تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 506 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

اگه واقعا موتور 405 tu5 همونی باشه که رو وی هشت هست (منظورم اینه جایی شو دستکاری نکرده باشن) واقعا اشتباهه ادم 206 بخره الان 405 اس ال ایکس20 ملیونه مگه خر مخ ادمو گاز گرفته 32 ملیون پول تیپ 2 رو بدیم مگه پول خیلی خیلی مفت داشته باشیم
    نسبت به سمند 405 ...اینا پژو206 نهایت 23 ملیون میرزه
    بله همونه فعلا که همونه اما در مورد کیفیتش نمی دونم.
    اون 405 که من سوار شدم بی سرو صدا بود
    شتابشم عالی.
    بود اما مثل 405 xu7 نیست که خیلی بهش گاز بدی البته نیاز نیست اخه tu5 شتابش خیلی بالا تر ازxu7
    خلاصه بگم که tu5 تحمل راننگی پرقشار ور نداره
    Last edited by 775e; 02-11-2012 at 14:31.

2. این کاربر از 775e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

به نظرتون بهترین روغن موتور داخلی برای ت ۲ چی هست ، من از سوپر پیشتاز استفاده میکنم راضی هم هستم

یه سری کاسترول مگ ریختم و واقعا یه ذره حس سنگینی کمتر شد و عملکرد بهتر بود ، ولی فقط یه ذره ، به نظرم قیمت ۲ برابر یا نزدیک ۳ برابر به این اختلاف نمی ارزه و همون ایرانی بهتره ولی اگه ماشین بالای ۴۰ تومن داشتم حتما از کسترول استفاده میکردم

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

به نظرتون بهترین روغن موتور داخلی برای ت ۲ چی هست ، من از سوپر پیشتاز استفاده میکنم راضی هم هستم

یه سری کاسترول مگ ریختم و واقعا یه ذره حس سنگینی کمتر شد و عملکرد بهتر بود ، ولی فقط یه ذره ، به نظرم قیمت ۲ برابر یا نزدیک ۳ برابر به این اختلاف نمی ارزه و همون ایرانی بهتره ولی اگه ماشین بالای ۴۰ تومن داشتم حتما از کسترول استفاده میکردم
    من ایرانول ریسینگ ریختم خیلی از روغنی که کارخونه ریخته بود شل تره روغنو که عوض کردم یخورده گاز میدم دور موتور میره رو000 5 (تیپ 2)

(راستی 206 هم دیگه خیلی تا 40 ملیون فاصله نذاره)

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

بله همونه فعلا که همونه اما در مورد کیفیتش نمی دونم.
    اون 405 که من سوار شدم بی سرو صدا بود
    شتابشم عالی.
    بود اما مثل 405 xu7 نیست که خیلی بهش گاز بدی البته نیاز نیست اخه tu5 شتابش خیلی بالا تر ازxu7
    خلاصه بگم که tu5 تحمل راننگی پرقشار ور نداره
    من یه هفته یه وی 8 دستم بود دور موتور رو 5500 انگار نه انگار موتور هنوز قدرت داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه p990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    چند مورد که پایین لیست می کنم اگه کمک کنید ممنون:(من آماتور هستم و اگه چیزی رو اشتباه گفتم ببخشید)
    1-دزدگیر(دزدگیری که فابریک 206 باشه نمی دونم چه مارکی خوبه من فقط مجیکار -تلماتیکس و ایزیکار به گوشم خورده )
    یک دزدگیر تصویری باشه و نیاز به سیم کشی نداشته باشه .استارتر هم شنیدم که ایموبلایزر رو دچار مشکل میکنه
    2-کروز کنترل
    3-سنسور دنده عقب
    -----این 2 مورد رو به نظر دوستان برم آپکونصب کنه بهتره یا از همین خدماتی های بیرون !!!
    آخه همه میگن آپکو خیلی گرون میده و پول الکی میگیره .من بیشتر نگران گارانتی ماشین هستم ولی از یک طرف میبینم همه میرن از همین خدماتی ها متفرقه خرید میکنن!!!!
    مثلا پرسدم پلاستیک کف صندوق چند!!گفت 10-20تومن ولی آپکو میده 54 تمون!!!
    این موادی که میگم رو می خوام بخرم :اگه چی به ذهن تون میرسه بگید ممنون میشم:
    پارکابی-عایق درب موتور-
    4-روکش صندلی(آیا روکش های آپکو رو سایر خدماتی دارن؟)-قفل زاپاس بند-قفل ECUبادگیر شیشه
    البته جاسویچی و خوشوبو کننده و براق کننده داشپورت رو هم می خوام بخرم!!!
    5-خوشوبو کننده و براق کننده داشپورت چه مارکی خوبه؟
    قفل فرمونئهم خریدم 30 تومن از این پهن ها!!!

اگه چیزی به ذهن دوستان میرسه کمک کنید !!1
    ممون

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تسمه تایم و شمع بخوام بگیرم چنده؟
    تیپ 2
    ضمنا قیمت خارجی و ایرانیش رو می خواستم
    مرسی

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام
    چند مورد که پایین لیست می کنم اگه کمک کنید ممنون:(من آماتور هستم و اگه چیزی رو اشتباه گفتم ببخشید)
    1-دزدگیر(دزدگیری که فابریک 206 باشه نمی دونم چه مارکی خوبه من فقط مجیکار -تلماتیکس و ایزیکار به گوشم خورده )
    یک دزدگیر تصویری باشه و نیاز به سیم کشی نداشته باشه .استارتر هم شنیدم که ایموبلایزر رو دچار مشکل میکنه
    2-کروز کنترل
    3-سنسور دنده عقب
    -----این 2 مورد رو به نظر دوستان برم آپکونصب کنه بهتره یا از همین خدماتی های بیرون !!!
    آخه همه میگن آپکو خیلی گرون میده و پول الکی میگیره .من بیشتر نگران گارانتی ماشین هستم ولی از یک طرف میبینم همه میرن از همین خدماتی ها متفرقه خرید میکنن!!!!
    پارکابی-عایق درب موتور-
    4-روکش صندلی(آیا روکش های آپکو رو سایر خدماتی دارن؟)-قفل زاپاس بند-قفل ECUبادگیر شیشه

ممون
    اول در مورد دزدگیر: از یه دزدگیری سوال کردم گفت برای 206 فقط وفقط دزدگیری استفاده میکنن که فیش فابریک داره یعنی کوچکترین دستکاری توی سیم کشی نمیشه وفیش بصورت مستقیم نصب میشه
    کروز کنترل:اگه تیپ دو هست باید اپدیت توی برنامه های ای سی یو فکر کنم باید انجام بشه ظاهرا تیپ 3 به بالا نمیخواد
    سنسور دنده عقب:دروغ چرا چیزی نمیدونم
    پارکاربی:اگه زیرش اب بره به مرور رنگشو خراب میکنه ببین اگه اب میره نبند
    روکش ارزش نداره پول زیادی به اپکو بدی برو بیرون هر چی پسندیدی ببند البته روکش های که کلا پارچه هستن یعنی قسمت پشت و پایینش چرم یا فوم نیستن و زیرشون چند لایه ابر ندارن کیفیت پایین تری دارن حتما از اینا که چند لایه ابر دارن بگیر صندلی 206 سفته خیلی نرم تر میشه
    راستی یه تجربه که دارم هم بگم دیدم همه چی نوشتی ولی زه دور گلگیری رو ننوشتی خوب کاری هم کردی اگه ماشینت تمیزه اصلا دورش نرو چون بعد یه مدت جاش پره خط های ریز میشه

9. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

سلام
    2-کروز کنترل
    3-سنسور دنده عقب
    پارکابی-عایق درب موتور-

ممون
    206 دزدگیر نمیخواد! قفل فرمون هم نمیخواد! روش دزدیدن 206 اینه که ای سی یو رو عوض میکنن و بعد ماشینو روشن میکنن و میبرن، اگر طرف در این حد فرصت و آرامش داشته باشه که این کارا رو بکنه دیگه قفل فرمون و این چیزا نمیتونه جلوشو بگیره، در حالت عادی به خاطر ایمولایزر اصلا دزد ها 206 نمیدزدن، حالت دزدی از داخل ماشین سه نوعه، یکی کج کردن در که هیچ کاری از شما بر نمیاد! دومی شکستن قفل سمت شاگرد و سومی فرستادن یه سیم که سرش کج هست از بغل شیشه شاگرد و...
    خیالتون رو راحت کنم در هیچ کدوم از موارد دزدگیر کاری برای شما انجام نمیده، جز اینکه دزدگیر ها که سازندگانشون فکر میکنن عقلشون خیلی بیشتر از پژو فرانسه میرسه توی سیستم برق ماشین فضولی میکنن و سیستم برقی پیش فرض رو تغییر میدن، مثلا به جای اینکه با در آوردن سوییچ چراغ نقشه خان ده ثانیه روشن بمونه 5 ثانیه روشن میمونه!
    توی چند سالی که خودم 206 داشتم و متاسفانه از روی بی تجربگی اون اولا یه دزدگیر سوکت فابریک IKA که مثلا مال همون آپکو هست رو بستم روش دزدگیر هیچ فایده ای نداشت و تا دلت بخواد مالوندن به ماشینم و وقتی کنار خایبون پارک بوده زدن بهش و حتی توی پارکینگ جلوی چشم مامور پلیس قفل سمت شاگرد رو شکوندن و در حالی که دزدگیرش میزده وسایل داخل ماشین رو بردن، پلیسه هم فکر کرده وقتی طرف اصلا هول نشده و جلوی پلیس داره این کار رو میکنه حتما صاحب ماشینه و هیچ کاری نکرده، خودت دقت کن ببین ماشینایی که تو خیابون داره دزدگیرش میزنه اصلا هیچکی بهشون توجه میکنه یا نه؟
    در نهایت اگر خواستی بری دزدگیر ببندی، با داد و بیداد از اول حالیشون کن که سوکت فابریک میخوای، پس اصلا لزومی نداره که اون حروم لقمه ای که داره میاد دزدگیر رو ببنده رو ماشینت وسیله ای به اسم سیم چین و چسب همراهش باشه، 99 درصد میگن باشه باشه با سوکت فابریک میبندیم و...، اینقدر مطمیینت میکنن که میگی غیر ممکنه غیر سوکت فابریک ببندن، ولی خیالت راحت راحت باشه که یه سیم چین میزاره روی همه سیم ها و بدون ذره ای عذاب وجدان بدون سوکت فابریک برات میبندنش، دوم اینکه توی جعبه هر دزدگیری یه بلند گو هم هست که معمولا اون بلندگو رو برمیدارن برا خودشون و دزدگیر رو به بوغ ماشین وصل میکنن، اینجوری صدای دزدگیر کمتره، پس حواست باشه و اسرار کن که بلند گوی خودش رو وصل کنن.
    روکش صندلی فقط چرم و فقط مشکی، چون به هیچ عنوان کثیفیش معلوم نمیشه و انگار همیشه نو هست اگر رنگ روشن بگیری بعد از یه هفته اینقدر کثیف میشه که حالت بهم میخوره از ماشین، پارچه ای هم بدرد نمیخوره
    به هیچ عنوان از براق کننده داشبورد استفاده نکن، براق کننده داشبورد باعث میشه نور به داشبورد بخوره و منعکس بشه توی شیشه جلو و خیلی خیلی اذیتت میکنه و مانع دید میشه و باعث میشه خودت دوباره دستمال برداری و با کلی بدبختی پاکش کنی، اگر خواستی از واکس داشبورد استفاده کنی دقت کن که حتما حتما مات باشه.
    به هیچ عنوان لازم نیست از وسایل آپکو استفاده کنی چون فقط قیمتشون چند برابره و هیچ مزیتی ندارن.
    عایق درب موتور لازم نیست، ما چند تا 206 تو خانواده داریم و هیچ کدوم از عایق درب موتور استفاده نکردن، اینکه میگن حرارت موتور باعث خراب شدن رنگ کاپوت میشه مزخرفه! البته شاید بعد از ده سال استفاده کمی تاثیر داشته باشه ولی فکر نمیکنم شما قصد داشته باشید تا ده سال دیگه از این ماشین استفاده کنید، خرید عایق درب موتور مساویه با خرج کردن پول بیخود بعلاوه داغ کردن بیشتر موتور ( چون مقداری از حرارت از طریق کاپوت منتقل میشه و موتور خنک میشه و عایق درب مانع این داستان میشه )، البته عایق درب موتور کمی صدا رو کمتر میکنه که فکر نمیکنم خیلی چیز مهمی باشه و حاظر باشید صدای موتورتون یکم کمتر بشه در عوض تو جاده شمال ماشینتون جوش بیاره!
    خوش بو کننده های ماشین همشون بوی خوشبو کننده دستشویی میدن، چیز زیاد خوبی نیست، بیشتر به درد آدم های کثیف که ماشینشون بو میده یا تاکسی ها میخوره.
    بیخود دنبال کروز کنترل برای تیپ دو نگرد، کروز کنترل در حالت عادی روی تیپ دو نمیخوره، شما که نگران سوکت فابریک برای دزدگیر ماشین هستی دنبال این چیزا نرو، چون بعضی جاها با کلی دست کاری توی سیستم ماشین به زور کروز کنترل رو به تیپ دو میخورونن، پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی، خوروندن کروز کنترل به تیپ دو 206 توسط تعمیر کاران شریف و مبتکر ایرانی مثل این میمونه که هواپیمای مسافر بری ایرباس رو ببری باطری سازی سر کوچتون تا بمب افکن زیر دریایی رو بهش وصل کنه.
    سنسور دنده عقب برا راننده های ناشی خوبه، خودمم اولش ناشی بودم و خیلی پارک کردن برام سخت بود ولی بعد از چند وقت سنسور سر خود میشی، اگر هزینه اش برات مهمه بیخیالش شو ولی اگر نیست که هیچی، فقط سوراخ هایی که توی سپر میکنن یه درصد خیلی کمی از مقاومت سپر کم میکنه و کمی رفتار سپر رو در تصادفات تغییر میده البته کمی.
    اکثر بادگیر های شیشه مساوی با صدای بیشتر باد، شما توی سرعت های بالا به هیچ عنوان شیشه رو پایین نده که یکی از نزدیکان ما به همین دلیل به دیار باقی شتافته شد، بادگیر هم جزو لوازم بیخود هست، من که هر وقت شیشه رو میدم پایین دلیلش اینه که میخوام باد بخورم!
    قفل زاپاس رو خودم ندارم ولی خوبه که ببندی چون کار دزد ها رو شاید در حد ده ثانیه طولانی تر کنه.
    پا رکابی خوبه، نصب کن، چون من نصب نکردم و روی رکاب هام خط خطی شده.
    دسم درد نکنه چقدر راهنمایی کردم! البته نه اینکه اینا آیه الهی باشه ها، اینا نظر شخصی خودمه که از تجربه دویست و ششی خودم بدست اومده، مثلا ممکنه یه دوست دیگه ای روی ایرباسش اژدر بسته باشه و خیلی هم باهاش حال کنه

11. 9 کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

206 دزدگیر نمیخواد! قفل فرمون هم نمیخواد! روش دزدیدن 206 اینه که ای سی یو رو عوض میکنن و بعد ماشینو روشن میکنن و میبرن، اگر طرف در این حد فرصت و آرامش داشته باشه که این کارا رو بکنه دیگه قفل فرمون و این چیزا نمیتونه جلوشو بگیره، در حالت عادی به خاطر ایمولایزر اصلا دزد ها 206 نمیدزدن، حالت دزدی از داخل ماشین سه نوعه، یکی کج کردن در که هیچ کاری از شما بر نمیاد! دومی شکستن قفل سمت شاگرد و سومی فرستادن یه سیم که سرش کج هست از بغل شیشه شاگرد و...
    خیالتون رو راحت کنم در هیچ کدوم از موارد دزدگیر کاری برای شما انجام نمیده، جز اینکه دزدگیر ها که سازندگانشون فکر میکنن عقلشون خیلی بیشتر از پژو فرانسه میرسه توی سیستم برق ماشین فضولی میکنن و سیستم برقی پیش فرض رو تغییر میدن، مثلا به جای اینکه با در آوردن سوییچ چراغ نقشه خان ده ثانیه روشن بمونه 5 ثانیه روشن میمونه!
    توی چند سالی که خودم 206 داشتم و متاسفانه از روی بی تجربگی اون اولا یه دزدگیر سوکت فابریک IKA که مثلا مال همون آپکو هست رو بستم روش دزدگیر هیچ فایده ای نداشت و تا دلت بخواد مالوندن به ماشینم و وقتی کنار خایبون پارک بوده زدن بهش و حتی توی پارکینگ جلوی چشم مامور پلیس قفل سمت شاگرد رو شکوندن و در حالی که دزدگیرش میزده وسایل داخل ماشین رو بردن، پلیسه هم فکر کرده وقتی طرف اصلا هول نشده و جلوی پلیس داره این کار رو میکنه حتما صاحب ماشینه و هیچ کاری نکرده، خودت دقت کن ببین ماشینایی که تو خیابون داره دزدگیرش میزنه اصلا هیچکی بهشون توجه میکنه یا نه؟
    در نهایت اگر خواستی بری دزدگیر ببندی، با داد و بیداد از اول حالیشون کن که سوکت فابریک میخوای، پس اصلا لزومی نداره که اون حروم لقمه ای که داره میاد دزدگیر رو ببنده رو ماشینت وسیله ای به اسم سیم چین و چسب همراهش باشه، 99 درصد میگن باشه باشه با سوکت فابریک میبندیم و...، اینقدر مطمیینت میکنن که میگی غیر ممکنه غیر سوکت فابریک ببندن، ولی خیالت راحت راحت باشه که یه سیم چین میزاره روی همه سیم ها و بدون ذره ای عذاب وجدان بدون سوکت فابریک برات میبندنش، دوم اینکه توی جعبه هر دزدگیری یه بلند گو هم هست که معمولا اون بلندگو رو برمیدارن برا خودشون و دزدگیر رو به بوغ ماشین وصل میکنن، اینجوری صدای دزدگیر کمتره، پس حواست باشه و اسرار کن که بلند گوی خودش رو وصل کنن.
    روکش صندلی فقط چرم و فقط مشکی، چون به هیچ عنوان کثیفیش معلوم نمیشه و انگار همیشه نو هست اگر رنگ روشن بگیری بعد از یه هفته اینقدر کثیف میشه که حالت بهم میخوره از ماشین، پارچه ای هم بدرد نمیخوره
    به هیچ عنوان از براق کننده داشبورد استفاده نکن، براق کننده داشبورد باعث میشه نور به داشبورد بخوره و منعکس بشه توی شیشه جلو و خیلی خیلی اذیتت میکنه و مانع دید میشه و باعث میشه خودت دوباره دستمال برداری و با کلی بدبختی پاکش کنی، اگر خواستی از واکس داشبورد استفاده کنی دقت کن که حتما حتما مات باشه.
    به هیچ عنوان لازم نیست از وسایل آپکو استفاده کنی چون فقط قیمتشون چند برابره و هیچ مزیتی ندارن.
    عایق درب موتور لازم نیست، ما چند تا 206 تو خانواده داریم و هیچ کدوم از عایق درب موتور استفاده نکردن، اینکه میگن حرارت موتور باعث خراب شدن رنگ کاپوت میشه مزخرفه! البته شاید بعد از ده سال استفاده کمی تاثیر داشته باشه ولی فکر نمیکنم شما قصد داشته باشید تا ده سال دیگه از این ماشین استفاده کنید، خرید عایق درب موتور مساویه با خرج کردن پول بیخود بعلاوه داغ کردن بیشتر موتور ( چون مقداری از حرارت از طریق کاپوت منتقل میشه و موتور خنک میشه و عایق درب مانع این داستان میشه )، البته عایق درب موتور کمی صدا رو کمتر میکنه که فکر نمیکنم خیلی چیز مهمی باشه و حاظر باشید صدای موتورتون یکم کمتر بشه در عوض تو جاده شمال ماشینتون جوش بیاره!
    خوش بو کننده های ماشین همشون بوی خوشبو کننده دستشویی میدن، چیز زیاد خوبی نیست، بیشتر به درد آدم های کثیف که ماشینشون بو میده یا تاکسی ها میخوره.
    بیخود دنبال کروز کنترل برای تیپ دو نگرد، کروز کنترل در حالت عادی روی تیپ دو نمیخوره، شما که نگران سوکت فابریک برای دزدگیر ماشین هستی دنبال این چیزا نرو، چون بعضی جاها با کلی دست کاری توی سیستم ماشین به زور کروز کنترل رو به تیپ دو میخورونن، پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی، خوروندن کروز کنترل به تیپ دو 206 توسط تعمیر کاران شریف و مبتکر ایرانی مثل این میمونه که هواپیمای مسافر بری ایرباس رو ببری باطری سازی سر کوچتون تا بمب افکن زیر دریایی رو بهش وصل کنه.
    سنسور دنده عقب برا راننده های ناشی خوبه، خودمم اولش ناشی بودم و خیلی پارک کردن برام سخت بود ولی بعد از چند وقت سنسور سر خود میشی، اگر هزینه اش برات مهمه بیخیالش شو ولی اگر نیست که هیچی، فقط سوراخ هایی که توی سپر میکنن یه درصد خیلی کمی از مقاومت سپر کم میکنه و کمی رفتار سپر رو در تصادفات تغییر میده البته کمی.
    اکثر بادگیر های شیشه مساوی با صدای بیشتر باد، شما توی سرعت های بالا به هیچ عنوان شیشه رو پایین نده که یکی از نزدیکان ما به همین دلیل به دیار باقی شتافته شد، بادگیر هم جزو لوازم بیخود هست، من که هر وقت شیشه رو میدم پایین دلیلش اینه که میخوام باد بخورم!
    قفل زاپاس رو خودم ندارم ولی خوبه که ببندی چون کار دزد ها رو شاید در حد ده ثانیه طولانی تر کنه.
    پا رکابی خوبه، نصب کن، چون من نصب نکردم و روی رکاب هام خط خطی شده.
    دسم درد نکنه چقدر راهنمایی کردم! البته نه اینکه اینا آیه الهی باشه ها، اینا نظر شخصی خودمه که از تجربه دویست و ششی خودم بدست اومده، مثلا ممکنه یه دوست دیگه ای روی ایرباسش اژدر بسته باشه و خیلی هم باهاش حال کنه
    منم با نظرت در مورد دزدگیر واکس کروز کنترل قفل فرومون اینا موافقم چون اگه دزد از پس ایموبلایزر بر بیاد از پسه همه اینا ور میاد البته من برا دلخوشی خودم یدونه قفل پدال میزنم(داشتمش میخواستم پول بدم بیخیالش میشدم) با قفل معمولی استدلالم هم اینه که اینقدر هستن که بدون هیچ تجهیزات امنیتی ماشینو ول میکنن میرن و اون پایین بخواد قفلو باز کنه بیخیال میشه میره سراغ یکی دیگه که انگار هم به درد خورده بود چند وقت پیش ماشینو تو بوستان گذاشته بودم روز بعدش ماشینو شستم دیدم در جلو سمت شاگرد از بغل زه مشکی در سیخ فرو کرده بودن همه رنگشو کنده بود ولی ماشین خدارو شکر سرجاش بود
    واکس هم ایندفه یدونه اسپری اس تی پی گرفتم فقط مشکی میکنه براق نمیکنه
    راستی این محافظا که اپکو روی ای سی یو میذاره به درد میخوره کسی دیده چجوریاس؟
    Last edited by karvas; 09-11-2012 at 17:46.

13. 2 کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    الان ارزش داره 23 تومن بدیم به 206 وی 2 پایه گاز از نمایندگی بگیریم ؟ تحویل میدن ماه بعد اگه ثبت نام کنیم ؟ چون شنیدم فرانسه تحریم کرده موندن تو تحویل دادن . کیفیت قطعاتش پایین تر از ماشین های ایرانخودرو که نیست ؟ ماشین دیگه ای تا این قیمت حالا ایرانی یا خارجی نظرتون رو چی هست ؟ ترجیحا دوگانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •