تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 409 از 416 اولاول ... 309359399405406407408409410411412413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه black beetle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلي

پيش فرض

سلام به همگي دوباره برگشتم . جالبه همه عين من رفتين و هنوز نيومدين خخخخخ . آقا اين كيشي ديگه تركوند اينقدر عشقه كاكاشي گرفتتش كه تا كاكاشي نزنه پدر همه رو در نياره ول كن نيست . خداييييييييييييي ديگه خيلي ضايع بود . طرف از مرگ برگرده شارينگان بده بره كاكاشي هم سريع سوسانو ميزنه !!!!!!!!!!!!! اونم سوسانوي كامل
    Last edited by black beetle; 07-08-2014 at 13:59.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اقا مانگای ناروتو تموم شد .. هفته قبل که 5 شنبه اومد .. این هفته هم که تا الان خبری ازش نشده ../
    مادر امت شهید پرور شینوبی ها هم که دوباره به فنا رفت !!
    چی شد الان دقیقا ؟

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام
    تموم نشده مطمئنم که زودتر اعلام میکنن تمام شدن مانگا رو
    ظاهرا برنامه پخش مانگا ژاپن قانونش تغییر کرده و افتاده جمعه ها

کاگویا و زتسو به فنا رفتن ولی هنوز خیلی مسائل مونده که حل نشدن! تو این قسمت اخری مادارا هم مرد (خیلی پایان خوبی هم داشت به نظر من ) ولی هنوزم گزینه sasuke vs naruto روی میزه! هوکاگه شدن هم که دقیقا مثل ریاست جمهوری ماست و کاندیدها فراوان ولی حدث میزنم این حضرت ریکودو یه تغییراتی تو شینوبی ها بده و مثلا چاکراشون رو قطع کنه یا نینجتسو رو به طرقی حذف کنه از روزگار یا... و داستان این طوری تمام شه

اگرچه یه مسئله هم هست اونم اینکه به احتمال زیاد مانگا و انیمه با هم تمام بشن چون دلیلی نداره که نشن! 3 ماه فیلر نگاه کردیم الانم دوباره قراره فیلر ببینیم که چی؟ حتما یه دلیلی داره و سر برنامه هست

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلي

پيش فرض

اقا چه معني داره تموم بشه ؟ گير دادين تمومش كنين . بزارين مانگا تا 1000 بره !!! برا انيمه سري سومم بياد ناروتو هوكاگه بشه و ....از اين حرفها ، يه 300 ، 400 قسمتم اونجوري ببينيم .گير دادين ها .

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اقا چه معني داره تموم بشه ؟ گير دادين تمومش كنين . بزارين مانگا تا 1000 بره !!! برا انيمه سري سومم بياد ناروتو هوكاگه بشه و ....از اين حرفها ، يه 300 ، 400 قسمتم اونجوري ببينيم .گير دادين ها .
    این مانگا/انیمه زمانی آدم یه هفته به کامپیوتر زل می زد تا بیاد ! یه زمانی جز بهترینا بود ، توش آکاتسوکی داشتیم ، قبل تر از اون مسابقات گنین شدن ، افرادی مثل ایتاچی ، جیرایا ! یه اوروچیمارو که دنیا ازش می ترسید . حالا ولی نگاه کن به وضعش شما ! هوکاگه های قدیمو جدید هیچ کاری نمی کنن ، اونوقت امثال ناروتو ، ساسکه ، کاکاشی ، ساکورا میان همه رو شکست میدن . داستان شده آبکی کامل . یارو خدائم که باشه ناروتو و ساسکه میتونن بزننش بدون این که چنین قدرتی رو واقعا داشته باشن . الآن واقعا هاشیراما و مادارا این بود قدرتشون در مقایسه با این 2 تا ؟! واقعا ساکورا نزدیک چنین جایگاهیم باید باشه ؟!
    مانگا شده یه افتضاح کامل که من خودم امیدوارم به سرعت تمومش کنه کیشی و بیشتر از این خاطرات خوب گذشته رو خراب نکنه .

6. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

واقعا ساکورا نزدیک چنین جایگاهیم باید باشه ؟!
    دقیقا ریده شده به همه چیز ..

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلي

پيش فرض

شما راست ميگي ولي خب دلمون به همين خوشه تموم بشه چي ؟ اون وقت چي نگاه كنيم . يه انيمه/مانگا بگين شبيه ناروتو باشه بشينيم ببينيم . بليچ خوب بود من انيمه بليچ رو ديدم اگه اشتباه نكنم 366 قسمت بود كه نصفه تموم كردن دنبال مانگا بليچ گشتم ادامه رو بخونم پيدا نكردم هر سايتي رفتم قسمت هاي قبلي كه ادامه انيمه بود باز نميشد هيچي ديگه اون رو ول كردم . يه مانگا/انيمه توپ مثل ناروتو لطفا معرفي كنين كه مانگاش رو بشه از اول پيدا كرد وخوند مرسي
    این مانگا/انیمه زمانی آدم یه هفته به کامپیوتر زل می زد تا بیاد ! یه زمانی جز بهترینا بود ، توش آکاتسوکی داشتیم ، قبل تر از اون مسابقات گنین شدن ، افرادی مثل ایتاچی ، جیرایا ! یه اوروچیمارو که دنیا ازش می ترسید . حالا ولی نگاه کن به وضعش شما ! هوکاگه های قدیمو جدید هیچ کاری نمی کنن ، اونوقت امثال ناروتو ، ساسکه ، کاکاشی ، ساکورا میان همه رو شکست میدن . داستان شده آبکی کامل . یارو خدائم که باشه ناروتو و ساسکه میتونن بزننش بدون این که چنین قدرتی رو واقعا داشته باشن . الآن واقعا هاشیراما و مادارا این بود قدرتشون در مقایسه با این 2 تا ؟! واقعا ساکورا نزدیک چنین جایگاهیم باید باشه ؟!
    مانگا شده یه افتضاح کامل که من خودم امیدوارم به سرعت تمومش کنه کیشی و بیشتر از این خاطرات خوب گذشته رو خراب نکنه .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دنبال مانگا بليچ گشتم ادامه رو بخونم پيدا نكردم هر سايتي رفتم قسمت هاي قبلي كه ادامه انيمه بود باز نميشد هيچي ديگه اون رو ول كردم
    بلیچ که ادامه اش اومده !!!
    خیلی هم جلو رفته
    فقط بدون که زاراکی هم بانکاییش رو نشون دادن .. البته به قیمت حذف یه نفر که خیلی من دلم سوخت براش ..
    برو سایت mangapanda.com بخون مانگاهاش رو ..

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلي

پيش فرض

مرسي . زاراكي و بانكايي ؟!!!!!!!!!!!!!!!! دير با اين انيمه آشنا شدم وقتي انيمه رو تا آخر ديدم دنبال مانگا گشتم كه ادامش رو بخونم منتهي از دنباله انيمه ميخواستم بخونم كه اون قسمتهاي مانگا تو هر سايتي كه ميرفتم باز نميشد مجبور بودم يه 70 80 قسمت شايدم بيشتر بيام جلوتر تا مانگا باز بشه . بشه خوند ديدم اينجوري فايده نداره كلي داستان رو از دست ميدم ول كردم الان اين سايت رو كه معرفي كردي ميرم ببينم . دستت درد نكنه خدا كنه بشه از ادامه انيمه رو دنبال كنم .
    بلیچ که ادامه اش اومده !!!
    خیلی هم جلو رفته
    فقط بدون که زاراکی هم بانکاییش رو نشون دادن .. البته به قیمت حذف یه نفر که خیلی من دلم سوخت براش ..
    برو سایت mangapanda.com بخون مانگاهاش رو ..

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلي

پيش فرض

بالاخره ناروتو وساسكه به هم رسيدند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •