تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 2365 اولاول ... 3093593994054064074084094104114124134194595099091409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دوستان به نظرتون صداي 6975 با يه آمپلي ساند استريم stl 2.350 چه تفاوتي با صداي jbl t595 limited با همين آمپلي كه گفتم داره؟
    از اونجایی که jbl t595 روی 4اهوم 150 وات لازم داره و آمپ نام برده 100 وات بیشتر نمیتونه به این پخش بده در نتیجه صدای باند 6975 در صورت اصل بودن با این آمپ بهتر از jbl t595 میشه..
    این نظر من بود..
    موفق باشید..

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

............................
    Last edited by saman1367; 24-11-2010 at 13:14.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اونجایی که jbl t595 روی 4اهوم 150 وات لازم داره و آمپ نام برده 100 وات بیشتر نمیتونه به این پخش بده در نتیجه صدای باند 6975 در صورت اصل بودن با این آمپ بهتر از jbl t595 میشه..
    این نظر من بود..
    موفق باشید..
    سلام
    ممنون از سامان عزيز.
    راه اندازي صحيح و اصولي ليميتد كار مشكليه.دوتا امپ نياز داره يكي براي تيوتير و ديگري براي لو و ميد.ضمنا ليميتد رو بايد حد اقل 200 وات براي ووفرش ورودي بديد كه واقعا كار مشكليه.يادش بخير يكي از دوستان (استاد فتحايان كه از كارشناسان خبره تو زمينه سيستمهاي صوتي خودروئي هستند)با آمپ 944 و در حالت بريج استريو 250 وات به اين اسپيكر ورودي داده بود (البته بدون تيوترها و جامپرش رو وصل نكرده بود)باورتون نميشه چنان ميد باسي ميزد كه حس ميكردي مخت داره مياد تو دهان مبارك
    6975 هم هم به نظر من با اين آمپ كامل درايو نميشه.بهترين امپ براي 6975 5400 پايونيره.

4. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

2تا سئوال داشتم

1. اخیرا صدای گاز ماشین به صورت نویز ضعیف از سیتم صوتی ماشین پخش میشه !! یعنی همراه با افزایش فشار پدال گاز نویز هم بیشتر میشه البته بیشتر مواقعی سمع میشه که بین دو تا اهنگ هست ویا اهنگ صدای خواننده و موسیقی نداره - راه خاصی برای از بین بردنش هست ؟

2. من ساب رو توی یه بکس مکعبی گذاشتم وقتی اهنگی پخش میشه که باس بالایی داره صدای هوای خروجی از دریچه هوا زیاد میشه و صدایی شبیه خر خر (با هر باس ) ایجاد میکنه وقتی دریچه رو کاملا میبندم (البته چند ثانیه ای ) صدا قطع میشه - ایا دریچه کوچیکه که اینطوریه ؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    یه سوال دارم: ایا ساب ووفر خوش صدا ( اما قدرت پایین) تو بازار داریم که با 120 وات Rms راه بیفته. یک نصاب میگفت این کار رو برات انجام میدم. خودم که بعید کی دونم. لطفا شما نظر بدید. ممنون

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

سلام

2تا سئوال داشتم

1. اخیرا صدای گاز ماشین به صورت نویز ضعیف از سیتم صوتی ماشین پخش میشه !! یعنی همراه با افزایش فشار پدال گاز نویز هم بیشتر میشه البته بیشتر مواقعی سمع میشه که بین دو تا اهنگ هست ویا اهنگ صدای خواننده و موسیقی نداره - راه خاصی برای از بین بردنش هست ؟

2. من ساب رو توی یه بکس مکعبی گذاشتم وقتی اهنگی پخش میشه که باس بالایی داره صدای هوای خروجی از دریچه هوا زیاد میشه و صدایی شبیه خر خر (با هر باس ) ایجاد میکنه وقتی دریچه رو کاملا میبندم (البته چند ثانیه ای ) صدا قطع میشه - ایا دریچه کوچیکه که اینطوریه ؟

با تشکر
    جالبه یکی از دوستان من هم این مشکل رو داشت. اما دیگه نمی دونم تونست مشکلو حل کنه یا نه.

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام

2تا سئوال داشتم

با تشکر
    سه راه داری!

1)اگه گارنتی داره بدی گارانتی-اگه نداره میتونی بدی به تعمیرکار خبره که درستش کنه!

2)خودت وارد عمل بشی-پخش رو در میاری و از منفی یکی از RCA ها یا به بدنه پخشت وصل میکنی و یا سیمه آنتن.

3)میتونی بدی نصاب که روش 2 رو انجام بده.

نکته :اگه گارانتی داره و تهران هستی حتما بده نمایندگی درست کنه!

در مورد صدای پورته باکستون هم میتونم بگم که این پورت برای سابه شما طراحی نشده و سرعت هوای خروجی خیلی بیشتر 17-18 هست و در نتیجه نویز ایجاد میکنه و اگه خیلی زیادتر باشه قار قار میکنه.

به نظر من برو باکس پیشنهادی خوده ساب رو بساز و اینم بده در راهه خدا!
    Last edited by cyber861; 24-11-2010 at 12:48.

8. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه ظبط زیر 100هزار تومان برای من معرفی کنید که usbهم داشته باشه و کدوم مارک از همه بهتره.؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه ظبط زیر 100هزار تومان برای من معرفی کنید که usbهم داشته باشه و کدوم مارک از همه بهتره.؟
    تو پايونير فقط DEH-1250MPهست حدود 87-8 تومن،ولي USB نداره.

11. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amis j0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سه راه داری!

1)اگه گارنتی داره بدی گارانتی-اگه نداره میتونی بدی به تعمیرکار خبره که درستش کنه!

2)خودت وارد عمل بشی-پخش رو در میاری و از منفی یکی از RCA ها یا به بدنه پخشت وصل میکنی و یا سیمه آنتن.

3)میتونی بدی نصاب که روش 2 رو انجام بده.

نکته :اگه گارانتی داره و تهران هستی حتما بده نمایندگی درست کنه!

در مورد صدای پورته باکستون هم میتونم بگم که این پورت برای سابه شما طراحی نشده و سرعت هوای خروجی خیلی بیشتر 17-18 هست و در نتیجه نویز ایجاد میکنه و اگه خیلی زیادتر باشه قار قار میکنه.

به نظر من برو باکس پیشنهادی خوده ساب رو بساز و اینم بده در راهه خدا!
    سلام.
    دوست عزیز راه حل 2 و 3 شما خیلی خطرناکه! چون دیر یا زود پخشو مرخص میکنه.
    شما هدیونیت رو ببرید گارانتی و بگید آی سی rca رو عوض کنن. هزینش هم حداکثر 10 تومنه. این بهترین و مطمئنترین کاره.
    موفق باشید.

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه اقا من دوستم یه پراید خریده امروز 800 گذاشته کنار واسه سیستم
    یه سیستم میخواد که هم صداش با کیفیت و شفاف باشه هم بترکونه
    تا 900 هم شد عیب نداره
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •