تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 413 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413 آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

10 Norton 2013

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
      محتوای مخفی: New Features 

Windows 8 Support

We’ve included many under-the-hood enhancements to support and integrate with the upcoming Windows 8 release.

Enhanced features in the Norton Toolbar to enable you to safely navigate the web and share URLs as well protect your identity data.

Significant performance enhancements that will ensure your computer runs faster with Norton products installed than any other security product, including the default Windows Defender product.

Powerful phishing detection using Norton’s vast URL reputation data and advanced data analytics to significantly improve phishing protection effectiveness not just in the most popular sites but also in the newest and less frequently visited sites.

Reputation Firewall

Smart Firewall now uses the power of Norton’s vast amount of reputation data to enable users to make more informed decisions when a firewall alert appears.

Enhanced Metered Network Broadband Mode

Our existing cost aware networking feature now leverages the new cost aware networking capabilities built into Windows 8 to offer our users to create more powerful policies when on metered networks. It also displays the name of the WiFi SSID instead of the WiFi adapter, to set the metered policies.

Integration of Norton Power Eraser

Instead of taking you to a Web page, the new Norton products now provide a link on the manual scan completion page to directly download and run Norton Power Eraser tool.

Always updated all the time

All patches and product upgrades will be downloaded automatically and will not require a restart.

Remote Management

Now includes a built-in feature that allows you to remotely manage your Norton products through Management portal even without installing the Management agent.

Last edited by *Batman*; 17-09-2012 at 16:49. دليل: لینک نورتون آنتی ویروس اصلاح شد

2. 14 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این سریال نامبر هایی که دوستان اینجا میذارن به این نسخه هم میخوره دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه depot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

کرکش نیومده ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

چطوری میشه ورژن 2012 را به ورژن 2013 آپگرید کرد؟؟؟

دوباره باید ورژن جدید رو دانلود و نصب کرد ؟؟؟ میشه همون 2011 را تبدیل به 2013 کرد؟؟؟
    سلام.
    ورژن جدید رو از پست بالایی دانلود و نصب کنید.
    با یه آپدیت معمولی نمیشه 2011 رو به 2013 تبدیل کرد.باید ورژن جدید از اول دانلود بشه.

سلام .حتما جوابمو بدید.من نورتون رو با live update اپدیت میکنم.167 مگابایت.هر 5 روز .صفحه ی سبز قرمز میشه و میگه دوباره باید اپدیت بشه.آخه انصافه این همه حجمو با اینترنت ذغالی اونم هر شش روز به شش روز دانلود کرد؟ خواهشا راهنماییم کنید.اپدیت افلاین هم فرقی نداره شش روز بیشتر جواب نمیده./من norton internet security 2012 دارم.با تشکر.منتظر جوابتان هستم .موقع اپدیتش هم 10 ساعت میشینم تا دانلود کنه.
    سلام.
    من تابحال چنین مشکلی نداشتم.یعنی بعد از 5 روز همه آپدیتها رو از اول دانلود نمیکنه.
    شما از این به بعد هر روز آپدیتش کنید تا از اول آپدیت نکنه.

با درود

دوستان من Norton AntiVirus رو نصب کردم. چگونه می تونم هر گونه به روز رسانی رو غیر فعال کنم و تنها زمانی که خودم می خوام اون رو به روز رسانی کنم؟

با سپاس
    سلام.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید.از داخل تنظیمات(Settings) غیرفعالش کنید.

همچنین این ویروس یاب رو که نصب کردم فایل اجرایی برنامه دُرج رو که یک برنامه هست که اشعار پارسی توش هست رو به عنوان ویروس شناخته

نمی دونم این واقعا تروجان هست یا اینکه چون فایل کرک شده هست اینجوری می شناسه؟ اگر چنین هست چگونه می تونم به عنوان فایل پاکیزه معرفیش کنم/

با سپاس
    پست دوم تاپیک رو بخونید

نـه .هر وقت بیاد در هر دو تاپیک معرفی میشه

این سریال نامبر هایی که دوستان اینجا میذارن به این نسخه هم میخوره دیگه؟
    بله میخوره
    Last edited by *Batman*; 05-09-2012 at 15:48.

6. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

NORTON نسخه فاینال محصولات 2013 رو منتشر کرد

Norton AntiVirus 2013 20.1.0.24 Final

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Norton Internet Security 2013 20.0.1.24 Final
    کد:
    Norton 360 2013 20.1.0.24 Final
    کد:
    ظاهرا هنوز بتاست .

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام.
    ورژن جدید رو از پست بالایی دانلود و نصب کنید.
    با یه آپدیت معمولی نمیشه 2011 رو به 2013 تبدیل کرد.باید ورژن جدید از اول دانلود بشه.

سلام.
    من تابحال چنین مشکلی نداشتم.یعنی بعد از 5 روز همه آپدیتها رو از اول دانلود نمیکنه.
    شما از این به بعد هر روز آپدیتش کنید تا از اول آپدیت نکنه.

سلام.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید.از داخل تنظیمات(Settings) غیرفعالش کنید.

پست دوم تاپیک رو بخونید

نـه .هر وقت بیاد در هر دو تاپیک معرفی میشه

بله میخوره
    سپلاس دوست گرامی

تناه می خواستم بدونم شما هم چنین فایلی رو با این وضعیت که نورتون اعلام می کنه به عنوان فایل پاکیزه معرفی می کنید؟ در کل چجوری می شه دل استوار بود برای نمونه این فایل کرک شده مشکل ویژه ای نداره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سپلاس دوست گرامی
    تناه می خواستم بدونم شما هم چنین فایلی رو با این وضعیت که نورتون اعلام می کنه به عنوان فایل پاکیزه معرفی می کنید؟ در کل چجوری می شه دل استوار بود برای نمونه این فایل کرک شده مشکل ویژه ای نداره؟
    سلام
    این بستگی به شناخت و میزان اعتماد شما به اون فایل یا برنامه‌ی مورد نظر داره.
    نورتون غالباً کرک ها و کیجن ها رو خطرناک تشخیص میده و پاکشون میکنه.
    تو پست دوم هم گفتیم که چطور این فایلها رو به لیست چشم پوشی اضافه کنید.
    همچنین شما میتونید فایل مربوطه رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنید و نتیجه اسکن سایر آنتی ویروسها رو هم ببینید
    اینطوری بهتر میتونید در مورد سلامت اون فایل تصمیم گیری کنید.
    یه نکته هم وجود داره که چند بار گفتیم و باید بهش توجه بشه:
    ممکنه نورتون کرک های شما رو برای همیشه پاک کنه.پس هر چه سریع تر اونا رو به لیست استثنائات اضافه کنید.
    موفق باشید

ظاهرا هنوز بتاست
    اون نسخه بتا بود که بعدا به فاینال تبدیل شد.از این موارد قبلا هم داشتیم ولی این بار سیمانتک همه رو سر کار گذاشت و سریع یه ورژن جدیدتر رو جایگزین کرد!

10. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون! من که الان اینترنت سکیوریتی جدید رو نصب کردم. آپدیتش برای 18 روز پیش بود! و فقط حدود 20 مگ دانلود کرد برای آپدیت!! من از 2011 به بعد 360 رو نصب کرده بودم و الان این قیافش برام خیلی باحاله! ( حالا شایدم 2012 هم همینطوری بوده)
    فقط میمونه سریالش.

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستانی که 13 NIS نصب کردن ، فایروال چه طوره ؟ هیچ تغییری کرده !؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    دوستانی که دنبال سریال برای نسخه 2013 هستن یه سری به Norton Account خودشون بزنن و از سریالهای دارای مهلت مصرف استفاده کنن.

همونطور که اعلام شد فایروال نورتون از File Insight برای اعتبارسنجی برنامه ها استفاده میکنه.
    حالا این برنامه ها یا متصل میشن به اینترنت یا به صورت عادی اجرا میشن.
    قبلا وقتی فایلی دانلود میشد،Download Insight هنگام اجرا پیغام مناسبی رو نمایش میداد.
    در ورژن جدید این پیغام های به صورت عمومی برای همه فایلها نمایش داده میشه و ضروری نیست که حتماً فایلی از اینترنت دریافت بشه.(فایروال رو از حالت اتوماتیک خارج کنید)

محتوای مخفی: نمونه پیغام فایروال 

تصویری از پیغام نورتون هنگام اجرای یک برنامه جدید و ناشناخته(آفلاین-HIPS):
      محتوای مخفی: تصویر 

14. 6 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •