دوست من يه بار گوشيتو مستر ريست كن و اموزش رو انجام بده...
راه ديگه اي نداره..
شاد باشي![]()
دوست من يه بار گوشيتو مستر ريست كن و اموزش رو انجام بده...
راه ديگه اي نداره..
شاد باشي![]()
حالا یه مشکل جدید. امروز گوشیم در حال آپدیت خاموش شد مجبور شدم بدم فلش کنن. اونا هم به ورژن جدید 31.0.016 فلش کردن.ورژن قبلیم 30.0.019 بود. حالا بازی ها رو نصب می کنم. وقتی نصب کامل میشه و استارت گیم رو می زنم پیغام می ده game not found on the memory.
فکر می کنید مشکل از کجا باشه؟؟؟؟
نباید مشکلی باشه...!
دوباره تست کن از اول
شاد باشی![]()
آقا هر چی ریسیت می کنم. رم جدید گذاشتم. فلش کردم. ورژن جدید ریختم. باز هم بازی آسفالت نصب نشد که نشد؟؟؟
بقیه درست شد فقط این آسفالت که من عاشقشم نصب نمی شه همون ارور قبلی رو می ده
یه بار دیگه از پست دوم تاپیک مخصوص Asphalt 3 دانلود کن...
شاد باشی![]()
همون اول می گفتید منظورتون پست دوم تاپیک آسفالته. آخه من از آرشیو دانلود کردم اونجا هم پست دوم بود. البته من تقصیر ندارم شما مبهم فرمودید.
این خلط مبحث باعث بی احترامی به یکی از دوستان شده که رسماً ازش عذر خواهی می کنم.
بازی هم نصب شد.
همون اول می گفتید منظورتون پست دوم تاپیک آسفالته. آخه من از آرشیو دانلود کردم اونجا هم پست دوم بود. البته من تقصیر ندارم شما مبهم فرمودید.
این خلط مبحث باعث بی احترامی به یکی از دوستان شده که رسماً ازش عذر خواهی می کنم.
بازی هم نصب شد.
دوست عزیز به گفته ها دقیق توجه کن ! میلاد جان چند بار اشاره کرد ، شما زیر بار نرفتی و عصبانی هم شدی ...
موفق باشی
سلام من گوشيم ان86 هست و روش باروشي كه تو صحفه اول اقا يونس گفتن ان گيج نصب كردم حالا هر بازي كه روش نصب ميكنم تا يكي يا دو تا مرجله كه ميرم بيشتر نميره و همش ميپرسه كه يا اكتيو كد بزن يا گزينه purchase now كه اينو بزنم ميخواد به اينترنت وصل بشه و كدي را كه پشت دفترچه تو كارتون گوشي را هم كه برا اكتيو كد ميزنم بازم ميخواد به اينترنت وصل بشه منم كه اينترنت ندارم حالا بايد چيكار كنم كه بازيها تا مرحله اخر اجرا بشه
با اون کد یه بازی رو میتونی فول کنی ...!سلام من گوشيم ان86 هست و روش باروشي كه تو صحفه اول اقا يونس گفتن ان گيج نصب كردم حالا هر بازي كه روش نصب ميكنم تا يكي يا دو تا مرجله كه ميرم بيشتر نميره و همش ميپرسه كه يا اكتيو كد بزن يا گزينه purchase now كه اينو بزنم ميخواد به اينترنت وصل بشه و كدي را كه پشت دفترچه تو كارتون گوشي را هم كه برا اكتيو كد ميزنم بازم ميخواد به اينترنت وصل بشه منم كه اينترنت ندارم حالا بايد چيكار كنم كه بازيها تا مرحله اخر اجرا بشه
برای این که صحیح بودن کد و این که قبلا" استفاده شده یا نشده معلوم شه باید یه اینترنت وصل شد ...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)