عزیزان 6790 کسی قیمت داره؟
یکی گفت 182 t!![]()
دوست عزیزم بسیار ممنون از جواب کاملتون فقط اگه میشه جواب این سوالاتم هم بدید :
در تسیلیشن و بازیهای دایرکت ایکس 11 نیز آیا 6950 آنلاک شده از 560 قویتر است ؟
آیا به نظر شما که تجربه زیادی در بازار دارید قیمت 6950 بازم پایین میاد .نشه مثل سال پیش که 5850 من منتظر شدم ارزون بشه گرانتر هم شد و از آن موقع هنوز نتونستم کارت مناسب بخرم ؟!!!
آیا سایت رایان صبا مطمعن برای خرید اینترنتی هست چون من شهرستانم ؟
اینکه گفته میشه بعضی از 650 های 2 گیگ آنلاک نمیشه آیا شایعه است ؟
ممنونم
والا ما يسري گرفتيم نشد ولي خب شما بگيرين ايشا... كه ميشه!اون سري اول آخه براي تبليغ بود اينجوري بود درضمن اگر هم نشه خيلي نگران نباشيد خيلي فرق نداره با 6970!![]()
6790 حدودی هم کسی نمیدونه؟
هر برندی
من دیدم حدود 195 هست
خیلی ممنون داداش میخواستم مطمعن شم همین حدوداس که سیستممو درست تنظیم کنم خیالمو راحت کردی
فقط اگر بگی چه برندی بود دیگه خیلی خوب میشه![]()
سلام دوستان
لطفا قیمت 3 تا مانیتور فول اچ دی از ال جی , سامسونگ و ایسوز رو که HDMI رو ساپورت میکنن رو بدین.فقط 22 یا 23 اینج باشن.
ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دارن هم, در مورد آنلاک شدن گرافیک ها که بحثش شد یه توضیحی بدن. که کلا یعنی چی؟ و فقط مربوط به کارتهای AMD میشه یا Nvidia هم این قابلیت رو داره؟
آنلاک شدن قابلیتی است که شرکت AMD قبلا در CPU هایش به کار میبرد ولی الان به کارت های گرافیک هم کشیده شده!الان اون CPU ها امکانش مانلا شانسی هست توی LIیون کامپیوتر بحثش مفصل بود!
علی جان شما این بحث رو یادته؟:من شخصاًبودم کارت nvidia نمیگرفتم ازهمه نظر که فکرشو بکنی بجز قیمت وفیزیکس رادئون بهتره.
اون جا هم گفتم بدون دلیل و الکی نمیشه این طوری حرف زد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته من به نظرتون احترام میزارم. ولی اگه با دلیل و مدرک به ما اثبات کنید که Nvidia به درد نمیخوره اون موقع جالب میشه.
موفق باشی.
نگفتم به درد نمیخوره گفتم رادئون بهتره.با دلیل و مدرک به ما اثبات کنید که Nvidia به درد نمیخوره اون موقع جالب میشه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)