تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 409 از 2014 اولاول ... 3093593994054064074084094104114124134194595099091409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,081 به 4,090 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض احتمال حضور علي كريمي و چند بازيكن سرشناس ديگر در تيم پرسپوليس

عضو هيات رييسه باشگاه پيروزي تهران گفت : احتمال حضور علي كريمي و چند بازيكن سرشناس داخلي و خارجي در تيم فوتبال پيروزي تهران وجود دارد . مجيد فرخزادي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت : پيش از اين نيز عنوان كرده بوديم كه بيش از ‪ ۵۰‬بازيكن داخلي و خارجي درخواست خود را براي حضور در تيم فوتبال پيروزي تهران ارائه كرده اند.
    وي گفت : در روزهاي آينده خبرهاي خوشي از عضويت بازيكنان سرشناس در تيم پيروزي تهران به اطلاع طرفداران اين تيم خواهد رسيد.
    فرخزادي گفت : با صراحت مي‌گويم كه تيم پيروزي تهران قويترين و خطرناكترين خط حمله را در فصل اينده ليگ برتر در اختيار خواهد داشت .
    وي گفت : علاوه بر علي كريمي ، رحمان رضايي نيز به عنوان يكي از گزينه ها پيروزي مطرح است كه بزودي و به صورت رسمي اسامي بازيكناني كه با تيم پيروزي قرارداد مي‌بنندند را به اطلاع خواهيم رساند.
    عضو هيات رييسه باشگاه پيروزي گفت : البته تعداد زيادي از بازيكنان باشگاه‌هاي ديگر با حضور در اين باشگاه مي‌خواهندسطح دستمزدهاي خود را بالا ببرند .
    فرخزادي گفت : تعدادي بازيكن خارجي نيز جزء گزينه‌ها هستند كه ظرف چند روز آينده اين بازيكنان نيز مشخص و كار تمرين خود را آغاز خواهند كرد .
    وي گفت : هدف ما حضور قدرتمند در جام باشگاه‌هاي آسيا است و تمامي دست اندركاران اين باشگاه تلاش دارند با انتخاب بهترين‌هاي افتخاري به افتخارات اين باشگاه بيفزاييم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام دوستان

پرسپولیس رو عشقه

ببین چی کار کرده

فقط من این چند وقت نتونستم اخبار رو دنبال کنم کسی می تونه مختصر بگه که کیا رفتن و کیا اومدن؟ کیا قراره برن و کیا قراره بیان؟

مرسی

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه
    14:34 - 15/04/87
    قطبي قراردادش را با پرسپوليس امضا كرد

خبرگزاري فارس:
    سرمربي فصل گذشته پرسپوليس لحظاتي پيش پس از ديدار با داريوش مصطفوي قراردادش را با سرخپوشان به امضا رساند.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي امروز صبح در جلسه تمريني بازيكنان پرسپوليس شركت كرد و پس از ترك آكادمي ملي المپيك در دفتر باشگاه با مصطفوي ديدار و گفت‌وگو كرد.
    در اين جلسه پس از توافق نهايي و رضايت طرفين، افشين قطبي قرارداد دو ساله‌اش را با تيم پرسپوليس امضا كرد و در روزهاي آينده براي ثبت نهايي به هيئت فوتبال استان تهران خواهد رفت.
    قطبي در هفتمين دوره از مسابقات ليگ برتر موفق شد با تيم پرسپوليس جام قهرماني را بدست آورد و اكنون نيز در فصل جديد هدايت اين تيم را برعهده خواهد داشت.
    خبرگزاری فارس

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دیگه تمومه!!!
    امپراطور قول قهرمانی تو آسیا رو داده!
    تا حالا که خوش قول بوده امیدوارم همین طور بمونه!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض عابدزاده از پرسپوليس جدا مي شود

خبرگزاري پرسپوليس :‌ عابدزاده اخيراً به مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام کرده که براي انجام يک سري معالجات مي بايست راهي اروپا شود و به همين دليل مدتي از اردوي سرخپوشان جدا خواهد شد.
    البته مسئولان باشگاه پرسپوليس هنوز درباره اين مسئله اظهار نظر نکرده اند،اما اگر سفر عابدزاده به اروپا قطعي شود احتمال انتخاب يک مربي جايگزين وجود خواهد داشت

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : مهدي واعظي سنگربان با تجربه سرخ پوشان كه پس از توافق دوباره با پرسپوليس، قرارداد خود را به مدت يك سال ديگر تمديد كرد، از تعطيلي تمرين ديروز نهايت استفاده را برد و براي زيارت امام هشتم ديروز صبح راهي مشهد مقدس شد.
    سفر واعظي به مشهد ديشب به پايان رسيد و دروازه بان دوباره پرسپوليسي شده در آخرين ساعات ديروز به تهران بازگشت.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه
    قطبي قراردادش را با پرسپوليس امضا كرد
    خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته پرسپوليس لحظاتي پيش پس از ديدار با داريوش مصطفوي قراردادش را با سرخپوشان به امضا رساند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي امروز صبح در جلسه تمريني بازيكنان پرسپوليس شركت كرد و پس از ترك آكادمي ملي المپيك در دفتر باشگاه با مصطفوي ديدار و گفت‌وگو كرد.
    در اين جلسه پس از توافق نهايي و رضايت طرفين، افشين قطبي قرارداد دو ساله‌اش را با تيم پرسپوليس امضا كرد و در روزهاي آينده براي ثبت نهايي به هيئت فوتبال استان تهران خواهد رفت.
    قطبي در هفتمين دوره از مسابقات ليگ برتر موفق شد با تيم پرسپوليس جام قهرماني را بدست آورد و اكنون نيز در فصل جديد هدايت اين تيم را برعهده خواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در جمع خبرنگاران
    قطبي: علي آبادي براي بازگشتم به پرسپوليس تماس گرفت
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بسيار خوشحالم كه وقتي ايران را ترك كردم، رئيس سازمان تربيت بدني براي بازگشتم با من تماس گرفت.
    به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي كه در آكادمي ملي المپيك حاضر شده بود، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشحالم كه بار ديگر به ايران بازگشتم. هواداران پرسپوليس همواره به من لطف داشتند و باور نمي كردم بامداد امروز در فرودگاه مورد استقبال شديد قرار بگيرم.
    وي ادامه داد: محبت هواداران حتي خارج از ايران هم ادامه داشت. روزي در دبي مشغول قدم زدن بودم و فردي را ديدم كه 20 دقيقه مرا تعقيب كرد. وقتي از او پرسيدم كه كارش با من چيست با چشم‌هاي اشك‌آلود از من خواست پرسپوليس را رها نكنم.
    سرمربي پرسپوليس افزود: پس از آن ماجرا ساعت‌ها و روزها فكر كردم تا متوجه شدم شايد با رفتن من هواداران و مردم از فوتبال زده شوند. به همين دليل به ايران برگشتم تا بتوانم دوباره خدمتي كنم.
    وي تصريح كرد: مي خواهم از تجربه داريوش مصطفوي مدير عامل پرسپوليس كه هنوز بازي‌كردنش در تيم ملي را فراموش نكرده‌ام، ياد بگيرم و براي موفقيت پرسپوليس آن را به كار ببرم.
    قطبي با بيان اين مطلب كه امروز در نشستي مطبوعاتي پاسخگوي خبرنگاران خواهد بود، تاكيد كرد: براي من از همه چيز مهم‌تر در طول مدتي كه در ايران نبودم تماسي بود كه محمد علي‌آبادي بامن گرفت و از من خواست دل ميليون‌ها هوادار ايراني را با ورودم به ايران دوباره خوشحال كنم.
    وي در باره حضور در تمرين امروز پرسپوليس گفت:‌ فقط آمدم تا به بازيكنان سلام بگويم. از صميم قلب خوشحال شدم كه با چند بازيكن خوب خودم در فصل گذشته صحبت كردم و آنها را در صف اول پرسپوليس ديدم تا انگيزه‌ام چند برابر شود.
    قطبي در خصوص كادر فني جديد تصريح كرد: از حضور افشين پيرواني كه كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس و تيم ملي بود و همچنين احمدرضا عابدزاده كه مانند هواپيماي 747 بسيار بزرگ و سخت‌كوش بود و البته كريم باقري در فصل جديد واقعا خوشحالم، چون مطمئنم آنها براي قهرماني پرسپوليس از جان خود مايه مي‌گذارند.
    وي در باره شايعه مخالفت خود با ثبت قرارداد عليرضا نيكبخت واحدي گفت: در باره نيكبخت بسيار زود است كه صحبت كنم. وقتي قراردادم را امضا كردم در مورد ديگر مسائل بحث مي كنم.
    سرمربي فصل گذشته پرسپوليس با تاكيد بر اين مطلب كه اين تيم مي تواند در آسيا قهرمان شود، خاطرنشان ساخت: براي بازي استقلال و پرسپوليس در سوپرجام بدون شك در تهران حضور خواهم يافت و اميدوارم بتوانم تيم را در صورت امضاي قرارداد،‌همراهي كنم. پس از امضاي قرارداد سفري كه به خارج از كشور براي رفع امور شخصي دارم و خيلي زود به تهران باز مي گردم تا تيم را براي حضور در سه جام آماده كنم.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازگشت امپراتور را تبریک میگم
    پیش به سوی دومین قهرمانی با امپراتور(لیگ را گفتم)
    راستی خودش گفت برای قهرمانی آسیا امده ام

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس :
    امير حسين ايپكچي بازيكن خوب تيم اميد پرسپوليس كه در اين تيم چهره درخشاني را از خود نشان داد، چند روزي است در تمرينات تيم بزرگسال پرسپوليس حضور دارد. او در زمان دنيزلي هم مدتي با تيم بزرگسال پرسپوليس تمرين مي كرد.
    شنيديم عملكرد او خوب بوده و احتمال دارد كه نامش به ليست بازيكنان تيم در فصل 87 اضافه شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •