سلام
بچه ها یه بازی که گرافیک خیلی بالا بخاد بهم معرفی کنین چون میخام قدرت لپ تاپم را امتحان کنم؟؟
فقط الان موجود باشه ها؟؟
سلام
بچه ها یه بازی که گرافیک خیلی بالا بخاد بهم معرفی کنین چون میخام قدرت لپ تاپم را امتحان کنم؟؟
فقط الان موجود باشه ها؟؟
battlefield 3 با جزئیات بالا اجرا کن
سلام
دوستان من دو روز میشه 6190 گرفتم خیلی هم ازش راضی هستم.فقط یه سوال داشتم اونم اینه که تو درایو Recavery که میری نمیشه کاری کرد. شنیدم که تمام درایورها و ویندوز اورجینال توشه.
به من بگید ایا درسته و چطور میشه ازش استفاده کرد؟
با تشکر فقط یخورده زود جواب بدید ممنون
کسایی که گرافیک 6770 دارن
من
آپدیت 11.12 رو تازه نصب کردم اما داخل قسمت Switchable Graphic که میرم اونجایی که بصورت دستی تعیین میکنی که Power Saving یاشه یا High Performance من هرچی از روی حالت Not Assigned به High Performance تغییر میدم و Apply میکنم باز بر میگرده به حالت Not Assigned
هر تغییری که ایجاد میکنم اعمال نمیشه . چیکار کنم ؟
غیر از اون آپدیت باید چیزه دیگه ای نصب کنم ؟
سلاااااااااام میشه دوستان درباره این مدل هم یه توضیحاتی بدن
Pavilion DV6 Artist edition
قیافش که خیلی جالبه
1000000 قیمت گرفتم. میارزه؟کانفیگش خوبه؟ برا کارای برنامه نویسی میخوام.رشته کامپیوترم
این دقیقا مشکل منم هست !
انگار دیگه نمیشه روی های پرفورمنس گذاشت !
من لپتاپمو restore کردم تا درایور کارت گرافیک به حالت اول برگرده...
کسی راه حلی نداره ؟؟![]()
دوستان من که مشکلی ندارم.خیلی راحت هم اجرا میکنه.کافیه browse رو بزنید و اون برنامه رو انتخاب کنید.بعدش واسه همیشه توش میمونه دیگه.
سلام دوست عزیز... یه بار درایور رو کلا uninstall کنید و درایور جدید رو نصب کنید... اگه جواب نداد خبر بدید تا من هم تست کنم...
احتمال داره که اشکال از درایور باشه و هنوز باگ داشته باشه چون توی درایوری که من الان دارم اصلا همچین گزینه ایی رو قرار ندادند...
آی ملت بیچاره شدم کمک کنید
چند روز پیش اومدم اینجا گفتم که وسط بازی صفحه لپ تاپ خاموش شد و بعدشم یک صفحه آبی اومد اما کسی بهم جواب نداد چرا اینجوری شده
الان جدیدا 3 بار این اتفاقی که در ادامه میگم داره برام پیش میاد
لپ تاپو که روشن میکنم وقتی ویندوز میاد بالا بهد حدودا 2 دقیقه یهو خود به خود میره روی Stand By
الان هم که روشن کردم این اتفاق افتاد و استند بای شد و دوباره که روشنش کردم ایندفعه خاموش شد و الان برای بار سوم فعلا اتفاقی نیفتاده
چرا اینجوری شده یعنی رم نیمسوز شده ؟ 6170 دارم
در مورد کارت گرافیک هم از کجا Uninstall کنم ؟
من همیشه از برق استفاده میکنم و باطری روی دستگاه نیست اما الان برای بار سوم با باطری زوشن کردم
نکنه مشکل از اینه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)