اینا چیه؟؟؟
اینا چیه؟؟؟
ایتم های سایت سیمز 3 کامل 898 مگ کسی نبود کار مارو راه بندازه
اینها حجمشون برای آپلود خیلی بالاست و آپلودشون زمانبره حدودا 150 مگابایت روی هم حجم دارن
lشما منو یادته اونوقتی کخ پک ورلد تازه اومده بود من یک مدت تو تاپیک بودم بعد غیب شدم اونوقت یک عالمه کمک کردم به بچه ها حالا شما حاضر نیستی 150 مگ از حجم دانلودتو برا من بزاری ممنون میشم اگه بزاری اون دوتایی که خواستم 150 مگه و اونایی که از پک وسایل مدرن خواستم 153 مگ شما یکیشو بهم بده ممنون میشم
آقا من به مرحله ی Master Thief رسیدم حالا میشه دزدی کرد ؟
153 مگ ؟؟؟؟؟؟
شوخی میکنی ؟ خیلی زیاده فکر نکنم کسی بخواد آپ کنه زیاد طول میکشه
بهتره دوباره نصب کنی
آره دزد عزیزم چرا نشهآقا من به مرحله ی Master Thief رسیدم حالا میشه دزدی کرد ؟
برو خونه همسایه بعد رو یه آیتمش کلیک کن الآن حفظ نیستم کلمشو بعد برمیداره به همین سادگی![]()
میدونم زیاد طول میکشه اگه دقت میکردی منظورمو چیز دیگه بود ببین من دی وی دی قدیمه زیاد خش داره تونستم همه چیزاشو بجز این دوتا کپی کنی که از هارد نصب کنم !!! ایینقدر دی وی دی خش داره که از تو دی وی دی رام نمیشه همه برنامه هارو تست کردم تا تونستم تو هاردم کپیش کنم حالا یکی زحمت بکشه و اینو اپ کنه
دومین چیزی که میخواستم پک وسایل مدرن سیمز بود که 4 و نیم گیگه دی وی دی این بازی رو دارم اونم خراب شده بابدبختی تونستم پوشه ساپورت که حجمش بالایی اشت 95% دی وی دی رو کپی کنم اما بقیه پوشه ها و فایلا نشد حجم بقیه پوشه ها و فایل ها رو هم 150 مگه حالا شما بیا اینو چند قسمت کن مثلا به6 قسمت 25 مگی نقسیم کن و تیکه تیکه اپلود کن برای اون فایل اولی هم همین شما اگه دیدی میتونی اینجا بگو کدوم رو اپلود میکنی که بچه ها دیگه اگه خواستن کمک کنن فایل شما رو اپلود نکنن
البته بعید میدونم کسی تو این انجمن این کارو واسه من بکنه.... بچه با مرام کم پیدا میشه اگه با مرام هم اینجا بود اینو اپلود میکرد دیگه 1 روز از پستم گذشته
من خیلی دوست داشتم کمکت کنم
اما با 128kb و شریک بودن با یکی دیگه نمیتونم
ببخشید:(
الان هاست خودم بالا نمیاد یه جا بگو برات آپ کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)