سلام
همینجوری نه!
باید نامه از دانشگاه یا شرکت و... داشته باشی!
می تونی بپرسی از نماینده مشهد شاید دادن.دی:
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
همینجوری نه!
باید نامه از دانشگاه یا شرکت و... داشته باشی!
می تونی بپرسی از نماینده مشهد شاید دادن.دی:
بابا ما آدمیم! 128 داشتم شبی 400 -300مگ دانلود داشتم، الان با 512 از 128 کمتر دانلود دارم، اخه 1 روز 2 روز 3 روز! تا کی؟ یه فیلمه تک لینکه 700 مگیه 4 شبه نتونستم دانلودش کنم! از آدرایو هم هست، فردا شبش رزیوم نداره، بازم باید از اول شروع کنم...فردا شبشم بازم همون داستان!
من اگه این 44 تومن(اکو 512 سه ماه) رو میرفتم 44 تا دی وی دی توپ جدیدترین فیلمهای هالیوود رو از بازار میخریدم بهتر نبود؟!! نه دردسر دانلود داره نه اعصاب خوردی و نه هزینه های اضافیه دیگه! من به این امید 512 گرفتم که حداقل هر شب بتونم یه فیلم دانلود کنم نه این که 4 شب هم یه فیلم 700 مگی رو نتونم دانلود کنم!
شما تو قسمت tcp ip تنظیمات رو به حات اتوماتیک بذار یه تستی بکن ببین درست میشه؟(dns رو بردار).
نه فرشاد جان، کاری به این مرکر و اون مرکز نداره، 4 تا از دوستام شاتلی هستن تو 3 مرکز مختلف، همشون شاکی شدن این چند روز!
من یه لینکه اونم با اکانت پولیه دوستم میخوام دانلودش کنم، اما 4 شبه که نشده و فقط حجم اکانت دوستم رو به باد دادم! یه لینک هم دارم از آدرایو که اون اوضاعش افتضاح تره!![]()
با سلام
برایه فسخ قرار داد و خارج شدن از رانژه باید چه مراحلی رو طی کرد ممنون میشم جواب بدید؟
براي شاتل نميدونم ولي جاهاي ديگه بگين كه خط رو ازاد كنن و ديگر قرارداد تمديد نميكنم
اهریمن و مهدی کجایید بابا ؟؟ اینگار داستان خیلی داره بیخ پیدا می کنه ... black hero دیگه زده سیم آخر ...
بابا شاتل چش شده ؟؟ بچه ها که همه ازش راضی بودن ؟؟ ای بابا ... کلافه شدیما ... کاش کیفیت اکو رو آرت هم داشت ...
نه میخوام بدونم که آیا حتما باید با خبرشون کنم یا اگر پول رو هم واریز نکمنم خطم آزاد میشه ؟
بابا adrive که معتبر نیست
قرار شد یه لینک مستقیم از یه سرور قویتر
شما همون سایتی که شاتل تایید میکنه برو تست سرعت بگیر امشب
php.net
ببین اونجا چطوریه سرعتتون؟
من هستم رفته بودم یوزارسیف ببینم
من همچنان از شاتل راضی و خوشنود هستم
بابا blackhero جان اگه شما بری ما باکی شوخی شاتلی کنیم؟؟:d
باید بری فرم جمع اوری رانژه را امضاء کنی!
پشیمان می شوی بعدا! از ما گفتن بود!
من اینجام
مگه چند روز هست که مشکل پیدا کرده! درست میشه بابا
بعد از 15 روز اگه شارژ نکنی دستور قطع رانژه را میفرستن مخابرات
من هم زیاد مشکلی ندارم و راضی و خوشنود هستم و یوزار سیف هم دیدم![]()
isbn که دیگه تصمیم خودش رو گویا گرفته ... ای بابا .... بچه ها خواستین دوباره شاتلی بشین من کارت طلایی دارما ....![]()
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)