبانی شاید از خواب بیدارشن
![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
پینگ منم خرابه نا جایی که به 800...900 هم میرسه دیشب هم که سرعت دانلود رسیده بود به0.5 کیلو
امروز زنگ زدم پشتیبانی میگه هیچ مشکلی از طرف ما نیست. دوستانی که صبانت دارن زنگ بزنن پشتیبانی شاید از خواب بیدارشن
![]()
سلام
فاصله تا isp یا مرکز مخابراتی تو سرعت اینترنت تاثیر داره؟سرعت دانلود شبانه سرویس 128 ارم نت چنده؟
گفتی بچهای ارم نت. یاد داش اهریمن افتادم.نیستش.نکنه شاتلیا ترورش کردن
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
اگه سیم مسی هستی.آره تاثیر داره ولی فیبر نوری نه.شبانه ارم نتم 50 تا 60 ولی پینگش داغونه
Last edited by arashsard; 21-08-2011 at 15:14.
اهریمن فعلا بن شده.
این شرکت هم دلش به همین خوشه که کاربراش زیاد شدن و کم کم داره بازی در میاره.
چند ماه پیش که از صبانت اومدم ارم نت، سرعت شبانه صبانت به 20 کیلوبایت هم نمیرسید، الان ظاهرا سرعتش دوباره زیاد شده.
خلاصه همه شرکتا همین هستن، تا مشترکشون زیاد میشه بازی در میارن.
اینجا هم که من مدام مشکل قطعی دارم. همینجوری باشه بعد از این دوره میرم از یه جا دیگه میگیرم.
حالا شما مسئله قطعی داری ... ما مسئله پینگ داریم
شبانه هم انصافا سرعتش بدک نیست البته نه برای کسی که سرویس دو مگ داره برای من خوبه. فقط پینگش خیلی بد هست. نمیشه حتی یوتوب یه ویدیو دید
اهریمن رو بخاطر شاتل اخراج کردن! بنده خدا حرف درست میزد اخراجش کردن..
میتونه آیدی جدید بسازه.بعدشم با وی پی ان بیاد که آیپیش عوض بشه.با اصلا با برنامه U98 آیپی شو ببنده بیاد
سلام اینجا که کسی استاتیک ای پی نیست!! که کاری به ای پی ش داشته باشه...
چیزی هم که زیاده وی پی ان فری:
ولی میتونه گزینه خروج رو بزنه و کلا کش مرورگر پاک میشه از پی سی وردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو ایدی جدید بسازه
کلا حیف بود بنده خدا اینقدر طرفداری شاتل رو کرد اینکارو باهاش کنن
جالب اینجاست که ای پی من الان این بود :2.182.**.156
بعد از یه دی سی شد این :79.127.**.66
از مخابرات به اسیاتک تغییر کرده![]()
Last edited by wordship; 21-08-2011 at 17:07.
آره.مال منم همینجوریه.چند بار دیسکانک کانکت میکنم آیپیم از آسیاتک میره مخابرات و بلعکس![]()
سایت جالبیه.یه سر بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چه سرعتی دارم و خودم غافلم...
عکس رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)