تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 521 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nice Devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    It makes no difference , wherever i am

پيش فرض

سلام دوستان . اينطوري كه وضع داره پيش ميره براي چند وقت ديگه نوكيا اعتبار خودشو از دست ميده و سامسونگ و سوني اريكسون بازارو به دست ميگيرن

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام دوستان . اينطوري كه وضع داره پيش ميره براي چند وقت ديگه نوكيا اعتبار خودشو از دست ميده و سامسونگ و سوني اريكسون بازارو به دست ميگيرن
    به قول معروف ، اريكسون هيچ غلطي نميتواند بكند !! البته سامسونگ ميتوند و توانسته است !

3. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

منم قبول دارم ... .
    .
    سونی اریکسون ظرفیت همچین اعتباری رو نداره ولی سامسونگ چرا یواش یواش داره یه حرکتهایی میکنه ....
    .
    تا وقتی هم که نوکیا بیاد همه چی یه مدل گوشی رو خوب کنه ولی یه عیب بزرگ روش بزاره اعتبار از دست رفتشو نمیتونه به دست بیاره ...
    مثلاً چی میشد یه فلاش زنون روی N95 8GB میذاشت ...؟ یا چی میشد بلندی صدا و کیفیت LCD گوشی n82 رو بالا میبرد ..؟
    .
    مسلماً اگه اینکارو میکرد دیگه هیچ کسی سمت هیچ برندی جز نوکیا نمیرفت ....

5. 7 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

منم قبول دارم ... .
    .
    سونی اریکسون ظرفیت همچین اعتباری رو نداره ولی سامسونگ چرا یواش یواش داره یه حرکتهایی میکنه ....
    .
    تا وقتی هم که نوکیا بیاد همه چی یه مدل گوشی رو خوب کنه ولی یه عیب بزرگ روش بزاره اعتبار از دست رفتشو نمیتونه به دست بیاره ...
    مثلاً چی میشد یه فلاش زنون روی N95 8GB میذاشت ...؟ یا چی میشد بلندی صدا و کیفیت LCD گوشی n82 رو بالا میبرد ..؟
    .
    مسلماً اگه اینکارو میکرد دیگه هیچ کسی سمت هیچ برندی جز نوکیا نمیرفت ....
    دوست عزیز من با نظرت مخالفم ...بلندی صداوکیفیت صفحه ی n82 یا فلاش n95 8g یا هزار عیب دیگه توی هزار گوشی دیگه همش مربوط به سیاست اون شرکت هستش...حالا می پرسید چرا ؟چون اگه مثلا برای n82 صدای بلند وکیفیت عالی میذاشتن دیگه چه دلیلی داشت من وامثال شما بریم گوشی نازنین وهمه چیز تموم خودمونو بدیو ویه گوشی دیگه بخریم که در این صورت کارکنان نوکیا به جای ساخت گوشی باید سماق میمکیدن.....

7. 2 کاربر از reza021120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حالا می پرسید چرا ؟چون اگه مثلا برای n82 صدای بلند وکیفیت عالی میذاشتن دیگه چه دلیلی داشت من وامثال شما بریم گوشی نازنین وهمه چیز تموم خودمونو بدیو ویه گوشی دیگه بخریم که در این صورت کارکنان نوکیا به جای ساخت گوشی باید سماق میمکیدن.....
    خب با توجه به اینکه آمار فروش سامی داره میره بالا و طرفدارهای سونی و نوکیا رو به خودش جذب میکنه اجازه بدین جمله شما رو تصحیح کنم:

" چه دلیلی داشت من وامثال شما بریم گوشی نازنین وهمه چیز تموم خودمونو بدیو ویه گوشی سامسونگ بخریم "

بله خب واقعا راست میگید اگه این اشتباه نوکیا نبود این همه سامسونگ طرفدار پیدا نمیکرد ( اشتباهی که سونی اریکسون از 2 سال پیش شروع کرد به انجام دادنش )

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

فکر میکنم یکی از مخرب ترین شرکت هایی که داره بازار رو به صورت روز افزون تصاحب میکنه شرکت HTC هست که بنده خودمم ازش یه Diamond دارم.

ولی فروش N97 داره قوقا میکنه من دیروز که رفتم یه HTC Touch HD بگیرم در همون زمان 3 نفر 3 تا N97 خریدن !!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان من يه دليل خوب دارم كه چرا نوكيا داره اعتبارشو از دست ميده . ببينيد مثلاً نوكيا براي اينكه مشتريهاشو جذب كنه دو نوع محصول مثل n958gb و n82 ميده بيرون كه از خيلي جهات شبيه هم ديگه هستند ولي فرقهايي دارند كه خريدارو به شك ميندازه كه كدومشو بخره ولي سامسونگ اينطوري نيست و داره همه گوشيهاشو واقعاً با توانايي هاي بالا بيرون ميده و همچنين سوني اريكسون كه اولين 12 مگاپيكسلي رو داد بيرون و از طرفي نوكيا عقب افتاده چون سامسونگ تا حالا چندين گوشي 8 و 12 مگاپيكسل و چندين گوشي با سيستم عامل ويندوز توليد كرده ولي نوكيا چند وقت پيش تازه اولين 8 مگاپيكسليشو عرضه كرد و فكر كنم 1 يا دو تا گوشي توليد كرده كه سيستم عامل ويندوز حرفه اي داشته باشند
    Good Luck
    Last edited by Nice Devil; 27-07-2009 at 00:20.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان من يه دليل خوب دارم كه چرا نوكيا داره اعتبارشو از دست ميده . ببينيد مثلاً نوكيا براي اينكه مشتريهاشو جذب كنه دو نوع محصول مثل n958gb و n82 ميده بيرون كه از خيلي جهات شبيه هم ديگه هستند ولي فرقهايي دارند كه خريدارو به شك ميندازه كه كدومشو بخره ولي سامسونگ اينطوري نيست و داره همه گوشيهاشو واقعاً با توانايي هاي بالا بيرون ميده و همچنين سوني اريكسون كه اولين 12 مگاپيكسلي رو داد بيرون و از طرفي نوكيا عقب افتاده چون سامسونگ تا حالا چندين گوشي 8 و 12 مگاپيكسل و چندين گوشي با سيستم عامل ويندوز توليد كرده ولي نوكيا چند وقت پيش تازه اولين 8 مگاپيكسليشو عرضه كرد و فكر كنم 1 يا دو تا گوشي توليد كرده كه سيستم عمال ويندوز حرفه اي داشته باشند
    Good Luck
    خوب منظوره دوستمون هم از سياست نوكيا اين بود . برا همين مثالي كه شما زدي ، نوكيا خواست تا يه جوري نشه كه يه گوشي 100% برتر شه كه فروش رو اون بره فقط . درعوض 2 تا مثلا ميده بيرون با فروش 80% كه 160>100 هست . يعني يه جوري ميشه كه ملت 2 دل ميشن ، يكي به ظاهر 95 خودشو ميبازه ، يكي به فلاش زنون 82 و ...
    اينم بگم واسه خيلي ها 12 مگاپيكسل يا 8 مگاپيكس مهم نيست ، مثلا سيستم عامل مهمه ! به نظر من سوني اريكسون تو زمينه سيستم عامل خيلي عقبه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درسته ولي من بيشتر ساسونگ رو مثال زدم كه واقعاً از نظر سيستم عامل (ويندوز حرفه اي) و كيفيت صفحه و بزرگ بودن صفحه و خوب بودن قيمت عالي پيش رفته

13. این کاربر از Nice Devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

البته به نظر من سامسونگ از لحاظ قدرت فوق العادست...مثلا ممکنه همین فردا یه گوشی بزنه در حد المپیک بعد دوهفته بعد فروشش رو شروع میکنه ولی اریکسون که هیچی..!! نوکیا هم نمیتونه همچین کاری بکنه ...

در ضمن تنوع توی گوشیای سامسونگ فوق العاده زیاده...

نیگا کنید یه لنگش توی پاچه همه ی سیستم عاملها هست از جاوا بگیر و تا اس 60 و اس 60 تاچ و ویندوز موبایل و آندروید..

15. این کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •