من از یکی از نمایندگی هاش تو اصفهان به اسم شبکیه سرویس میگیرم احتمالا اینجا فرق دارهسرویس دو گیگ شبانه ی رایگان نداره 5 گیگ به بالا داره 2 تا 10 هم که من ندیدم
میشه دقیق آدرس بدی؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من از یکی از نمایندگی هاش تو اصفهان به اسم شبکیه سرویس میگیرم احتمالا اینجا فرق دارهسرویس دو گیگ شبانه ی رایگان نداره 5 گیگ به بالا داره 2 تا 10 هم که من ندیدم
میشه دقیق آدرس بدی؟
یه 10 تومن تو حساب بستانکاری آسیاتک داشتم از سری قبل زمانی که سایتشون روی crm نرفته بود زنگ زدم میگم برشگردونین به حسابم میگن نمیشه گفتم یعنی پولم پرید؟ میگن آره دیگه پریده
lol
منم به دختره گفتم ایول دزدی ایول صداقت نوش جونت و قطع کردم
یعنی آخر دزدی هستنا مثه این میمونه که دزد ازت تو روز روشن بزنه پیداش کنی بگی پولمو بده دزده بگه دیگه نمیشه چون دزدیدمش
کلا با یه مشت گدا گشنه ی بیسواد روبرو هستیم
این quick task برای من ارور میده که مجاز به استفادش نیستم!
چرا؟
توی ریپورت هست که مقدار remain رو نوشته ولی فکر کنم به روز نیست یعنی الان اگه مصرف کنی همون لحظه نمایش نمیده.
برای شماهم همینطوره؟
راستی زنگ زدم از خود نمایندگیش پرسیدم گفت سرویس شما از 1 تا 7 رایگان هست.حالا نمیدونم دیگه چطوریه.!
![]()
کجاش ارور میده یعنی صفحه باز نمیشه یا اطلاعاتتون رو قبول نمیکنه؟؟؟این quick task برای من ارور میده که مجاز به استفادش نیستم!
چرا؟
نمیدونم تا به حال از اونجا استفاده نکردمتوی ریپورت هست که مقدار remain رو نوشته ولی فکر کنم به روز نیست یعنی الان اگه مصرف کنی همون لحظه نمایش نمیده.
برای شماهم همینطوره؟
شما کی سرویس گرفتین اگه قدیمی باشه یعنی اون موقع که 1تا7بوده همون 1تا7حساب میشه تا سرویستون تموم بشه و تو تمدید بعدی 2تا 8حساب میشهراستی زنگ زدم از خود نمایندگیش پرسیدم گفت سرویس شما از 1 تا 7 رایگان هست.حالا نمیدونم دیگه چطوریه.!![]()
چطور این حرف زده؟ من از برج 6 پارسال نزدیک 30 تومن ازشون طلبکار بودم، یکم سرم شلوغ بود، نرفتم دنبالش
چند هفته پیش زنگ زدم شرکت، گفتم که من 30 تومن طلب دارم، تاریخ و شماره پیگیری و کد سند براش خوندم، گفت 2 روز دیگه با شما تماس میگیریم. زنگ زد شماره حساب از من گرفت، 1 هفته بعد به حسابم برگشته بود
ورژن قدیمی سایت رو یادته؟ وقتی که crm نبود (البته همین crm هم قدیمی شده واسه شرکتای دیگه lol )
یه چیزی داشت به نام باقیمانده یا همون بستانکاری هر کی اون قسمت پول داشته باشه به هیچ عنوان نمیتونه برگردونه
شماره پیگیری و اینا برای فیش بانکی و آنلاینه ربطی به موضوع من نداره من باقیمانده ی پولو دارم میگم که میره بستانکاری
یه سوال فوری دارم:
کسی تا حالا سرویس دو مگ داشته؟ با 1 مگ فرق داره؟ فکر کنم میخوام برای آخرین بار 2 مگ شارژ کنم و برم نمیدونم دو مگ شارژ کنم یا نه خودشون که میگن فرق داره ....
گدا که خوبه بگو راهزن .
زیرش با فونت قرمز مینویسه شما مجاز به استفاده نیستید.حالا لطفا بگین به ترتیب چی رو باید وارد کنم؟شاید اشتباهی میزنم این رو میزنه.
من 5روزه گرفتم!شما کی سرویس گرفتین اگه قدیمی باشه یعنی اون موقع که 1تا7بوده همون 1تا7حساب میشه تا سرویستون تموم بشه و تو تمدید بعدی 2تا 8حساب میشه![]()
![]()
تمام اطلاعات قبلی حذف شدندیگه امکان دسترسی ندارن
یکی نیست بگه خوب سیستم بکاپ برای چی درست کردن
منم 5 روز دیگه سرویس 1 مگم تموم میشه، میخوام 2 مگ شارژ کنم. الان با 1 مگ 250 دارم دانلود میکنم، فکر کنم با 2مگ نزدیک 500 بشه
اگه گرفتی یه خبری بده![]()
سلام
یه خواهش از تمامی دوستان دارم.من قراردادم چند روز دیگه تمام میشه
من 3ماهه 1مگ با حجم 10گیگ شارج کرده بودم تا تا چند روز پیش سرعتم زیر 512 بود ولی الان با اینترنت اکسپلورر 150 تا دانلود میکنم قبلن با idm نهایت 100 تا دانلود میکردم میخواستم بدونم اینکارو کردن که حقه بزنن تا دوباره تمدید کنم
چون بهشون گفته بودم این دوره تموم شد خط منو جمع اوری کنید میخوام برم یه شرکت دیگه
اینم بگم که اسیاتک تو کرج خیلی از یوزرهاش رو از دست داده و به قول خودشون 50 تا یوزر تو کرج در عرض یک ماه از اسیا تک رفتند کلن اسیا تک در کرج حدودن 450&460 تا یوزر داشته الان شده 400 تا
این حرف ها رو یکی از کارمندهای بخش پشتیبانی لو دادش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)