من تازه n95 خریدم ولی یکی از بچه ها حرفی زد که بد فرم منو افسرده کرده
میگه بعد از یه مدت ، cpu باطل میشه و باید 40 یا 50 تومن خرجش کنی تا cpu رو برات عوض کنند.
این حقیقت داره؟
مدل گوشی من n95_1 هست.
من تازه n95 خریدم ولی یکی از بچه ها حرفی زد که بد فرم منو افسرده کرده
میگه بعد از یه مدت ، cpu باطل میشه و باید 40 یا 50 تومن خرجش کنی تا cpu رو برات عوض کنند.
این حقیقت داره؟
مدل گوشی من n95_1 هست.
آقا جدیدا یک لکه سیاه کوچیک اومده روی دوربین موقع عکس گرفتن
گفتم شاید شیشه کاور لنزش کثیف باشه اونم تمیز کردم اما درست نشد ... انگاری از خود لنزه ؟
کسی تابحال مشکل داشته ؟ آخه من یکبار کاور لنز رو برداشتم یعنی چیزی رفته توش ؟ عجبا !
بابا من بیش از یک ساله دارم آخ نگفته ! نوکیا و خرابی ؟ نمیشه !من تازه n95 خریدم ولی یکی از بچه ها حرفی زد که بد فرم منو افسرده کرده
این حقیقت داره؟
مدل گوشی من n95_1 هست.
منم 18 ماهه دارم.
در ضمن اين مدلاي 95 چيه كه ميگند؟
1 2 3 ... ؟
جدیدا ادم چه چیزایی میشنوه.
یعنی چی باطل میشه؟؟؟؟؟؟
مگه تمبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ان 95-1 که همین ماله خودمونه.
ان95-2 همین 8 گیگ خودمونه.
ان 95-3 مدل امریکاییشه که از پشت شبیه 8 گیگه ولی از جلو شبیه معمولیه. (فرقشون هم باتری 1200 میلی و دکمه های برجسته ی مدیا و نتورکشه)
ان95-4 مدل کره ای 8 گیگه که به ان95 4 گیگ هم معروف(که خودت زحمت معرفی شو کشیدی)
دوستان
موقع فرمت کردن رم توی کامپیوتر بزارم Fat فرمت کنه یا Fat32 ؟
منم 1 ساله دارم!من تازه n95 خریدم ولی یکی از بچه ها حرفی زد که بد فرم منو افسرده کرده
این حقیقت داره؟
مدل گوشی من n95_1 هست.
فقط تنها ایراد سخت افزاری که تا حالا داشته از کار افتادن دوربین جلویی بود!!
به قول دوستممون نوکیا و خرابی؟
منم 1 ساله دارم!من تازه n95 خریدم ولی یکی از بچه ها حرفی زد که بد فرم منو افسرده کرده
این حقیقت داره؟
مدل گوشی من n95_1 هست.
فقط تنها ایراد سخت افزاری که تا حالا داشته از کار افتادن دوربین جلویی بود!!
به قول دوستممون نوکیا و خرابی؟
رم را توي خود گوشي تو قسمت مموري فرمتش كن.
آخه یکی از دوستان سفارش کرده بود که توی کامپیوتر هم فرمتش کنم بعد تو خود گوشی!اینجوری مطمئن تره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)