بادروود
جناب همیلتون،ببینید،این آدرسی که در عکس هست،آدرس اصلی خود تارنمای رسمی کسپر هست،که پس از رفتن به قسمت Download trial به این آدرس دگرگون می شود..
![]()
بادروود
جناب همیلتون،ببینید،این آدرسی که در عکس هست،آدرس اصلی خود تارنمای رسمی کسپر هست،که پس از رفتن به قسمت Download trial به این آدرس دگرگون می شود..
![]()
شما بدون اينكه به آدرس فوق برويد ميتونيد نسخه Trial محصولات كاسپر را از لينك زير دريافت كنيد:
Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 - Final:
************************************************** ***********کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.506 - Final:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد نبود نام ايران هم به كمپاني كاسپر ايميل زدم و منتظر پاسخ آنها هستم.
با دروود بر استاد گرامی،جناب همیلتون...
اما من می خواستم خودم از تارنمای کسپر،بدانم چطور دانلود نمایم،پیشتر به راحتی می شد دانلود کرد،اما مثل اینکه تازگی ها این رویه دگرگون شده است!!!!؟؟؟
خب دوست عزیز نباید هم در این قسمت نامی از ایران باشد
چون این سایت مخصوص فروش آنلاین کسپرسکی و ارسال آن است
به دلیل تحریم ایران و عدم دسترسی کاربران ایرانی به کارت های اعتباری بین المللی معتبر ، نام ایران حذف شده
برای کابران ایرانی ، خرید آفلاین در نظر گرفته شده که بسیار مقرون به صرفه تر است
چون قیمت اشتراک یکساله در خرید آنلاین محصول اینترنت سکیوریتی 59دلار ( تقریبا 59 هزار تومان ) است
در حالیکه در صورت خرید از نمایندگی های رسمی در ایران به 45 دلار ( 45 هزار تومان ) کاهش پیدا میکنه
اما در زمینه نسخه های تریال ...
نگاه کنید دوست عزیز کسپرسکی همانند ناد32 نیست که دو محصول تریال و رجیستر شده ارائه بده
شما اگر برای اولین بار باشه که پس از نصب ویندوز اقدام به نصب کسپرسکی میکنید ، هنگام فعالسازی گزینه Trial ظاهر میشه
که می توانید کسپرسکی را به حالت تریال فعال کرده و استفاده کنید
برای دانلود تمامی محصولا کسپرسکی از سایت آن به بخش زیر بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محصول مورد نظر خود را انتخاب کرده و ورژن انگلیسی آن را دانلود کنید
شما از کدام ورژن کسپرکسی استفاده میکنید ؟ آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟ فایروال ویندوز خاموش است ؟
آیا با تمام برنامه ها و مرورگر ها مشکل کندی دارید؟
کلا خطا نمیده اصلا اتفاق خاصی نمی افته!!!!
من واسه آپدیت هم پوشه خود آپدیت + اون 3تا پوشه ای که گفتین رو اضافه کردم ولی بازم آپدیت نمیشه!!!
سلام به همه
یه سال من میخوام kasper 2009 8.5 که دارم رو آپدیت کنم اما نمیخوام برم قسمت آپدیت نرم افزار و آپدیت کنم میخوام از طریق سایتش فایلای آپدیتشو بگیرم و ببرم روی کامپیوتری که اینترنت نداره پآپدیت کنم
رفتم سایتش آپدیتاش مال ورژن های قدیمی که میزاره من په کنم؟
شما تصویری از بخش سرور آپدیت کسپرسکی بگذارید ... مطمئن شوید از یک Key معتبر استفاده میکنید ... تاریخ سیستم را چک کنید
دوست عزیز در پست دوم تاپیک توضیح داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الاوه بر ساخت پوشه پشتيبان که دوست عزيزم majid20 معرفی کردن راه ديگری هم هست،
به پست زير هم سر بزنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بادروود
بسیار بسیار از راهنماییتان سپس گزارم....
و در مورد دانلود نیز،من منظورم همین قسمتی بود که شما فرمودید امامثل اینکه شوربختانه،مانند پیشتر که درقسمت Trial می توانستیم دانلود کنیم،اکنون جایش دگرگون شده است.و..
به هر روی بسیار سپاس گزارم...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)