پیمان جان متاسفانه منم همین مشکل رو دارم .
مثلا دکمه ی Back هر دفعه یه چیز نوشته .
یه بار نوشته Download و چیزای دیگه !
پیمان جان متاسفانه منم همین مشکل رو دارم .
مثلا دکمه ی Back هر دفعه یه چیز نوشته .
یه بار نوشته Download و چیزای دیگه !
سلام ......
دوستان تا حالا کسی این ویروس عکسا رو گرفته ؟! چطوری باید پاکشون کنم ؟! من برای دومین باره که این ویروسه لعنتی رو میگیرم دفعه اول گوشی رو مستر ریست کردم ولی ایندفعه دیگه نمی خوام این کارو کنم !!
لطفا بگید چطوری درستش کنم ؟!
ممنون .....
منم اینو گرفرفته بودم اما فقط با مستر ریست درست میشه
---
اگه back up فعال باشه اطلاعاتت میپره
الان کشف کردم توی رم گوشی نیست و توی مموری کارته ! یعنی اونو فرمت کنم درست میشه ؟!
ببخشید متوجه نشدم اگه بک آپ فعال باشه اطلاعال پاک میشه ؟!از کدوم قسمت گوشی ؟!
اگه از عکسها و آهنگ های گوشی کپی بگیرم بریزم توی کامپیوتر این باهاش نمیآد که ؟!
Last edited by Xx Hossein xX; 24-11-2009 at 22:36.
منم این مشکل رو داشتم تا گوشی و مموریم رو فرمت نکردم درست نشد
اگه طبق راهنمايي كه تو تاپيك برنامه گارمين هست پيش بريد مشكلي نداره.بعد از ريختن نقشه يك مقدار ظاهر دكمه هاش به هم ميريزه ولي خوب كار ميكنه.Garmin فونت هاش به هم ریخته است هیچ وقت هم با ماهواره ارتباط برقرار نمیکنه...
گارمين فقط تو شهرهايي توصيه ميشه كه براشون نقشه موجوده.بقيه شهرها بهتره از اسمارت كام استفاده كنند.
يك نكته مهم اينكه يك مقدار طولاني طول ميكشه تا بتونه ماهواره رو پيدا كنه.شايد حدود 5 دقيقه.پس زود نااميد نشيد.
سلام دوست عزیز و باقی دوستانی که این مشکل رو داشتن!
برای این نسخه از سیمبین که روی گوشی ما نصبه هنوز هیچ ویروسی شناسایی نشده! پس نگران ویروس نباشید اصلا!
این مشکل با عکس ها و آهنگ ها و هر چیزی که روی رم ذخیره کرده باشید پیش می یاد و خیلی هم شایع هست.
مشکل کیفیت بسیار پایین مموری کارت همراه گوشیه!
مموری کارتی که همراه با این گوشی فروخته می شه رسما آشغاله!
بهتره یه مموری 8 گیگ کلاس 4 توشیبا بخرین و خیال خودتون رو راحت کنید تا دیگه ویروس نگیرین!![]()
ویروس کجا بود؟
برنامه با هزار زحمت و ساین و هک نصب میشه . ویروس چطوری میخواد نصب شه![]()
بله دوست من اين نسخه از سيمبين ويروس براش هنوز شناسايي نشده.
من هم به اين نكته اشاده كردم
اون جمله ي آخر يه شوخيه! از چشمكه بعدش هم واضحه...
فقط در مورد این گوشی اینطور بوده یا کلا همه Memory Card هایی که نوکیا خودش تولید میکنه اینقدر سطح پایینن؟مموری کارتی که همراه با این گوشی فروخته می شه رسما آشغاله!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)