منظور راهنمایی هست که جهت استفاده در برنامه وجود دارد
با زدن f1 هلپ برنامه نمایش داده میشه میتونی هم به صورت آنلاین هم بصورت آفلاین ازش استفاده کنی البته باید زبان انگلیسی بلد باشی
منظور راهنمایی هست که جهت استفاده در برنامه وجود دارد
با زدن f1 هلپ برنامه نمایش داده میشه میتونی هم به صورت آنلاین هم بصورت آفلاین ازش استفاده کنی البته باید زبان انگلیسی بلد باشی
سلام عذرخواهی می کنم
وقتی در اکسل ساعت و تاریخ را می زنم که خودش درج کنه
ساعت و تاریخش با ساعت و تاریخ سیستم من خیلی فرق داره
با اینکه من ساعت سیتم را دقیق تنظیم کردم
شاید من روش درج تاریخ و ساعت را اشتباه رفتم
راه درست و دلیلش را بهم می گید ممنونم
سلام دوستان
چطور می تونم در اکسل ساعت را به دقیقه تبدیل کنم مثلاً 8:10 رو به 490 دقیقه تبدیل کنه
مرسی
با سلام
میخوام تاریخ شمسی وارد کنم میخوام وقتی مثلا برای ورود 75/6/3
اگه 3 یعنی روز رو وارد کردم ماه و سال یعنی /75/6 رو خودش به صورت اتوماتیک بزنه و کامل مجبور نباشم ماه و سال رو دوباره وارد کنم
یعنی ماه و سالم ثابته فقط روزاش فرق میکنه
میخواستم اگه دوستان راه حلی دارن راهنماییم کنن
با تشکر
سلام
یعنی سوال من انقدر سخته ک کسی جوابی براش نداره؟
اگه سوالم مشکلی داره حداقل بگید مشکلش کجاست تا سوالمو تصحیح کنم!!
ممنون میشم کسی کمکی کنه
سلام
اینترنت من دایل آپ هست و نمی تونم آفیس رو یکجا دانلود کنم . احتیاج فوری به آخرین ورژن ورد و اکسل و همینطور ادوبی آکروبات ریدر برای فایل های پی دی اف دارم
آیا برای شما امکانش هست که لینک این 3 برنامه رو بطور جداگانه برام بگذارین ؟
شما باید برای ورد و اکسل برنامه آفیس رو دانلود کنید که حجمش تقریباً 700 میگ است بعید می دونم ورد و اکسل جدا گیربیاد میتونید اخرین ورژن 2013 یا 2010 رو با مبلغ 3 تا 4 هزار تومان خریداری کنید البته به لطف عدم قوجود قانون کپی رایت در ایران
پی دی اف هم رو خیلی از سایتا دارن میتونید دانلود کنید با همه حجمی هم گیر میاد تقرباً 10 تا 20 میگ است
از راهنمایی شما ممنونم
فکر می کردم جداگانه حجمشون زیاد نیست اما مثل اینکه اینطور نیست باید برم سی دیش رو بگیرم .
با سلام
میخواستم بدونم کسی میدونه در یک سلول اکسل که میخوایم یک بخشی از اطلاعاتو اصلاح کنیم به جای دابل کلیک کردن آیا کلید میانبوری با صفحه کلید داره که بشه استفاده کرد یا خیر؟؟؟
اصلا فرض کنید موس ندارین با space اگه بزنیم کل سلول رو پاک میکنه به جز space آیا کلید دیگری رو دوستان سراغ دارن یا خیر؟
با تشکر!!
فکر کنم f2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)