تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 1126 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413419459509909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد دارم که چندین ساله خراب شده
    وقتی به سیستم وصلش میکنی قبل از بالا اومدن سیستم رو ریستارت میکنه ( قاعدتا مشکل برقی داره )
    راستش بدلیل محتوای داخلش دوس نداشتم بدمش بیرون برای تعمیر
    الان 4 یا 5 سال از خراب شدنش میگذره
    دوست دارم بدونم چش شده و چرا اینطور شده و آیا اصولا قابل اعمیر بوده یا نه
    بنظرتون بعد اینمهمه سال هنوز قابل تعمیر هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز من یک هارد وسترن یک ترا دارم الان تمام اطلاعاتم از دست رفته و در setup مادر بردظرفیت هارد را 33 نشان میده میدانید مشکل از کجاست ؟ قابل تعمیر و ریکاوری هست ؟ هزینش حدودا چقدره ؟ ممنون از راهنمایی شما
    Last edited by a78037; 15-03-2012 at 18:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirr13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جایی غیر از اینجا

پيش فرض

دوستان کسی هست در مورد فرمت raw شدن پارتیشن کمکم کنه.
    یه بار ماه پیش این اتفاق افتاد و ریکاور کردم و فرمت و فایل هارو برگردوندم سر جاش
    حالا دوباره تکرار شد و دارم ریکاور می کنم ولی نمیدونم به چه دلیلی فرمت پارتیشن RAW میشه . اگه میشه کمک کنید که دیگه این اتفاق نیفته!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس با این اوصاف مشکلت احتمالا نرم افزاریه . ویروس یا ... برا برگردوندن اطلاعات برنامه های زیادی وجود داره . ولی اگه بخوای عمیق بگرده هاردتو ، خیلی زمانبره . انواع و اقسام برنامه های بازگرداندن اطلاعات :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به جای ---- ها آسان دانلود رو با حروف انگلیسی بذار .
    یا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز من اوبونتو لایو را گرفتم اصلا نمیدونم برا چی هاردم را مانت نمیکنه؟یعنی میشناسه ولی حتی اون پارتیشنم که ایراد نداره را هم نمیاره !
    با نرم افزار های پارتیشن منیجر بوتیبل هم چک کردم ولی اونا هم این پارتیشن که ایراد داشت را بالا نیاوردن
    یعنی میگید فرمتش کنم بعدش ریکاورش کنم؟

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من چند ماهه که با هارد لپتاپم مشکل دارم
    چند بار هم در فروم دربارش سوال کردم و بالاخره به این نتیجه رسیدم که از بدسکتور هست
    بدسکتورهای هارد رو regenerate کردم و ظاهرا مشکل حل شد
    اما بعد از هر چند وقت دوباره بدسکتورها در همون حدود (46-60%) ظاهر میشن
    در یک فروم انگلیسی هم مشاوره گرفتم و اونجا گفتن که عامل نامشخصی در هارد هست و راه حل نهایی تعویض هارد هست
    میخواستم بدونم واقعا تنها راه حل این هست و نمیشه هیچ کار دیگه ای با این هارد کرد؟؟؟
    ممنون

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز من اوبونتو لایو را گرفتم اصلا نمیدونم برا چی هاردم را مانت نمیکنه؟یعنی میشناسه ولی حتی اون پارتیشنم که ایراد نداره را هم نمیاره !
    با نرم افزار های پارتیشن منیجر بوتیبل هم چک کردم ولی اونا هم این پارتیشن که ایراد داشت را بالا نیاوردن
    یعنی میگید فرمتش کنم بعدش ریکاورش کنم؟
    من این ارور
    G:\ is not accessible.
    the file or directory is crrupted and unreadable
    رو که هارد شما میده ، تو فروم های انگلیسی سرچ کردم . ولی چون انگلیسیم زیاد قوی نیست نفهمیدم در نهایت چجوری مشکلشون حل شده . ولی در هر صورت دیدم چند نفر مشکلشون حل شده بود . (با نرم افزارهای بازیابی اطلاعات) (اونهایی که قبل از عنوان فروم نوشته solved ) .
    در مجموع به نظر من نرم افزارهای مختلف رو تست کن ، هر کدومشون که تونست اطلاعاتت رو بازیابی کنه و هاردت رو شناخت ، باهاش کار کن .
    یعنی اینکه اول فرمت رو انجام نده . اول اطلاعاتت رو بکش بیرون ، بعد فرمت کن .

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

سلام
    من چند ماهه که با هارد لپتاپم مشکل دارم
    چند بار هم در فروم دربارش سوال کردم و بالاخره به این نتیجه رسیدم که از بدسکتور هست
    بدسکتورهای هارد رو regenerate کردم و ظاهرا مشکل حل شد
    اما بعد از هر چند وقت دوباره بدسکتورها در همون حدود (46-60%) ظاهر میشن
    در یک فروم انگلیسی هم مشاوره گرفتم و اونجا گفتن که عامل نامشخصی در هارد هست و راه حل نهایی تعویض هارد هست
    میخواستم بدونم واقعا تنها راه حل این هست و نمیشه هیچ کار دیگه ای با این هارد کرد؟؟؟
    ممنون
    متاسفانه تا اونجایی که من میدونم ، بله . regenerate کردن و low level format راه حلهای نسبتا موقتی هستن و بالاخره هاردی که بدسکتور داشته باشه ، زودتر از هارد سالم عمرش تموم میشه ولی بال این حال اگه low level format نکردی ، این راه رو هم تست کن .

7. 2 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BBNHFAK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

متاسفانه تا اونجایی که من میدونم ، بله . regenerate کردن و low level format راه حلهای نسبتا موقتی هستن و بالاخره هاردی که بدسکتور داشته باشه ، زودتر از هارد سالم عمرش تموم میشه ولی بال این حال اگه low level format نکردی ، این راه رو هم تست کن .
    فکز کنم تو یکی از همین تاپیک های انجمن یه دستگاه به نام pc3000 یا یه اسم مشابه معرفی کرده بودن که bad sector های هارد رو رد میداد
    آیا برای این هارد این دستگاه کاری نمیتونه بکنه
    ممنون

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکز کنم تو یکی از همین تاپیک های انجمن یه دستگاه به نام pc3000 یا یه اسم مشابه معرفی کرده بودن که bad sector های هارد رو رد میداد
    آیا برای این هارد این دستگاه کاری نمیتونه بکنه
    ممنون
    این دستگاه بیشتر به درد بازگردانی اطلاعات میخوره ولی من شنیدم که بدسکتورها رو هم میتونه مخفی کنه .
    ولی از اونجایی که قیمتش خیلی زیاده (فک کنم بالای 6 میلیون) فقط مراکزی مثل خانه ی سخت افزار این دستگاهو دارن . حالا بعد از عید اگه هاردت برات ارزش داره ، ببر یه تعمیرگاه معتبر تستش کنه .
    من که قید هارد خرابم رو فعلا زدم . یه نو اگه بخرم (با وجود گرونی فعلی) بازم ارزشش بیشتره .

10. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه هارد دارم که چندین ساله خراب شده
    وقتی به سیستم وصلش میکنی قبل از بالا اومدن سیستم رو ریستارت میکنه ( قاعدتا مشکل برقی داره )
    راستش بدلیل محتوای داخلش دوس نداشتم بدمش بیرون برای تعمیر
    الان 4 یا 5 سال از خراب شدنش میگذره
    دوست دارم بدونم چش شده و چرا اینطور شده و آیا اصولا قابل اعمیر بوده یا نه
    بنظرتون بعد اینمهمه سال هنوز قابل تعمیر هست؟

دوستان یه مددی هم بمن بدید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه مددی هم بمن بدید
    سلام
    این مشکل میتونه چندین عامل داشته باشه .

فرمودید که
    قبل از بالا اومدن سیستم رو ریستارت میکنه
    و اشاره نکردید در زمان load ویندوز سیستم ریستارت میشه یا در مرحله post و شناسایی سخت افزارها و یا حتی قبل از آن .

در هر حال پیشنهاد میکنم هارد رو به سیستم متصل کنید و به محض روشن کردن سیستم با نگهداشتن دکمه delete وارد بایوس شوید . اگر سیستم ریستارت نشد در بایوس ببینید آیا هارد شناسایی شده و همچنین ببینید آیا نام و ظرفیت آن درست نشان داده میشود ؟؟؟

نکته : برای وارد شدن به بایوس اکثرا دگمه delete هست در غیر اینصورت باید به دفترچه راهنمای مادربرد مراجعه کنید .

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •