تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 1138 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459509909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله اما اعتراف کنم که یه بار هم به یه ماکسیما دنده ایی مغلوب شدم!
    من یه گیربکس سه دنده ایی خسته اما اون یه گیربکس حرفه ایی دستی!
    تا 120 تا ازش جلو بودم اما بعدش منو خورد و با دست بهم اشاره داد برو! . ماسل های امریکایی با اون وزن زیادشون اما واقعا تو شتاب تک هستند اما خب بعضا دیدم تو سرعت های بالا کم بیارن، واسه همین هم بوده که پاشون به مسابقات دراگ از همون اول باز بوده و حرف اول و میزدند. اما هنوزم بعد چندسال به برادرم میگم اگه اون ماکسیماهه دنده اتوماتیک بود ازمون نمیبرد!
    راستی یه زمانی یه پیکان 61 داشتیم اسمشو گذاشته بودیم دامبو! (به یاد اون کارتونه - چون معمولا میبرد اما خب با زور) برادرم کرده بودش موش ازمایشگاهی! همه چیو روش امتحان میکرد، جفت کوئلش کرده بود، اون وقت که کسی نمیدونست شمع 3 و 4 الکترود چیه اون بسته بود روش، شاتون هاشو کوتاه کرده بود ... خلاصه شده بود تقویت!!
    یادمه یه بار یه 206 تیپ 5 رو تو شتاب گرفت!! دنده دو 95 تا پر کرد! برادرم میگفت حال گیری اساسی از طرف اینه که با پیکان پژوش رو بگیری
    البته بعد از مدتی به دلایل نا معلومی! سر سیلندر ماشین ترک خورد و اب میداد که مجبور شدیم با چسب دوقلو بچسبونیمش

---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------

­­یه مدتی بود توی محله امون سرو کله ی یه کاپریس پیدا شده بود، محله که نه، داروخانه سر خیابون، کاپریسه هم انصافا تمیز بود مدل بالا، فک کنم 89 همه چیزش مرتب و سالم بود، یه 7- 8 ماه پیش، رفتم پیگیر شدم دیدم مال یه پسره 30 ساله ایی که تو داروخونه کار میکنه گفتم اقا نیمفروشی؟ با صراحت گفت نه منم با خودم گفتم جوونه و حتما مثل خودمون عاشق امریکایی، هر روز ما رد میشدیم و میدیم ماشین دمه داروخونه پارکه و افتاب میخوره و هر روزم یه چیزیش میشه، یه روز لاستیک رو سپرش افتاده یه روز اینه بقلش شکسته خلاصه بهش نمیرسه و حسرت میخوردم که چرا مال من نباشه تا حتی واسه نوه هام هم به ارث بذارمش!
    امشب قرص میخواستم وایسادم بخرم دیدم ماشینه نیست گفتم حتما نیاورده، ازش خرید کردم و امدم بیرون دیدم پارکش کرده تو کوچه بقل صندوق عقبش هم بازه داره با سیلندر گاز ، گاز میزنه ...
    کلی دردم گرفت که ببین چه طوری نابود میکنه ماشینو، اقا نداری پول بنزین صدی 17 بدی، امریکایی نخر چرا موتورشو با گازسوز کردن نابود میکنی؟!
    گفتن سیب سرخ برا دست چلاغه
    Last edited by amiva; 23-06-2011 at 00:34.

2. 2 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دوستان دوج چارجر و چلنجر مدل 68 و 69 با هر وضعیتی سراغ داشتید ممنون میشم اطلاع بدید . برای بازسازی هستش ... یکی هستش که ادعا می کنه داره ولی عکس نمیده و قیمت هم بالا میگه .
    سلام
    داداش خسرو قاسمي چارجر داره يه تماس باهاش بگير ببينم چند ميگه شايد به كارت اومد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کد:

6. 3 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض Burnout

ما که دلمون نمیاد با ماشینمون از این کارا بکنیم اما کسی میدونه چه جوری انجام میشه؟! دستکاری تو سیستم ترمز هم باید کرد؟

ضاهرا یه رقابتی در کاره اگه دقت کنید اونطرف هم یه کامارو مدل پائینتر داره همین کارو میکنه

سایز اصلی عکس:
    کد:
    ==================================

تقدیم به کامارو جان: (عکس های پائین رو حتما ببینید هیلترشکن میخواد)
    کد:
    Last edited by amiva; 23-06-2011 at 18:31.

8. 2 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اينها دارن لاستيكهاي عقب رو براي ايجاد چسبندگي بيشتر داغ ميكنن..به اين كار BURNOUT ميگن..اين مسابقه هم حتما همون 400 متر يا QUARTER MILE يا يك چهارم مايل هست. براي اين كار فقط كافيه رگلاژ ترمز هاي عقب را در تا انتها باز كنن تا ديگه موقع ترمز گرفتن كفشكهاي ترمز با كاسه چرخ تماس نداشته باشه.اينجوري در حاليه كه پاي راننده روي ترمز هست و از حركت ماشين جلوگيري ميكنه( ترمزهاي جلو درگير هستند) چرخهاي عقب بدون هيچ ترمزي آزاد ميچرخند..اين ماشينها رو فقط براي اين مسابقه استفاده ميكنن و البته از جايزه هايي هم كه نصيبشون ميشه حتما خرج تعميرات ديفرانسيال و گيربكس و موتور و بقيه موارد هم ميكنن! مثل ما نيستند كه براي يه وسيله در به در دنبال اون توي هر شهر و اوراقي و اينور و اونور باشيم!!
    سايت e bay رو من بدون ----- شكن باز ميكنم..اونجا ريويرا براي فروش هست و البته قيمتهاي زيادي هم دارن مثل همين كه نوشته حدود 30.000 $ فروخته شده!! خب حالا اوني كه در ايران يه ريويرا داره و تميز باشه چند بايد بگه؟؟!! با قيمت اون توي آمريكا مقايسه كنه يا با وضعيت اين ماشينها در ايران؟؟!! جوابش واقعا سخته..خيلي خيلي سخته..
    از گاز سوز كردن كاپريس نوشته بودين..بله منم ديدم و واقعا جاي تاسفه كه همچين كاري ميكنن..ولي وحشتناكتر از اون اينه كه اين كارو با يك بيوك ريويرا 1973 انجام بدهند!!! حتما اون تصوير رو ديدين كه من هم مدتها دنبال اون ريويرا بودم اما پيداش نكردم..محل درب مخزن گاز رو روي گلگير عقب ميشه ديد...

10. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

محل درب مخزن گاز رو روي گلگير عقب ميشه ديد...
    بله تاسف باره، اما من این عکس رو ندیده بودم، این رویرا سرنوشتش چی شده؟
    جناب ال تی من عکس های کاماروی شما رو هم ندیدم اگه آپ کنید ممنون میشم و لذت میبرم

حالا بازم اقا جمال ما که دلش نیومده بود ماشین رو سوراخ کنه، از تو صندق عقب شیلنگ گذاشته بود

===================
    هیلترشکن رو واسه این گفتم که علاوه بر عکس هایی که فک کنم 4تاست و تو خود سایت گذاشته تعداد خیلی بالایی هم عکس آپلود کرده تو یه آپلود سنتر که متاسفانه فیلتره، اون عکس ها هم خیلی زیادند و هم جالب و از تمام روایاست
    ===================
    راستی دیدن فیلم American Gangster رو اگه ندیدید به همتون توصیه میکنم، محصول 2007 هست و داستان دهه ی 70 رو دنبال میکنه،جدا از این که فیلم بسیار زیباییه و بازیگران بزرگی توش بازی میکنن و داستان واقعی ایی هم داره، ماشین هایی رو توش میبینید که لذت میبرید. وقتی سریال ستایش رو به اجبار میدیدم یه کم دقت میخواست تا زانتیا و 206 رو در سال های پس از انقلاب در خیابان های ایران دید! اما با این فیلم ... خیابون ها در هر حالتی که بود پر از ترافیک ماشین های قدیمی و بکر بود، اما تو سربالهای ما 4تا امریکایی هم نمیگیم 4تا جوانان و پیکام سپر مثلثی نداشتند بذارند
    Last edited by amiva; 23-06-2011 at 22:58.

12. 3 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اون ريويرا در واقع از طرف جناب صادقي به من معرفي شد اما نتونستيم جاي دقيق اون رو پيدا كنيم..گفته شده بود كه اين گاراژ توي اول جاده ورامين به تهران بوده اما يكي از آشناها و دوستش اونجا رو زير و رو كردن همچين گاراژي نديدن.اين دوست ما مال همونطرفها بوده. گويا گاراژ مال كسي به نام صادق فورد بوده.حالا اينكه اين ماشين رو براي اوراق كردن ميخواسته يا شايد هم براي بازسازي من ديگه خبر ندارم..به هر حال حتما بايد يه نفر باشه كه مدام پيگير اين قضايا بشه.مثلا اون كامارو كه هفته قبل زنگ زدم و طرف گفت 17 ميليون ديروز زنگ زدم گفت كه فروخته شده..اما نگفت چند..شايد وقتي رنگ پول رو ديده به 2 يا سه تومان هم راضي شده باشه..از اين اتفاقات زياد ديدم..اگر كسي رو داشتم كه ميتونست تهران دنبال اين موارد باشه حتما چيز خوبي گير ميآمد اما متاسفانه دوري راه و نبود شخص مناسب كه وقت ازاد و البته اطلاعات فني خوب از آمريكايي داشته باشه كار منو مشكل كرده..يه بار ميخواستم يه توربين گيربكس اتومات از تهران بخرم كلي براي دوستم توضيح دادم كه چي بايد بخره و از چه مدلي و حدود قيمت و...طرف اونقدر گيج بود كه بيا و ببين! بعد حواله كرد كه پدرش كه مثلا فني بود و اونم منو نصيحت كرد كه دنبال اين ماشينها نرم!!! من چي ميخواستم..چي بهم جواب دادن!!! خلاصه اينكه همون ضرب المثل قديمي راست گفته: كس نخارد پشت من.....
    در مورد اون فيلمهاي ايراني هم دقيقا منم توي اونها دنبال ماشين آمريكايي ميگردم! چندتا كامارو و پونتياك هم ديدم اما واقعا كلاس فيلمهاي درجه 5 ايراني بيشتر از همين سمند و206 و 405 و زانتيا و پرايد و..نيست!! معلومه كه وقتي اون تهيه كننده آمريكايي چندين ميليون دلار فقط صرف تهيه تداركات و صحنه سازي ميكنه ميخواد تا به معناي واقعي فيلمي در حد اسكار بسازه و بايد صحنه هاي واقعي اون دوره رو بوجود بياره..من حتي ديدم كه براي اين كار انواع خودروهاي كلاسيك رو بصورت كيتهاي فايبر گلاس ميسازن تا در تعداد زياد روي شاسي و موتور مدلهاي جديد سوار كنن و بجاي ماشينها ي كم ياب استفاده بشه..بيشتر مدلهاي دهه 40 و 50 ميلادي ...حالا منفجر كردن مثلا فراري و يا چپ شدن يه ماستنگ و يا كامارو تميز و صفر كيلومتر كه چيزي عاديه..يه بار يه فيلم ايراني از تي وي پخش شد..نميدونم اسمش چي بود اما توي يه صحنه قرار بود يه 206 چپ بشه و بيافته ته دره و منفجر بشه..قسمت اول كه نشون داد 206 ترمز شديد كرد..در صحنه بعدي يه 206 ديگه كه رنگش متفاوت از اون بود در سرعت صفر كيلومتر در ساعت به بغل چپ شد!! احتمالا قبلا از همون طرف چپ شده بوده و برا فيلم خريده يا اجاره شده بوده!!! و در نهايت موقعي كه داشت از دره پرت ميشد انگار يه اتاق خالي رو از چوب ساخته باشن و اونو به جاي 206 بندازن توي دره !! خيلي ناشيانه هم ساخته شده بود!! واقعا خنده دار بود!! ولي از همه بدتر قسمت اخر بود كه ماشين منفجر ميشه و من دقيقا ديدم كه اوني كه مثلا منفجر شد يه اتاق خالي پيكان اوراقي بود كه از موتور و گيربكس و شيشه و ..در اون هيچ خبري نبود!!! خلاصه تا اين 206 كذايي بخواد بيافته ته دره 4 بار تغيير شكل و فرم و اندازه و رنگ و مدل پيدا كرد!!!

14. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

آره متاسفانه اقا علي خودمم بعدش پيگير شدم ولي انگار من و اون دوستمون كه رفتيم تهران رو مسخره گرفته بودن من دوستمو فرستادم سراغ اين و خودم با اقاي قاسمي رفتيمم اون ترنس ام 74 رو ديديم اما دوستم گفت همچين جايي نبود كه داخلش ماشين اينجوري باشه!!!
    خودمم خيلي دوست داشتم نصيب يكي از ما بشه ولي ...
    هنوز هم وقتي اون ترنس ام مياد جلو نظرم حالم گرفته ميشه كه از بي پولي نشد بخرمش واقعا خيلي دوسش داشتم

16. 2 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ماجراي ترانس ام رو يادم نمياد!! منظورت هموني نيست كه توي يه اوراقي بود؟ انگار محل بازيافت ماشينها بود..كاپوت هم نداشت..درسته؟ خب آخرين قيمتش چند بود؟ اون كه خيلي كار داشت و انگار اوضاع سندش هم چندان رو به راه نبود..از اين موارد زياد هست..گفته كه بايد بگرديم..خيلي زياد..و واقعا وقت و انرژي بگذاريم تا به يه مورد خوب برسيم وگرنه اينجوري خيلي سخته چيزي پيدا بشه..شايد باورتون نشه اما من پسر برادر م كه 10 سالشه رو هم مامور كردم! اونم عاشق ماشينه و بهش گفتم هرچي ماشين آمريكايي ديدي ازشون عكس بگير!!

18. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اره اقا علي همون بود كه كاپوت سبزي داشت و توي گاراژ فرسوده و اسقاطي بود!!!!
    قيمت اخرش 3.800 بود و پلاك ملي هم نداشت ولي سندش رديف بود!!!
    حيف كه فروخته شد

20. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •