نه بابا اونطوری که من خودمم میخواستم گفتن اصلا این مرکز 512 به بالا نمیده
منظورم این بود که تو مخابراتمون خبری نبود
پشتیبانی هاشون هم بگیر نگیر داره ولی من که دیگه از وقتی وصل شده کارم به پشتیبانی نیافتاده
نه بابا اونطوری که من خودمم میخواستم گفتن اصلا این مرکز 512 به بالا نمیده
منظورم این بود که تو مخابراتمون خبری نبود
پشتیبانی هاشون هم بگیر نگیر داره ولی من که دیگه از وقتی وصل شده کارم به پشتیبانی نیافتاده
خیلی دوست دارم بدونم شما با این درک و شعور بالاتون از کدوم شرکت گرفتید که به شعور فروش داتک و مشتری هاش توهین میکنی.
شما که کارت اینقدر درسته و خفنی میشه بگی چند ساله داری از اینترنت استفاده میکنی؟
میشه بگی تا حالا با چندتا شرکت کار کردی؟ تا حالا با پشتیبانی بقیه شرکتا و داتک صحبت کردی که میگی درکشون پایینه؟
اینم بهت بگم که خیلی وقتا آدم بهتره چیزی نمیدونه دهنشو ببنده و صحبت نکنه
پشتیبانیواژه جدیدیست یعنی چی اونوقت ؟
بحث اینه که شرکت بهترین پشتیبانها رو هم داشته باشه وقتی خودش و سیاستش و سرویس دهیش مشکل داره پشتیبان چه کار میتونه بکنه فکر می کنید معجزه میکنه . نمونش شاتل.
یعنی من وقتی مشکل پیش میاد فقط زنگ میزنم اطلاع میدم که سرویستون مشکل داره بعد راحت میشینم تا درست شه حرص و جوش هم نداره انقدر سر شاتل حرص خوردیم که پیر شدیم دیگه یاد گرفتیم چیکار کنیم .
اینها رو به داریوش گفتم که sms11 بشنوه.
بعدش از جدید گفتن خر پیشکشی رو دندونشو نمیشمرن این خره ( سرویس 512 ماهی 20 تومن ) در حال حاضر متاسفانه غنیمته بگیر دیگه ! لذتشو ببر.
من یه چیز دیگه میگم که مودبانه منظور اون دوستمون هم هست
ایشون میگن اگه بازاریاب خوبی باشی یطوری تبلیغ میکنی که سرویس بخرن ازت نه اینکه ...
من خودم تا جالا دوبار بهشون زنگ زدم ۳ماه پیش و الان . هر دوبار گفتن که ماکزیمم سرعت دانلود ما ۶۰ هستش . در صورتی که دوستان تو همین فروم میگن که داتک دوبرابر سرویس اسمیش سرعت میده که میشه ۱۲۰
اگه به منم میگفتن که ۱۲۰ میدیم همین امروز ثبت نام میکردم ولی متاسفانه طوری گفتن بین ۱۰ تا ۶۰ که کلا پشیمون شدم ...تازه میگفتن شما رو ۶۰ جساب نکن تو بهترین شرایط میشه ۶۰ ...
در کل نمیدونم شما اگه خودت داتک داری به توضیحی هم به من بده ... سرعت دانلود و پینگت چطوره (تهران) و کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟ کلا راضی هستی ؟
بازم ممنون
شرمنده بتون برخورد
بنده از سال 80 یعنی 11 سال پیش ADSL دارم درست همون موقع ADSL تهران امد و از همون موقع کارم بیشتر روی سرور بود من کارم اینترنت و http نیست یعنی اصلا تو اینترنت نمیرم و گوگل و...(الان شرکتم نه خونه) چون نیازی ندارم من خودم اپلودر مادر اینترنت هستم
فقط تو کار سرور هستم الان هم شرکتی هستم که کاملا با توجه به پول بالایی که بشون دادم ساپورت خوبی داره و سواد کارشناس سخت افزار و رتورشون بسیار از حد ایران بالاتر هست (هرچند یک مشکلی بود 2 روزه حل شد و این سطح بالای دانش و درک ان کارشناس رتور رو نشون میده که حل کرد)) یعنی تو این 11 سال که تهران رو گشتم بالاخره انجا را پیدا کردم
من مشکل مالی ندارم و کامل یک ساله گرفتم
بله متاسفانه سواد شرکتها در ایران بسیار پایین هست اصلا نمیدونند پروتکل چی هست من وقتی که پهنای باند (الان هم اختصاصی هست برام) میگیرم باید تمامی پروتکلها باز و سرعت همه برابر باشه کدوم پروتکلها؟ همه اینها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DHCP DHCPv6 DNS FTP HTTP IMAP IRC LDAP MGCP NNTP NTP POP RPC RTP RTSP SIP SMTP SNMP SOCKS SSH Telnet TLS/SSL XMPP
هر وقت شرکت سواد اینها رو داشت ان وقت شما بیا ازش دفاع کن؟
الان زنگ بزن بگو سرعت دانلود RTSP کشور یونان برام خراب شده ولی اسپانیا درسته؟ اگر فهمید ؟
بله بنده کارم حرفه ای است چون خودم تامیین کننده اپلود اینترنت هستم واقعا گریه داره که بخش پشتیبانی (بیشتر کارشناس ها ) isp ها تو ایران دوزار شعور ندارند البته ایران هست دیگه و ....
به هر حال تنها 10% isp ها تو ایران این سواد رو دارند که باید پیداشون کنی ان هم با دانش فنی خودت نه مردم و راهنمایی مردم
متاسفانه سواد اینترنت حتی برای کاربر و هم پشتیبانی در حد امضای زیر بنده هست یعنی یاهو مسنجر و....عذر میخوام ولی حقیقت به استفاده اینترنت در ایران هست که منجر به کاهش ضریب نفوذ و استفاده اینترنت در ایران میشود
در ضمن این جمله تون:
اینم بهت بگم که خیلی وقتا آدم بهتره چیزی نمیدونه دهنشو ببنده و صحبت نکنه
فکر کنم با توجه به عدم اگاهی شما از اینترنت برای شما بهتر عمل کنه
Last edited by italodance; 28-08-2012 at 08:31.
متاسفانه دوستمون امدند گفته شما حرف نزن دهنت رو ببدند فقط بیا بهشون پول بده انگار .....
عزیز شما برو راجب اینترنت تحقیق کن اول بدون اینترنت چی هست بعد بیا بگو ما حرف نزنیم پول بدیم به داتک, اینترنت که فقط برای سرعت گرفتنش نیست ان جمله بالا که بخش فروش گفته منظور چند چیز بیرون میاد ازش:
1 سواد
2 سرعت
3 کیفیت 24 ساعته
نه یک چیز اصلا شما وضعتون انجا خوب ما که با یک صحبت ساده کل داستان رو گرفتیم من الان دوستم هم منطقه مخابراتی ماست و داتک داره از 6 سال پیش همون موقع که نامحدود اول میداند و دوزاری پول در اوردن و حجم فروختنشون شروع نشده بود
256 نامحدود داره ماهی 28 تومان میده سرعتش از 30 بالاتر نمیره (با برنامه) بدون ان سرعت اینترنت 25 هست
![]()
Last edited by italodance; 28-08-2012 at 08:53.
اولا اینکه اصلا کسی بخواد به یکی دیگه حرفی بزنه و منظورش من باشم.هر حرفی هست مستقیم به خودم بگو.این مسخره بازیا چیه دیگه.منم میدونم که کلا سیاست ج.ا.ایران در زمینه بحث اینترنت کلا ایراد داره.از اون بالا تا پایین مشکل دار هست و حرفتم قبول دارم اما ما اینجا هستیم که با شرایط فعلی و با گزینه های موجود بتونیم بهترین انتخاب رو داشته باشیم.طبیعتا یکی از گزینه های مورد بحث هم پشتیبانی هست.
به جمله اول خودتون توجه کردید؟گفتید میخواهید مودبانه حرف ایشون رو بگید.یعنی جمله ایشون کاملا خلاف ادب بود و ایشون کاملا غیر مودبانه این حرفا رو زدن.خوبه که همه متوجه لحن بد ایشون شدند
به نظر شما بهتر نبود ایشون خیلی مودبانه میگفتن که آقا من از قسمت فروش یا پشتیبانی راضی نیستم به چند دلیل مثلا دلیل اول اینکه کارکنان فروش اطلاعات و تجربه کافی از بحث بازاریابی و جلب نظر مشتری رو نداره .نه اینکه بیان بگن که کارکنان شرکت و بالتبع مشتری های شرکت شعور ندارن.شما باشی بهت بر نمیخوره؟
متاسفم براتون که بعد به قول خودتون این همه مدتی که در اینکار هستید نمیدونید که چه سوالی رو از چه کسی بپرسید.حرف شما مصداق اینکه شما زنگ بزنی یه شرکت خودرو سازی و از آبدارچی رئیس بخوای که مشخصات فنی فلان خودرو رو به شما بگه.شما توقع دارید که کارشناس فروش که همه این اطلاعات رو بلد باشه؟پس بخش پشتیبانی شرکت رو برای چی گذاشتن؟مگه قراره هرچی که کارکنان بخش پشیبانی میدونه بخش فروش هم بدونه.بخش فروش وظیفش چیز دیگه ایی هست.همانطور که بخش پشتیبانی یه وظیفه دیگه ایی داره.اصلا به نظر شما عاقلانس که بیام و به بخش فروش این اطلاعات رو یاد بدیم بعد بگیم هر کسی که برای گرفتن اشتراک زنگ زد شما از ب بسم الله اینترنت براش توضیح بده تا آخر؟
بنده کارم مربوط به شرکتای تولید کننده هست.به عنوان مثال زنگ بزنم بخش فروش ایران خودرو و به ایشون بگم که خانم میشه بگید ترکیب آلیاژی موتور سمند رو برام بگید.به نظر شما اینکار احمقانه نیست؟
شما از هرجایی و هر شرکتی که دوست داری میتونی اینترنت و یا سرور تهیه کنی.هر کسی هم هرچقدر پول میده آش میخوره.ولی توهین به شعور دیگران تحت هیچ شرایطی درست نیست.من از شرکتی دفاع نکردم و نمیکنم.فقط از لحن شما ناراحت شدم که بسیار بی ادبانه بود و متاسفم برای خودم که با شما صحبت کردم.
در این مورد که کلا سواد شرکتا در زمینه اینترنت (مخصوصا در بخش پشتیبانی که اصلا وظیفش همینه که اطلاعات داشته باشه) با شما موافقم که کمه اما این عاملی نمیشه که منم هرچی دلم خواست به اینو اون بگم و اندک اطلاعاتمو به رخ همه بکشم
بیشتر از این هم لزومی نمیبینم با شما صحبتی داشته باشم.
در مورد بخش اخر حرفات :
من هر دو بار از قسمت فنی اطلاعات گرفتم نه فروش . بار اول با قسمت فروش حرف زدم بعد گفتم سرعت و پینگ و شیرینگ چطوره . گفت من اطلاعی ندارم شما رو وصل میکنم بخش فنی
دفعه دوم مستقیم به بخش فنی زنگ زدم
در مورد او قسمت مودبانه هم من یکم شورش کردم . قبول دارم که تند بود ولی این دوستمون انتقاد کرد (با استفاده از لفظ دوزار شعور ندارن ) که مربوط به شرکت داتک بود نه مشتری هاشون . شما هم به خودت گرفتی .
من کلا دیگه نمیخوام تو این بحث شرکت کنم . ولی یه مشکلی ما داریم (حودمم اول) . مثلا من فحش میدم به نفر B . بعد نفر C میاد میگه بی پدر عوضی تو فروم فحش میده به نفر B .خوب برادر من اگه تو فکر میکنی اینطوری حرف زدن بده چرا خودت همونجوری جواب مبدی
حالا از هرچی که بگذریم سخن دوست خوشتر است ....
از داتک خودتون بگین . اونایی که راضین . فقط برای اطلاعات عمومی خودم در مورد ISP ها میخوام ...
دوست عزیز شما که نمیدونی باز گفتی؟
اطلاعات سرعت رو بخش فنی فقط میگه ما به فروش زنگ میزنیم میگیم سوال فنی انها هم وصل کنند به فنی
اصلا داتک حروم خور ترین شرکت ایران هست خوب شد من با اینکه مشکلی بابت خرید مالی نداشتم خودت نگاه کن خدا شاهده گرونترین قیمتهای نامحدود تهران و ایران رو همین داتک نزول خور داره میده
اخر گران فروشی اصلا باید ازش شکایت هم کاربرانش بکنند ما موندیم
مخصوصا نامحدود هاشو گرون کرده تا همه محدود بخرند در نتیجه فروش پهنای باند کمتر و سود به جیب زدن بیشتر
اصلا من نه مردم بگند ایا قیمتهای نامحدودش گرونترینهای تهران هستند یا نه؟
همانند سخن بالای دوستمون بنده به هیچ کاربر داتکی توهین نکردم فقط به خود داتک همین و یس زیاد و الکی شلوغش نکنید بجای حرفهای فنی و حل مشکل لطفا دامن به حاشیه نزنید
Last edited by italodance; 28-08-2012 at 12:44.
چه خبر شد اینجا
درسته، کلا کار آدم به پشتیبانی جات بخوره دردسر میشه از همون اولپشتیبانیواژه جدیدیست یعنی چی اونوقت ؟
بحث اینه که شرکت بهترین پشتیبانها رو هم داشته باشه وقتی خودش و سیاستش و سرویس دهیش مشکل داره پشتیبان چه کار میتونه بکنه فکر می کنید معجزه میکنه . نمونش شاتل.
یعنی من وقتی مشکل پیش میاد فقط زنگ میزنم اطلاع میدم که سرویستون مشکل داره بعد راحت میشینم تا درست شه حرص و جوش هم نداره انقدر سر شاتل حرص خوردیم که پیر شدیم دیگه یاد گرفتیم چیکار کنیم .
اینها رو به داریوش گفتم که sms11 بشنوه.
بعدش از جدید گفتن خر پیشکشی رو دندونشو نمیشمرن این خره ( سرویس 512 ماهی 20 تومن ) در حال حاضر متاسفانه غنیمته بگیر دیگه ! لذتشو ببر.
حالا خدا رو شکر من فعلا از این مخابرات راضیم
فقط یه موضوعی هست اینه که علارقم این که ماکسیموم سرعت آپلودش 16 هست با 512 ، وقتی که آدم بخواد آپلود داشته باشه ( مثلا از طریق اف تی پی یا آپلود عکس و ...) باید دانلود رو قطع کنه تا آپلود هندلی راه بیافته
داتک من بغله دانلود آپلود هم میکردم مشکلی نداشت، یه مقدار سرعت میامد پایین ولی کار میکرد، مخابرات اینطوری نیست
کلا از نظر کسی که 3 سال داتک داشته پیشنهاد میکنم اگر کسی برای دانلود و پیج گردی لازم داره مخابرات بتونه بگیره هم از نظر هزینه هم سرعت بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)